Eltisiyle içten içe sorun yaşayanlar

Ay bu evlenmeden önce görümceyle eltiyle kaynanayla vs.. kurulan hayallere bayılıyorum yaaa...
Ne garip hayal dünyanız var, eltiyle çok iyi anlaşmayı felan hayal ediyorsunuz...
Yeni bir ailenin içine nötr girilir hayalsiz, kişiler tanınır ve ona göre davranılır...
Hayallerim yıkıldı diye ağlanmaz sonra...:55:

ya işte aşırı iyi niyetten mi oluyor ki bu?bizim ailedede elti muhabbeti çok olurdu annemlerin.hep kızardım anneme gidip gelmiyosun diye.o bana kötülemezdi ama şöyle derdi.kızım insanalrın karakterleri hep farklılık gösterir derdi uyuşmadığın insanla gidip gelemk istemezsin diye.bende senin gibi olmucam derdim içimden.işte ne bileyim bettycim:75:

sanırım evet ar damarı çatlamış gibi.geçenlerde nişanlımın okuldan bi dansözle çekilmiş fotosu vardı.malum çok eski bi foto.ben öyle şeylere takılmam.ama eltim elime verdi al bu da seninki dedi.sonra bende nişanlımı kızdırayım dedim.takıldım biraz,sonra nişanlım sen köpür evdekileri ara fırçala neden veriyosunuz o fotoyu diye.ben utandım onlar yerine kızdığı için.benim yüzüm kızardı keşke şaka yollu olsa dahi takılmıyayım diye ama hepsinin suratı bi çeşit oldular yani düşünsene.beni suçlu hatalıu gördüler bi de üstüne kaynanam eltime bakarak ben seni niye seviyorum çünkü yalanın yok dedi.ya bi bilseniz.hiç bi kötü niyetim yok kendi haklılığımı bile pişmanlıkla yaşıyorum.:((eltim 29 nişanlım 33 ben 26 yaşındayım.eltim kaçarak evlenmiş acaba bunun da bi payı var mı diye düşünüyorum:(

Canım kaçarak evlenmesi problemin başlıca nedenlerinden zaten sana yapılan hiç birşey ona yapılmadı çünkü kaçtı gelinlik giymedi düğünü olmadı hadi sonradan olsa bile planlayarak yapılmış bir düğün gibi olmaz.Ondan dolayı bizi kıskanıyorlar işte..Ve büyük gelin olduklarından herşey kendilerinin olsun istiyorlar.Kıskançlığıyla eltim benim düğünümü maf etti ve hala benimle uğraşıyor eşimin dengesizlikleri bir yana bir de elti,kaynana çıkınca çekilmez oluyor.İnan huzurunu bozmak için her yola başvuruyor bu tarz insanlar yapamayacakları şey yok bunu söylemiş olayım sana ki eşinde ondan taraf olabilir abimin karısı ne yapayım der durur benimki sanki ben kadına kuma gitmişim gibi davranır.Eşimle problemlerim zaten var ama bu yengesinin beni azarlar gibi konuşmaları yalanları bu evliliği bitirecek.Aile çok önemli çookk..Benim gücüm yetmiyor onla uğraşmaya

Canım kaçarak evlenmesi problemin başlıca nedenlerinden zaten sana yapılan hiç birşey ona yapılmadı çünkü kaçtı gelinlik giymedi düğünü olmadı hadi sonradan olsa bile planlayarak yapılmış bir düğün gibi olmaz.Ondan dolayı bizi kıskanıyorlar işte..Ve büyük gelin olduklarından herşey kendilerinin olsun istiyorlar.Kıskançlığıyla eltim benim düğünümü maf etti ve hala benimle uğraşıyor eşimin dengesizlikleri bir yana bir de elti,kaynana çıkınca çekilmez oluyor.İnan huzurunu bozmak için her yola başvuruyor bu tarz insanlar yapamayacakları şey yok bunu söylemiş olayım sana ki eşinde ondan taraf olabilir abimin karısı ne yapayım der durur benimki sanki ben kadına kuma gitmişim gibi davranır.Eşimle problemlerim zaten var ama bu yengesinin beni azarlar gibi konuşmaları yalanları bu evliliği bitirecek.Aile çok önemli çookk..Benim gücüm yetmiyor onla uğraşmaya

