Eltisini Çok sevenleri Buraya Bekliyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi ELjF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eltim yok ama şunu söyleyebilirim;

Yaradılanı severim Yaradandan ötürü:37:

Eylem var eyleeem :) Herkes bişeylerden şikayetçi, neden kimse sevdiğini söylemiyo peki? Eltisinden şikayetçi olan herkes, acaba eltisine nasıl davranıyo ? Hep bana hep bana olmaaaazz biraz da biz düşünelim nerde hata yapıyoruz diye değil mi?

dünki şikayetlerden ötürü açılmş bu konu sanırım.kimse kötü olmak istemez canım.:6:

Eylem var eyleeem :) Herkes bişeylerden şikayetçi, neden kimse sevdiğini söylemiyo peki? Eltisinden şikayetçi olan herkes, acaba eltisine nasıl davranıyo ? Hep bana hep bana olmaaaazz biraz da biz düşünelim nerde hata yapıyoruz diye değil mi?

benim sevmeme gibi durum yok.çok sevme gibi bir durumumda yok tatlım..

bana iyi olana bende iyi olurum fakat kötü olmak isteyenede hiç bir şey yapmam susarım.mesafemi korurum.
egerki bana karşı bir kötülüğünü gördügüm insanada ısınamam yeterki bir kez göreyim.gördügüm için ben mesafeliyim.çok yakın olmadım.ama kavgamda olmadı hiç.:1:

bir derdim var
Eşiyle ve eşinin ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar (Kayınvalide, kayınbaba, elti, görümce vb.) Boşanıyorum veya aldatıldım diyenler
forumunda eltisini çok sevenleri bekliyorsunuz???

aile evlilik çocuklar bölümü var oraya yazın. burası derdini yazanların platformu.

bir derdim var
Eşiyle ve eşinin ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar (Kayınvalide, kayınbaba, elti, görümce vb.) Boşanıyorum veya aldatıldım diyenler
forumunda eltisini çok sevenleri bekliyorsunuz???

aile evlilik çocuklar bölümü var oraya yazın. burası derdini yazanların platformu.

Bardağın boş yeriyle uğraşmaktan vazgeçip de, dolusuyla ilgilenseniz siz de olmaz mı?

Eltisini Çok sevenler Burayaaaaaaaaaaaa ☺

eltisine gıcık olan arkadaşlara nispet olsun diye mi açtınız konuyu? diğer konuda ki şu yorumunuzu hatırlıyorum ;eltim yok çok şüküüüüüürrrrr.....

:44:

sanırım elif konu sahibi evli bile değil,profilinde bekar yazıyor.

Bekara hatun boşamak kolaydır.
Evlenince öğreniliyor pek çok şey neden sevilip sevilmedikleri o zaman anlaşılıyor.
Yap yap iyilikleri sonra da terslen insanın gücüne gidiyor işte
Sonra da neden kimse sevmiyor oluyor.

Back
X