Eltisini sevmeyenler

sonsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.889
48
163
off gıcık oluyorum... bi de eşimin -ben onunla ilgili ben olumsuz bir yorum yapsam ya da söylediği bir lafı beğenmesem- olumlu birşeyler demesi toz kondurmaması yok mu deli ediyor beniii beni suçluyor sen gereksiz yere alınganlık yapıyorsun diye. bende hata neden bahsediyorsam ondan. bahsede bahsede değere biniyor. kötü ben oluyorum. niyeti kötü olmayan o oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
valla eltimi günahım kadar sevmem aynen çok gıcık laf sokmalar çok bilmiş iftira dedikodu ne ararsan var tamamen cahil cesaretinden yapıyo bişey bildiğinden değil sırf bütün ilgi bende olsun benim çocuklarım sevilsin istiyo ama ben ne yapıyorum onun yanında o yokmuş gibi davranıyorum her şeyine kahkahayla gülüp geçiyorum daha da sinir oluyo biliyorum ki niyeti benim asabımım bozmak niye mutlu edeyim eş konusuna gelince ne yapsın istiyorsun ki onlar bizim gibi düşünmüyorlar arada kardeşleri abileri olduğu için ya yüz yüze geleceksin içini dökeceksin her şeye sarpa saracak yada benim gibi gülüp geçeceksin inan eşimle onun hakkında hiç konuşmam ki sen yapılanlara sinir olur konuşursun kıskanç olur çıkarsın bırak hiç lafını etme bile

MeRhaba canim benimde eltimlr muhabbetim iyidir ama bir kac biseyini gordukten sonra anladimki gercekten elti eltiyi sevmezmis. Gercekten Derlerdide inanmazdim. Halbuki kizi yasindayim biraz kiskanc ve bazi terbiyesizce hareketleri olmustu. Esimde ilk zamanlar hic toz kondurmazdi halbuki ne oldugunu biliyordu. Benim kirildigimi ve cok uzuldugumu gorunce artik benim tarafta daha korumuyor. Bir suredirde esimle giderim artik yanlizda gotmiyorum. Ama gorumcemlee aram iyidir kayincalidemlede. O ne yapiyosa kendine yapiyo iste. Artik takmiyorum bile.Gidiyosamda abim icin.

şu cümleerinde sanki beni anlattın aynı durum bizdede vardı bende eltime ısınamamıştım başlarda ama şimdi durum değişti anlamaya çalıştım huyunu suyunu öğrenmeye calıstım hatta seviyorum bile diyebilirim su anda...sonucta sevmemek gibi bir durumum olamazdı bana bu kişinin yaptıgı bir olumsuzluk yok benımle ugrastıgı yok benım tek kafama taktıgım fazla soguk durmasıydı onuda tanıdıkta huyu oldugunu öğrendim ve şimdi iiyiyiz ...

eğer aranızda başka sorunlar yoksa gıcık olacak bir durum olmaz dye düşünüyorum

bi de işin kötüsü bizimkiler akraba. ama eşim ve ailesi kesinlikle istememişlerdi evlenmelerini, ama abisine söz geçiremediler. Cahil benden de yaşça çok küçük. ama cahil cahil lafları gıcığıma gidiyo. benle iyi olmaya çalıştı başlarda ben uzak durdum. Allahtan başka başka şehirlerdeyiz. ama geçen bir konuşmada bir lafına takıldım işte eşime söyledim söylemez olsaydım alıngan oldum hayret bişey. ama dediğiniz gibi hiç bahsetmemek lazımdı. şimdi nasıl davransam acaba. keşke bu kadar öneme bindirmeseydim. eşim dedi ki "kızcağız sana kendi derdini anlatmış...." kızcağızmış ay acayip sinir oldum. eşimle de telefonu kapattım neyse dedim konuştukça daha kötü oluyor. sonra da mesaj attım. kızcağızına laf kondurmuyorsun ama eşin o oluyor bu oluyor, suçlu oluyor dedim. eşimle de uzaktayız şimdi. mesajım da iletilmedi o konuşmamızdan sonra sinirlenip telefonu kapatmış. şimdi ne yapsam acaba kızlar?

ailesinin onu isteyip istememesi seni ilgiendirmez ama ona karsı olumsuz olmanda bununda katkısı var gibi ...ablalık yapabılırsın madem cahılce hareketlerı var sonucta eltin ne kadar uzak durayım desende esleriniz kardes ve bu ınsan hayat boyu etrafında olacak anlasmamak cok sıkıcı olur

ya arkadaşım eşinle arana niye soğukluk sokuyorsun eltin kim ki onun için huzurunu bozuyorsun telefonu açtığı zaman özür dile asabım bozuldu boşver de geç sonra pişman olursunuz bunları erkekler biriktirip ortaya dökerler vala eşinle çocuğunla iyiysen herkese kapat kapını eltin şu an eşinle az kötü olduğunu bilse için için sevinir söylim bak

bu önerini çok sevdim canım ama geç mi kaldım sence... şimdiye kadar 2-3 defa böyle olumsuz bahsettim tabi hep geçiştirildim ve eşim hep o tarafı tuttu, üzüldüm. ben eşim benim yanımda olsun o da olumsuz şeyler söylesin istiyorum ama yapmıyor