ya çok üzücü sakın bitirme.güçlü ol ne olur.ben burda paylaşarak sıkıntımı hafiflettim biraz.önceden kendimi biliyordum sadece ama böyle olmadığını gördüm.eltini galip getirme.bizde çok kötü girdik birbirimize nerdeyse bitiyodu yani o dereceye geldi.neyse sonra bi şekilde tatlıya bağlandı ve söz verdik bi daha açılmıcak diye.ama ben hep sabrediyorum bişe demiyeyim diye.sabredicemde bakalım ne olacak.açmıcam ağzımı hiç.eltimin düğünü olmuş bu arada kaynanamda bu durumdan ötürü eltimi tutar ama ayırım yapar mı dersen onlarla yaşamadım şimdilik bişe ddiyemem.ama daha yeni gelin olarak bana sürekli eltimi övmesi beni düşündürüyo.ama sana birşey söyliyeim eğer sana iftira ediyosa kndine ufak bir kamera ve ya ses kaydedci bişey al ve sürekli oturup konuştukalrı odaya koy.eşine ıspatla ve bu savaşı kazan.

yani aslında bırak konuları buraya taşımayı bana bir zararı olmasın iyi kötü davranmasın zararıda olmasın.biz bundan yana sıkıntı yaşıyoruz.ve bol bol Yasin mübin duası oku.Evliliğini kurtar.:74:

sımdıden arabımızı satsak altınlarımızı satsak ne kadar paramız olur dıye hesap yapıyorum bıran once o evden cıkabılmek ıcın. elıme gecen 5 lırayı bıle kenara atmaya calısıyorum. o kadar sınırlerım bozuk kı her sanıye yenı bı ev halıyle yasıyorum. sen sanslısın bıraz daha. eger nısanlın senı bu konuda anlamıyorsa ona sıkayet etme ve eltınlede samımıyetı kes. benımkıde dengesızdır bı bakarsın can cıger olmus bı bakarsın dusman bende bakıom nası ona gore tavrımı koyuyorum guluyosa ters yapmıom ama konusmuyosa umrumda bıle olmuyo varlıgı ve ınan bu onun canını daha cok sıkıyo. sende öle yap sakın yaklasmaya calısma bu tıp ınsanlar sen yaklastıkca kendını bısı sanar. ınan zamanla nısanlında olanları fark edıcektır sadece sabret. benımkı simdi benden once fark edıo herseyı. sana yıne söle yaptı sunu dedı dıye kendı konu acıyo

inşallah tez zamanda alırsınız kendi evinizi...

rabbim gönlünüze göre versin...

bende kıyısından döndüm...

az kalsın aynı sitede oturacaktık...

allahtan biz son anda orayı satıp şehir içinden ev aldıkta gitmedik oraya

gitseydik düşünemiyorum bile uzakken böyle ise yakınken ne olurduk allah bilir...

benim eltimde aynen senin anlattığın tiplerden..

yaptığın davranış şekli tam da benim uyguladığım ve arkadaşa anlatmak istediğimdi....

peki sizin kardeşiniz gibi sevdiğniz kaynınızın nişanlısına davranışınız nasıl?sanırım kaynınızın nişanlısını görmezden geliyosunuz.:96:

yani kaynınızı severken nişanlısınıda seversiniz sanırım.benim eltim tabiki 12 yıllık gelin üstelik benden 3 yaş büyük ailesi olmuş espiri yapacak konuşacaklar edecekler ama benim eltim nişanlımın yanındayken ben sanki ben hayaletmişim hiç orda yokmuşum gibi davranıyor.bence siz konuyu anlayamadınız.ben geri kafalı,kişiliği karakteri gelimemiş biri değilim.ama bir açık beyan birşey vardır onuda anlamıcak kadar saf değilim.
Estağfurullah ben o sıfatlardan hiç birini kullanmadım, dikkatli okumamış olacaksınız ki daha evvelde belirttiğim gibi diğer durumlara yapılacak bir yorumum yok. Herkes yaşadıklarına kendi penceresinden bakar. Ben size haklısınız haksızsınız gibi bir yorum yapmadım eltinizin hal ve hareketleri ile ilgilide bir şey yazdığımı hatırlamıyorum bu gibi sorunlar iki taraftan da farklı yansıtılır. Aynı konuyla ilgili olarak eltiniz buraya konu açsa eminim ki anlatım farklılığı iki farklı hikaye anlatır. Belkide bu konuda sizi destekleyenler onun anlatımıyla onu desteklerler, belli mi olur belki siz o kişinin eltiniz olduğunu anlamadan anlattıklarına hak bile verebilirsiniz. Eltimle diyaloğumu sormuşsunuz, onu görmezden gelmem gibi bir şey söz konusu değil gerektiğinde eleştiririm de, sohbette ederim birlikte çok şey de paylaşırım. Onu görmezden gelmem demek onunla birlikte kardeşime de saygısızlık demek, zira onu eş olarak seçmiş aileye sokmuştur. Ayrıca ben yalnızca size yazmadım bir kaç arkadaş gereksiz samimiyet gibi bir şeyler yazmış onu tuhaf bulduğum için kendimden örnek verdim, hata etmişim.

