Eltisini sevmeyenler

Lafın üzerine gelmişsiniz, süper olmuş. Gerçi utanmaz da pek böyleleri.

ya bndede elti değilde eşimin amcasının gelinleri var anlattığınız eltiler gibi davranıyolar sürekli hakkımda laf cıkarıyolar gerekli gereksiz yere kouşuyolar ki bunlar hep duyuluyo yarın köye gitcez onlarda var diye gitmek istemiyorum şenlik fln var diye heveslenmiştim sabah bi laf daha duydum tüm heves kırıldı bnde bu arada okadar kötülerki ben düşük yapınca sevinmişler gercek eltime gelince cok severim gercekten cok iyi biri bazen ben onu haketmiyorum diye düşünüyorum çünkü biraz kıskançlık var bnde eşimin yeğenlerini kıskanıyorum çocuğumuz yok diye yeğenine oğlum diyo kahroluyorum

bakın burda diyorsunuzki; benle iyi olmaya çalıştı başlarda, ben uzak durdum, neden uzak durdunuz?
eltinizin ''başlarda'' olduğuna göre bu iyi olma çabası, demekki henüz tanımadan uzak durmuşsunuz.. insan başlarda birbirini tanıyamazki, siz önyargıyla uzak durmuşsunuz..kadında suç yok, siz kendinizi biraz kaf dağında görüyorsunuz, az biraz, dağın eteklerine doğru yol alıp, oranın havasını solusanız, sorun kalmayacak, oksijen çarpmış sizi..

ha bide cahil cahil diye kadını küçümsüyorsunuz her yorumunuzda ama o cahilide güzelce önemsiyorsunuz, bilmem farkında mısınız..çünkü alim olan, cahille bu kadar uğraşamaz..kim cahil oluyor bu durumda tartışılır..

Eşiniz size hak versin, onun hakkında olumsuz konuşsun istiyorsunuz.
Olumsuz konuşsun istiyorsunuz!
Neden?
Siz sevmiyorsunuz diye eşiniz de mi sevmemeli, demek ki seviyor o.

Eltiyi takıntı haline getirmişsiniz sanki.
Sevmesinler, kötülesinler..
Dünya da sizin etrafınızda dönsün o zaman.

gıcıklık ne demek gıcık oğlu gıcık oluyorum eltime
birde ibz aynı şehirlerdede değiliz senede bir bir araya geliriz ondada bi surat bi suratlaf söylemeler ters ters konuşmalar ben canım dedikçe o canın çıksın dedi baktım olmayacak bende postayı koydum şimdi kv.ye gittiğimde oda geliyor yüzüne bakmıyorum kaale almıyorum bende ona inat diyip gülüyorum

kesınlıkle, tanımadan etmeden esıne sıkayet et sonrada aran bozulsun.
buyuklerın bır sozu vardır hersey kocaya soylenmez doguruymus ,eltın esının akrabası sanırım.sız herseyı esınıze anlatmakla hata yapmıssınız kısısel sorun varsa eger kendı aranızda cozun sızın sorununuz varsa kendınız cozun sevmeyısınızın nedenlerını sayın..
bundan sonra sevmesenızde hoslanmadıgınız hareketlerı olsa bıle esınıze bahsetmeyın kendınıze kotuluk etmıs olursunuz..

başlarda ben de çok uyuz olmuştum eltime. böyle acayip bi kadın demiştim. hatta konuşmaları falan da garipti, ben de o zamanki cahilliğim eşime şikayet etmiştim:)) veee beklenen son, ben kötü eltim melek olmuştu eşimin gözünde. bi de bizimkiler aynı evdelermiş, çok kıymetliydi yengesi. ablalarından çok emeği varmış eşimin üzerinde. neyse bunlar eşimle bizim aramızdaki problemdi. eltime gelirsem takrar, zamanla onu evmeye başladım, ayrı şehirlerde yaşıyoruz ama sık sık tel.de görüşüyoruz. seviyorum eltimi:) en son görümcemle eltim çok kötü küsmüşler çocuklrı kavga edince, ben de eşime anlattım ve eltimin dediğine göre ben de görümcemi haksız gördüm. eşim bu sefer de yengesine kötü ablasına iyi dedi. ne salak erkekler yaaa... işine gelince iyi, gelmey,nce kötü. görümcem de cidden eltime eziyet ediyor, haksız yani. ne kandil ne bayram demeden küsmüş barışmıyor.

haklısınız bunu gördüm bu konuda yanımda olmasını beklemiyorum artık. bugun eşimle telefonda konuştuk soğuk konuştu benimle. çünkü ben o konuda benim yanımda olmadığı için ona kötü şeyler yazıp göndermiştim. biliyorusunuz yüzyüze görüşemiyoruz. ona da zaten eltimin telefonda bana söylediği saçma lafı yansıtmıştım. hem böyle birşeyi kendime dert etmeme hem de ona yansıtmama sinirlendi ama yine de hamile olduğum için benimle sıcak konuşabilirdineyse bu sondu bıktım artık zaten hep böyle yapıyor sizde de aynı örnekler varmış fazla birşey beklememem lazım

