Benimde olmaz olsaydı dediğim bir eltim var aramızda neredeyse 18 yaş var...ve ben ilk evlendiğimden itibaren kuyumu kazmaya başladı kıskançlıktan uydurmadığı yalan kalmadı birde evimiz yanyanaydı çok eziyet çektim ondan sürekli depresyona giriyordum...ben nişanlıyken kaynanam hep eltimi bana kötülerdi o kadar çok anlatırdıkii (hadi ordan atıyosun) derdim hep içimden meğersem az bile anlatmış

( koluyu komşuyu bile bana düşman etti doğum yaptım kıskançlıktan geçmiş olsuna bile gelmedi...o zman küsülü bile değildik megersem kıskançlığından kocasına benim demediğim şeyleri dediğimi söylemiş oda kızmış bana gelmemişler

(( bir kızı vardı Allah kimsnein başına vermesin böyle bir çocuk görmedim ben çocuk ne derse inanıyorlardı kaynanamda dahil buna kız beni çok kıskandı çünkü bütün ilgi onların üzerindeydi babannesini benden kıskandı oda başladı annesi gibi babannesine yalanlar söylemeye ve hep bana surat asılıyordu bana kötülediği gelini bana zarar vermeye başlayınca iyiler olduu nede olsa eltim kaynanamla ugraşmayı bırakıp bnmle uğraşıyordu buda kaynanamın işine gliyordu...kaynımı fitleyip kapıma yolluyordu kocam evde yokken...evimi kaçkere taşımak istedim bir türlü olmadıı olmadıı depresyonlara girdim....balkonlarımız yanyanaydı balkonuma içtiği sigaranın yediği çekirdeğin falan çöpünü atıyordu...evde beslediği kedinin tüylerini tarakla tarayıp astığım çamaşırlara savuruyordu daha nelerrr nelerrr eltim yanımda karnanam karşımda oturuyorduu dleirttiler benii açıkcasıı!...
çok sabrettim çok dua ettim ama Rabbim hiç bşyi kimsnein yanına bırakmıyor...kaynım kaynanamın evini sattı kaynanam taşınmak zorunda kaldı gittii...sonra doymak bilmez kaynım kendi evinide sattı yediii odaa çokk uzaklarda yzülerini bile görmüyorum çok şükür bana çok eziyet ettiler ama Allah oonlara bir tokat vurdu hepsi biryere savurulduu !...
Eltilerinizin ufak defek kusurlarını görmeyin duymayın boşverin..ama benimki gibi eli dili uzunsa uzak durun ben başedemedim..evime gelince diken üstünde duruyordum birşeyimi çalacakmı diyee...çalınıncada adım iftiracıya çıkıyordu adın gelin yaaa çok çektimm çokk!...eltimin kızının 12 yaşındayken başındaki bitlerini bile temizledim ama şimdi o kız 18 yaşında bayramda kaynanmda rasladık elinde sigara bacak bacak üstüne hiç istifini bile bozmuyor hasbam!...unuttu bitllerini temizlediğim günleri nankörler işte !....
Halinize şükredin neler var görün ben şimdi diyorumkii nasıl dayanmışım nasıl çekmişim bunları diyee cahillillik işte ne diyim..
Ama Rabbim gördü herşeyi herkes hakettiği gibi yaşıyor....kimseye kötülük etmiceksin!...
Benim eltim elti dğeil kumamdı mübarekkk anlatsam sayfalar yetmez.....