inşallah tez zamanda alırsınız kendi evinizi...

rabbim gönlünüze göre versin...

bende kıyısından döndüm...

az kalsın aynı sitede oturacaktık...

allahtan biz son anda orayı satıp şehir içinden ev aldıkta gitmedik oraya

gitseydik düşünemiyorum bile uzakken böyle ise yakınken ne olurduk allah bilir...

benim eltimde aynen senin anlattığın tiplerden..

yaptığın davranış şekli tam da benim uyguladığım ve arkadaşa anlatmak istediğimdi....

suan tasınacagım evde yapım asamasında nısanlımın aılesıne cok dedık ıcı tamamen ınsaat hıc buna gırısmeyelım ev alalım falan dıye ıstemedıler sımdılık ıcı gonlume gore olsun ( ev falan alamazsam ) buda kendı evımız ama ınan bı laf var ya ev alma komsu al dıye aynen öle daha sımdıden kendı evımden soguttu benı eltım. ınsallah evlendıkten sonra kısa sure ıcınde yenı evımızı alabılırz tek umudum ve hedefım bu sımdı

Estağfurullah ben o sıfatlardan hiç birini kullanmadım, dikkatli okumamış olacaksınız ki daha evvelde belirttiğim gibi diğer durumlara yapılacak bir yorumum yok. Herkes yaşadıklarına kendi penceresinden bakar. Ben size haklısınız haksızsınız gibi bir yorum yapmadım eltinizin hal ve hareketleri ile ilgilide bir şey yazdığımı hatırlamıyorum bu gibi sorunlar iki taraftan da farklı yansıtılır. Aynı konuyla ilgili olarak eltiniz buraya konu açsa eminim ki anlatım farklılığı iki farklı hikaye anlatır. Belkide bu konuda sizi destekleyenler onun anlatımıyla onu desteklerler, belli mi olur belki siz o kişinin eltiniz olduğunu anlamadan anlattıklarına hak bile verebilirsiniz. Eltimle diyaloğumu sormuşsunuz, onu görmezden gelmem gibi bir şey söz konusu değil gerektiğinde eleştiririm de, sohbette ederim birlikte çok şey de paylaşırım. Onu görmezden gelmem demek onunla birlikte kardeşime de saygısızlık demek, zira onu eş olarak seçmiş aileye sokmuştur. Ayrıca ben yalnızca size yazmadım bir kaç arkadaş gereksiz samimiyet gibi bir şeyler yazmış onu tuhaf bulduğum için kendimden örnek verdim, hata etmişim.

''Diğer mevzulara yorum yapamayacağım ama ben eltiniz ve nişanlınız arasında ki samimiyeti yargılamanıza şaşırdım biraz.''

nasıl bir yargı çıakrdınız anlıaymadım ki.12 yıllık gelin olduğunu söyleyerek normal olduğu konusunda görüşümü yazmışım.şimdi niye alındığınızı anlayamadım.konu açtım eltim şöyle böyle yaptı bende bunalrı yaptım diyerekten değil.konu açtım çünkü anlıyamadığım şeyler var.üstelik daha ilk beni istemeye geldiklerindede hoşgeldin demek için ona sarılırken herkes kucakladı onun dışında beni ve gölzerini bana dikti ne gülümsedi ne de birşey dedi.o da konusunu açsın.ne diyecek ki bana.o hiç bişey yapmadı ben böyle yaptım mı diyecek.ben onun gereksiz davranışalrını anlayamadım.ona o kadar iyi davranırken bana resmen açık açık birşeyler anlatmak isteyişini anlıyamadım.

