off gıcık oluyorum... bi de eşimin -ben onunla ilgili ben olumsuz bir yorum yapsam ya da söylediği bir lafı beğenmesem- olumlu birşeyler demesi toz kondurmaması yok mu deli ediyor beniiibeni suçluyor sen gereksiz yere alınganlık yapıyorsun diye. bende hata neden bahsediyorsam ondan. bahsede bahsede değere biniyor. kötü ben oluyorum. niyeti kötü olmayan o oluyor.
bi de işin kötüsü bizimkiler akraba. ama eşim ve ailesi kesinlikle istememişlerdi evlenmelerini, ama abisine söz geçiremediler. Cahil benden de yaşça çok küçük. ama cahil cahil lafları gıcığıma gidiyo. benle iyi olmaya çalıştı başlarda ben uzak durdum. Allahtan başka başka şehirlerdeyiz. ama geçen bir konuşmada bir lafına takıldım işte eşime söyledim söylemez olsaydım alıngan oldum hayret bişey. ama dediğiniz gibi hiç bahsetmemek lazımdı. şimdi nasıl davransam acaba. keşke bu kadar öneme bindirmeseydim. eşim dedi ki "kızcağız sana kendi derdini anlatmış...." kızcağızmış ay acayip sinir oldum. eşimle de telefonu kapattım neyse dedim konuştukça daha kötü oluyor. sonra da mesaj attım. kızcağızına laf kondurmuyorsun ama eşin o oluyor bu oluyor, suçlu oluyor dedim. eşimle de uzaktayız şimdi. mesajım da iletilmedi o konuşmamızdan sonra sinirlenip telefonu kapatmış. şimdi ne yapsam acaba kızlar?
bi de işin kötüsü bizimkiler akraba. ama eşim ve ailesi kesinlikle istememişlerdi evlenmelerini, ama abisine söz geçiremediler. Cahil benden de yaşça çok küçük. ama cahil cahil lafları gıcığıma gidiyo. benle iyi olmaya çalıştı başlarda ben uzak durdum. Allahtan başka başka şehirlerdeyiz. ama geçen bir konuşmada bir lafına takıldım işte eşime söyledim söylemez olsaydım alıngan oldum hayret bişey. ama dediğiniz gibi hiç bahsetmemek lazımdı. şimdi nasıl davransam acaba. keşke bu kadar öneme bindirmeseydim. eşim dedi ki "kızcağız sana kendi derdini anlatmış...." kızcağızmış ay acayip sinir oldum. eşimle de telefonu kapattım neyse dedim konuştukça daha kötü oluyor. sonra da mesaj attım. kızcağızına laf kondurmuyorsun ama eşin o oluyor bu oluyor, suçlu oluyor dedim. eşimle de uzaktayız şimdi. mesajım da iletilmedi o konuşmamızdan sonra sinirlenip telefonu kapatmış. şimdi ne yapsam acaba kızlar?
eş konusuna gelince ne yapsın istiyorsun ki onlar bizim gibi düşünmüyorlar arada kardeşleri abileri olduğu için ya yüz yüze geleceksin içini dökeceksin her şeye sarpa saracak yada benim gibi gülüp geçeceksin inan eşimle onun hakkında hiç konuşmam ki sen yapılanlara sinir olur konuşursun kıskanç olur çıkarsın bırak hiç lafını etme bile
ailesinin onu isteyip istememesi seni ilgiendirmez ama ona karsı olumsuz olmanda bununda katkısı var gibi ...ablalık yapabılırsın madem cahılce hareketlerı var sonucta eltin ne kadar uzak durayım desende esleriniz kardes ve bu ınsan hayat boyu etrafında olacak anlasmamak cok sıkıcı olur
neden sevmiyorsunuz bu kadar
ne yapıyor nasıl konuşuyor ki
bukadar rahatsız oldunuz ?
şimdi görsen canciğer kuzu sarmasılar... ya inan o kadar uzak karakterleriz ki ortak nokta hiç yok. zaten pek görüşmüyoruz da işte görüşünce de laflarına hareketleri bana ters,saçma geliyor. bunu eşime söyleyip destek bekliyorum Nedense??? saçmalık işte. hep sonuç olumsuz. hatta durum beni üzen hal alıyor, eşimin tepkilerinden dolayı. olan bize oluyor yani anlayacağınız. peki bundan sonra ne yapmalıyım. Geç mi kaldım
basit basit hareketler, nereye gideceğini düşünmeden edilen laflar... tam katlanamadığım insan tipi
bu önerini çok sevdim canım ama geç mi kaldım sence... şimdiye kadar 2-3 defa böyle olumsuz bahsettim tabi hep geçiştirildim ve eşim hep o tarafı tuttu, üzüldüm. ben eşim benim yanımda olsun o da olumsuz şeyler söylesin istiyorum ama yapmıyor
şimdi görsen canciğer kuzu sarmasılar... ya inan o kadar uzak karakterleriz ki ortak nokta hiç yok. zaten pek görüşmüyoruz da işte görüşünce de laflarına hareketleri bana ters,saçma geliyor. bunu eşime söyleyip destek bekliyorum Nedense??? saçmalık işte. hep sonuç olumsuz. hatta durum beni üzen hal alıyor, eşimin tepkilerinden dolayı. olan bize oluyor yani anlayacağınız. peki bundan sonra ne yapmalıyım. Geç mi kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?