Merhaba arkadaslar ben 4 senedir nişanlıyim nisanlim ve ben severek nisanlandik 2008 senedinde cok mutluyduk benim kuzenim var Sibel adında onunla küstük ozaman nisanım olcak diye beni tebrik etti barıştık cok tatli gelmisti gözüme sımsıkı sarıldı cok mutlu olmuştum oda sevgilisinden ayrilmis biraz sohbet etmiştik benim nisanlim Almanya'da yasiyor ve bende almanca öğrenmek zorundaydim hergün telden konusuyorduk birgun ben kayimi tele cagirdim bir kiz var cok iyidir tatlidir seni seviyor dedim oda tamam konusuruz dedi numarasini ver yok teli onun dedim benim telden yarin konusun bize gelcek dedim ok dedi kayinimla sibel kizada kayinim seni sevmis begenmis dedim onlara yalan söyledim benim telden konusmaya basladilar 1 ay böyle devam etiler nikah yapmak zorundaydik 2009 senesi izine geldi nisanlim ve kayinimda kizi görmek icin geldi nikah yaptik bu arada ben almanca belgemi aldim vizeye verdim bir buçuk ay sonra ret geldi esimin atlı yetmedi 1 sene gecti bu arada kayinimla kuzenimde işi pişirdi pc den konusuyorlardi kıza babası teli yasaklamisti çünkü erkeklerle konuşmasını istemiyordu neyse benim vize ret geldi ikincisindede esimin aylığı evi yetersiz geliyodu cok ağlamıştım kuzenim olan kızın yanina gittim ve bana karsı soğuk gelmişti havalanmisti baya bana ihtiyacı yoktu artik ben bunlari ayırmaya çalıştım beceremedim olmadı asik olmuştu kayinim kiz çakmadı ama daha souk davranmaya başladı ve ben ona küstüm ve ona demedigimi bırakmadım oda sessiz kaldi dinledi 2010 senesinde 8,ci ayda söz yapmak istedi kayinim benden idin aldı kuramadım verdim boynunu büktü yengecigim aşığım dedi tmm canim benim yap dedim ama gelmemi bekleme ok dedi söz yaptılar 2011 senesinde yine vizem ret geldi bunlar Nisan yapmak istedi buna hayir dedim ve nişanlım beni ikna etmeye basladi bizi bekliycekler dedi sadece Nisan dedi hayir ya biz ya onlar dedim nisanlim kardesinin mutlulugunu seçti bende ayrıldım boşandım yaz geldi bunlar Nisan yapti biz ailecek gitmedik çünkü o kızın babası bana küfür etti ve evimizin karşısında Nisan yaptılar nisanlim cok mutsuzdu oynamamış ağlamış benle barışmak istedi Nisan'dan sonra bende barıştım o kızın vizesi cikti 1 ayda hemde Alman vadatdasi olmus kayinim zorluk yasamadılar bizde nikah yaptik yeniden onlar sibeli aldi götürdü Almanya'ya kina yaptılar dugun oldu ben hala daha nisanliyim onun dün kizi bile oldu 2 görümcem var aram iyi ama Sibel ile daha iyi onlar çünkü hala oldular ilk kez onun sayesinde ben kiskansamda yapacagım bisey yok 1 ay sonra vizeye vercem cikar inşallah bu arada ben cok vijdanliyim bunu anladim doğuruyor diye eltim uyuyamadim bunu görümcemle paylastim oda hemen yengesine demis oda saolsun demis sevinmiş yenge diyor görümcem yengem cok sevindi sen onu önemsedin diye diyor bende sestenmedim

bir an ben sadnım bunları yazan:) benimde 2elti var. biri cahilce konuşur. diğeri fesat. kv.mle zamnındaki yakınlığımı kıskanıp şimdi aramızı bozanlardan. biz sevgiliyken kalkmış eşime kız ayarlamaya çalışmış. hatta biz yeni nişanlandıımızda eşim geri ağrıya gidecekti.eğer kendiini yalnız hissederse orda öğretmen bi kız arkadaşı varmış. isterse görüşsünmüşmüş. ben nasılsa daha atanmamaış. o kız hazırda maaaşıda varmışmış. kv, eşime kızmış. sakın demiş helal etmem yoksa demiş. kv.mede "daha aydınla emine evlenmedi nişanlılar isterse ayrılırlar bnm arkadaşımla olsa daha iyi" demiş. duyduumda nasıl şaşırdım.hanfendi eltilerini kendi seçecek güya...

bide sürekli derdi bana atasözü var böyle diye:
düşmanın yoksa eltindemiyok derlermiş güa.

kız meğerse bana uyaıda bulunuyormuş. ben varım bak diye. şok oldum yaptıklarından sonra. bnm için bitti. farklı şehirdeyiz. bayramda gidecem. mesafeli bir şekilde konuşurum olur biter. oğlunu ile sevmiyorum. çok da tın zaten. eşimle aram iyi olsun yeter bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…