size birşey anlatayım.benni sitemeye geldiler.herkese hoşgeldin dedim hatta eltim olaraktan kendisine daha ayrı bir gülümsemeyle sıcaklıkla hoşgeldin dedim ama o kadar soğuktuki beni baştan aşağı süzdü.sonuç beklediğim gibi çıkmadı.ben ne yaptım yapısı öyle dedim eyvallah.en son nişan yaptığımız günden 1 hafta sonra nişanlımla ilk kez görüşücez akrabalarında kalıyolar.kapıyı eltim açtı sandım hoş geldiniz dicek.siz demezmiydiniz hoşgeldiniz diye.demedi hareket şu:kapıya yapışmış kapıyı yavaşça açtı imalı bi şekilde ve sadece nişanlımın gzlerinin içine baktı.uzun uzun anlamlı.neyse dedim abartıyorum.içeri geçti kalabalıktı kaynanamgil hepsi içerde.herkesin yanında bana hoşgeldin dedi öptü onların yanında ama.neyse dedim.kaynanam bana bişeyler anlatıyo görümcem vs bende konuya katılıyorum bi ara kaynanam demi gelinim dedi eltime baktım eltim tırnaklarını yiyo.hiç yakınlığı yok bana.yine neyse dedim.sonra ben biraz dahadikkat ettim ben konuşuyorum o susuyo ben susunca o konuşuyo.kahkahalar atıyo.benle hiç değil yani.oturduğum yerden kalkıyo.bi ara nişanlımla üçümüz bi odada kaldık.eltim kaynımla sürekli gülerek konuşuyo konuya bende giriyorum eltimin yüzüne bakıyorum gülümseyerek hiç benle değil yüzüme bakmıyo sanki ben boşa konuşuyorum.ben ne yaptım bu kadına.oturduğum yerden kalkar onla ilgisi olmayan bişe hakkında yorum yapsam aksini söyler bulunduğum yerde bulunmaz.bana diyosunuz ama eminim sizde benim hissettiklerimi hissedersiniz.olaylara her zaman objektif bakmışımdır.ama burda anlaşılmıcak birşey olduğunu sanmıyorum.ama hala daha görüş ayrılığı olabilir sizinle onada saygı duyarım.ayrıca sizde bir fikir belirttiniz neden kabahat olsun.herkese açık platform öyle değilmi

O halde sizde onun size davrandığı gibi davranın. Böylelikle çözüme ulaşırsınız diye düşünüyorum, ancak nişanlınıza sıklıkla bu sıkıntınızı dile getirmeyin aksi halde suçlu duruma düşer fesatlık eden taraf olduğunuz düşünülebilir. Hani diyorsun ya onun yanında bana çok iyi ama yalnızken farklı diye, bunu ancak siz biliyorsunuz nişanlınız değil o sebeple ifade etmek istediklerinizi anlayamayabilir. En güzeli nabza göre şerbet vermek. Hayırlısnı olur inşallah.

Son düzenleme:
sanırım evet ar damarı çatlamış gibi.geçenlerde nişanlımın okuldan bi dansözle çekilmiş fotosu vardı.malum çok eski bi foto.ben öyle şeylere takılmam.ama eltim elime verdi al bu da seninki dedi.sonra bende nişanlımı kızdırayım dedim.takıldım biraz,sonra nişanlım sen köpür evdekileri ara fırçala neden veriyosunuz o fotoyu diye.ben utandım onlar yerine kızdığı için.benim yüzüm kızardı keşke şaka yollu olsa dahi takılmıyayım diye ama hepsinin suratı bi çeşit oldular yani düşünsene.beni suçlu hatalıu gördüler bi de üstüne kaynanam eltime bakarak ben seni niye seviyorum çünkü yalanın yok dedi.ya bi bilseniz.hiç bi kötü niyetim yok kendi haklılığımı bile pişmanlıkla yaşıyorum.:((eltim 29 nişanlım 33 ben 26 yaşındayım.eltim kaçarak evlenmiş acaba bunun da bi payı var mı diye düşünüyorum:(