şimdi görsen canciğer kuzu sarmasılar... ya inan o kadar uzak karakterleriz ki ortak nokta hiç yok. zaten pek görüşmüyoruz da işte görüşünce de laflarına hareketleri bana ters,saçma geliyor. bunu eşime söyleyip destek bekliyorum Nedense??? saçmalık işte. hep sonuç olumsuz. hatta durum beni üzen hal alıyor, eşimin tepkilerinden dolayı. olan bize oluyor yani anlayacağınız. peki bundan sonra ne yapmalıyım. Geç mi kaldım

neden sevmiyorsunuz bu kadar
ne yapıyor nasıl konuşuyor ki
bukadar rahatsız oldunuz ?

bu nedenlerden dolayı kızıyorsanız
sevmeseniz bile saygı duymalısınız
herkes birbirini sevmek zorunda değil
eşinize sürekli eltinizin kötü olduğundan cahil olduğundan bahsetmeyin bence
eşiniz sisinle aynı düşünmüyor olabilir

basit basit hareketler, nereye gideceğini düşünmeden edilen laflar... tam katlanamadığım insan tipi

dediğim gibi arada çok büyük bir problem yoksa bence çokda üzerinde durmayın
madem hoşlanmıyorsunuz mesafeli durun bitsin gitsin
evdede konusunu yapmayın artık
bir saatten sonra çekilmez

Anneminde nasihatidir kapiyi kapattinmi onlar disarda kaliyolar kimse icinhuzurunuzu bozmayin bosverin. Sen kendi mutlulugunla huzurunla ilgilen.zaman geldiginde esinde seni anlar canim bayram ustu agzinizin tadini bozmayin.

teşekkür ederim kızlar derdimi dinleyip önerilerde bulunduğunuz için. bugunden sonra artık eşime onunla ilgili hiçbir konu açmayacağım. Geçmişte açtıklarım da unutulur gider zamanla...

hiçde geç kalmış değilsin ben 3 senelik evliyim 2 sene boyunca eşime anlattım baktım destek yok üstüne huzursuzluk çıkıyor bıraktım artık eşimde yavaş yavaş anlıyor farkındayım artık ben gidelim desem o yok diyo erkeklerin ne kadar üstüne gidersen on kadar zıtlaşıyorlar herşeyi zamana bırak mecbur kalmadıkça görüşmeyin lafını sözünü duyup anca asabın bozulur ayrıca seninle ilgili bişeyler yapmaya çalışıyorsa eltin daha mutlu ol demek ki seni çekemiyor

evet gayette saçmalıyorsun eltine kızıp kocanla aranı neden bozuyorsun ki...eltinin birşeyine kızıyorsan o an saygıyı bozmadan cevabını ver kapansın eşine yansıtıp destek bekleme o destek asla gelmez....tecrübeye sabittir benım öyle problemlerım oldu eşimde hep onları savundu baktım huzurum bozuluyor eltimi anlamaya calıstım sevdim vs ama benım eltımın böye densizlikleri falan olmadı tek sorunu fazlaca soguk durması

erkek milleti kendi ailesinin yanlışlarını hiç görmez görse bile kolay kolay karısına itiraf etmez yada laf söyletmez
bu nedenle eltin sana çok büyük saygısızlık terbiyesizlik yapmadıktan sonra eşine hiçbir şey yansıtma yorum yapma ondan destek bekleme
gerekirse eltinle az görüş arana mesafe koy ama kocanla boşuna aranı bozma

bende eltimi sevmem hep laf sokuşturur bi şeyden memnun olmaz ama tabi benim eşimde aynı hiç laff söyletmez

he he başlığı görürgörmez atladım ben ben ben bende 2 tane var biri cahil ne söylediğini bilmez ama çokta kötü değil diğeri içten pazarlıklı baştan beri beni sevmedi hatta eşimle flört dönemimizde eşimi başkalarıyla tanıştırmaya kalktı yani baştan beri sevemedik birbirmizi.... ikiside aynı şehirde görümcelerde onların olduğu şehirde Allah muhabetlerini arttırsın şükürler olsun farklı bir şehirdeyiz bayramda seyranda işte arada gittiğimizde de söylediklerin kulaklarımı kaatıyorum,çok muhattap olmuyorum ne halleri varsa görsünler diyorum...hatta birinde benim arkamdan konuşuyolardı bana çok bilmiş ,kendini beğenmiş,öğretmen olmuş ama kibirinden geçilmiyo gibi laflar ediyolardı bende lafın üstüne geldim benden bahsettiklerini tabiki biliyordum ama kavga etmedim hiçbir zaman bende aaa kimmiş o terbiyesiz banada söyleyin bende öğreneyim dedim şook oldular hepsi birbirne baktı ses çıkaramadılar...yarın bayram malum gitcez yine..umursamıyorum yoklarmış gibi davranıyorum böylece huzursuz olmuyorum aksine kendileri deli oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…