Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla kuzum ben eltilik duygusunu bilmiyom eltim teyzemin kızı kendi öz ablam gibi ama öyle durumda alırdım kocamı yanıma keyfime bakardım bizimde mesela eşimin teyleri filan şeyler biraz gelinleri filan var arada gidip geliyoruz geldiler mi hizmet hürmet bitti sana düşeni yap gerisi onlara kalmış benim eşimde biliyo kimin ne mal olduğu şükür beni de
Benimde şimdilik bir tane eltim var, çok iyi anlaşıyoruz çok şükür. Evleneli 2,5 yıl oldu.oda benden 3 ay sonra evlendi. Bugune kadar hiçbir sorunumuz olmadı.hep birbirimizin arkasında durduk.Allah bozmasın.benim çocugumu kendi çocuğu gibi sewer,rabbim onada bir ewlat verdi şimdi hamile.gözüm kapalı emanet ederim çocuğumu.
Benimde şimdilik bir tane eltim var, çok iyi anlaşıyoruz çok şükür. Evleneli 2,5 yıl oldu.oda benden 3 ay sonra evlendi. Bugune kadar hiçbir sorunumuz olmadı.hep birbirimizin arkasında durduk.Allah bozmasın.benim çocugumu kendi çocuğu gibi sewer,rabbim onada bir ewlat verdi şimdi hamile.gözüm kapalı emanet ederim çocuğumu.
nazar boncuğu koymuştum ama maalesef nazar değdi. kv'nin kışkırtmaları sonucu eşimle eltim birbirlerne girdiler ve kesinlikle eşim haksızdı. eltimle ben hala konuşuyoruz hiçbir dargınlık yok ama eskisi gibi olmamız çok zor. Allah kv'mi ıslah etsin, eşimin de gözlerini açsın hayırlısıyla