hımmmm olay anlaşıldı..kıskançlığı en çok kaçarak evlendiği bazı şeyleri yaşayamadığı için kaynaklanıyor.kaynana kimbilir hakkında neler anlattı da eltine "yalan söylemediğin için seviyorum "demiştir..hiç takma bile..benim eltim de yazları memeleket gidince bizden önce giderler kaynanamı bana karşı doldurur oraya gittiğimizde kadın bazı konularda bana terslenir..bi gün dayanamadım anlattım herşeyi bunca sene hiç ben X'in hakkında bişiler anlattım mı anne dedim "hayır" e ozaman neden o sana hakkımda bişi anlatınca terslemiyorsun ne derdin varsa onunla hallet demiyorsun seni doldurup doldurup üstüme yollamasın dedim..bu sene bizden önce gittiler.eşim gidemicez diyordu ama dün gideriz dedi ilginçtir ki...bakalım gene ne ile doldurdu kaynanamı..
sana ısrarla diyeceğim şey "Doğru ol doğruluktan ve duadan ayrılma üstlerine devamlı Ayetel Kürsi oku ve Allaha havale et.inan zamanla çıkacak kimin ne olduğu..sevmesinler ya sevmezlerse sevmesinler sen de onları sevmezsin resmi olursun olur biter.kocanla iyi ol önemli olan bu.anne babasına saygıda kusur etme.Aldığın aile terbiyesini göster onlara..terbiyesizlik değil.."

bence eltin sevmemiş canım seni resmen, bi şekilde aranızı ısıtmaya çalışsan?
hani ikiniz bişeyler yapsanız vs.
çünkü bir arkadaşım var, çok garip davranışları var sürekli hava atmaya çalışır bana eleştirmeye vs çalışır, ben de artık onu yok sayıyorum bişey anlatırken yüzüne bakmıyorum. sadece aynı ortamda bulunmak zorunda olduğum için aynı ortamdayım yoksa özel olarak asla onla bişey yapmam. aynı eltin gibi yok sayıyorum onu, ama bildiğin yüzüne bile bakmak istemediğimden. gerçi sen ne yapıp bu kadar nefret ettirmiş olabilirsin bilemiyorum, belki de sadece kıskançlığını abartıp bu kadar uzattı takıntı yaptı seni, biraz buzları kırmayı dene derim.

ha ben olsam amaan banane derdim ben de onu görmezdim ama sen kafaya taktığın için öyle dedim.

Son düzenleme:
hımmmm olay anlaşıldı..kıskançlığı en çok kaçarak evlendiği bazı şeyleri yaşayamadığı için kaynaklanıyor.kaynana kimbilir hakkında neler anlattı da eltine "yalan söylemediğin için seviyorum "demiştir..hiç takma bile..benim eltim de yazları memeleket gidince bizden önce giderler kaynanamı bana karşı doldurur oraya gittiğimizde kadın bazı konularda bana terslenir..bi gün dayanamadım anlattım herşeyi bunca sene hiç ben X'in hakkında bişiler anlattım mı anne dedim "hayır" e ozaman neden o sana hakkımda bişi anlatınca terslemiyorsun ne derdin varsa onunla hallet demiyorsun seni doldurup doldurup üstüme yollamasın dedim..bu sene bizden önce gittiler.eşim gidemicez diyordu ama dün gideriz dedi ilginçtir ki...bakalım gene ne ile doldurdu kaynanamı..
sana ısrarla diyeceğim şey "Doğru ol doğruluktan ve duadan ayrılma üstlerine devamlı Ayetel Kürsi oku ve Allaha havale et.inan zamanla çıkacak kimin ne olduğu..sevmesinler ya sevmezlerse sevmesinler sen de onları sevmezsin resmi olursun olur biter.kocanla iyi ol önemli olan bu.anne babasına saygıda kusur etme.Aldığın aile terbiyesini göster onlara..terbiyesizlik değil.."

bugüne kadar hep okuyarak mutlu oldum.belki düzelir.düzelmezsede kendileri bilir ama insan sevmediği birine saygı da hürmet edemiyo ben bu konuda daha önce çok kaybettim.biraz siyasetçi olmak gerek.dediklerin doğru:26:

bugüne kadar hep okuyarak mutlu oldum.belki düzelir.düzelmezsede kendileri bilir ama insan sevmediği birine saygı da hürmet edemiyo ben bu konuda daha önce çok kaybettim.biraz siyasetçi olmak gerek.dediklerin doğru:26:

sevmek zorunda değilsin elbet kayınv.ile k.pederini.ama saygı göstermelisin.çünkü en başta kendin doğru dürüt insan olduğun aile terbiyesi almış olduğun için sonra da eşinin anne babası olduğu için..saygı göstererek eşini de mutlu edersin.ama sakın sevmediğinii kimseye belli etme sonra eşin olmadık anda önüne getiriverir.erkekler sessizdir ama yavaş yavaş sessizce yazar köşeye önemsediği şeyler üstünde söylenilenleri yapılanları..

bende nişanlıyken eltimle çok problem yaşadım şimdi ister istemez aramızda soğukluk var çok nadir görüşüyoruz.aramızda 8 yaş fark var bizim ve benim düğünüm takılanlar eşyalar o konuda çok problem çıkardı bence sizinki de öyle bişey kendime çok benzettim bu konuyu,bikeresinde ben tartıştım onunla nişanlıyken bişey söledi ve bende onu bozdum kaynanamgil falan niye böle yaptın falan diye eşimi doldurmuşlardı nerdeyse ayrılacaktık ama eşim düzellttti durumu artık sık gitmiyoruz da onlar çağırırsa gidiyoruz toplulukla falan ben çağırmam...kıskançlık yani tek derdi boşver sen onu takmadığını göster sadece ozaman çok komik duruma düşecek emin ol...

malesef bu söylediğine katılamayacağım

böyle bir genelleme yapamayız...

bazende küçük gelinler arıza çıkarabilir...

o zaman bende şöyle söylesem hoş olur mu

"küçükler büyükleri aratır yaptıklarıyla" diye

lütfen rica ediyorum

bir konuya yorum yaparken genelleme yapmayalım

yok büyük gelinler şöyle küçük gelinler böyle diye...:20:

"bu arada sui zana sebep olmamak için belirteyim ben küçük gelinim...":21:

Son düzenleme:
biz üç eltiyiz ve ben ortanca gelinim. ben de nişanlılık dönemimde benzer tavırları eltimden hissetmiştim. tepki vermedim, sonuçta her insanın hisleri ve dışa vurumu farklıdır. eşimle hiç paylaşmadım çünkü erkekler bu konulardan gerçekten anlamıyor ve sıkılıyorlar. gereksiz samimyet çabasına da girmedim, gerektiğinde görüşmekten de hiç kaçmadım. zamanla sanırım birbirimizi anladık ve tanıdık. şimdi aramız çok iyi şükürler olsun. olmasa da bana zararı olmadıkça zannedersem umursamazdım. siz de yarış içine girmekten sakının hele hele bazı büyüklerin yaptığı yarıştırma çabalarına hiç karşılık vermeyin. herşey gönlünüze göre olsun

bence eltin sevmemiş canım seni resmen, bi şekilde aranızı ısıtmaya çalışsan?
hani ikiniz bişeyler yapsanız vs.
çünkü bir arkadaşım var, çok garip davranışları var sürekli hava atmaya çalışır bana eleştirmeye vs çalışır, ben de artık onu yok sayıyorum bişey anlatırken yüzüne bakmıyorum. sadece aynı ortamda bulunmak zorunda olduğum için aynı ortamdayım yoksa özel olarak asla onla bişey yapmam. aynı eltin gibi yok sayıyorum onu, ama bildiğin yüzüne bile bakmak istemediğimden. gerçi sen ne yapıp bu kadar nefret ettirmiş olabilirsin bilemiyorum, belki de sadece kıskançlığını abartıp bu kadar uzattı takıntı yaptı seni, biraz buzları kırmayı dene derim.

ha ben olsam amaan banane derdim ben de onu görmezdim ama sen kafaya taktığın için öyle dedim.

evet sevmediği kesin.ama neden kendini sevmek ve sevmemek gibi iki duygu arasında bırakıyor.bu ikisini zamana bıraksa daha iyi olurdu.benim ona yaklaşımım gayet dostçaydı.galiba büyükler haklı demiş kumanın gemisi yürür eltininki yürümez.ne tuhaf:28:

kızlar benim eltim biz eşimle nişanlıyken bana dedigi laf şu eşimin adı turgut bu arada benim turgutla yemek yemek çok hoşuma gidiyo tabii ben ozaman bişey diyememiştim ama yadırgamıştım şimdiyse utanmasa eşimle aramızda yatıcak

Back
X