Eltisiyle iyi geçinen arkadaş gibi olanlar yok mu hiç?

bu konuda annemle büyük yengemin eline su dökemez sanırım kimse. allah bozmasın aralarını. amcamı kaybedeli 12 yıl oldu hala canciğerdirler. sık sık görüşmezler ama gerçekten çok severler birbirlerini. allah herkese onlar gibi eltilik nasip etsin. başta bana :D sağolsun bnm eltim bi havalardadır. laf sokma çabaları içersinde kendilerini sonra kayınvalideme şikayet eder beni. konuşmuyomuşum, yüzüne bakmıyomuşum, eskiden böyle değilmişim falan (: . böyle bi insanla samimiyetini kesince sen suçlu oluyosun ya bide of of of.

bizim işimiz ortak 2 erkek kardeş ve bir baba kasa bir.

buna rağmen eltimle çok ii anlaşıyoruz. derdimizi paylaşıyoruz.
maddi açıdan bazen sıkıntılar oluyo ama biz hiç o konulara girmiyoruz. eşlerimize bırakıyoruz.

evlerimiz de yakın... hadi kahvaltıya... e hadi ksıır yapalım... e çaya gelsene
hadi çarşıya gidelim... benim çocuklar küçük. arada ona bırakırım.. maşallah diyim.. seviyorum eltimi...

annemle 3 elti kankalar biraraya gelsinler gülmekten ölürüz kimi zaman bende öyle yengemlerle biri 15 biri 13 senelik evli 1 kere tartıştığımı bile bilmem gelin değil abla kardeş gibiyiz :7:

yanlış yerdesin tatlım başka konuları oku bir de!aman aman....:22::22::22::22:

Dogru yerdeyim dogru!
3 elti bir görümcem olacak ileri de.. :27:
Zaten ben kötüyüm kimse demez ki.. :52:
Saka maka da iyi anlasanları gördükce kendimi düsünüyorum ileri de biz de böyle anlasabilir miyiz diye :) :61:

Benimde iyidir eltim..yaşça ondan büyük olduğum için abla gibi görür.ama uzakta olduğu için sık görüşemiyoruz.severim kendisini ...

benim 3 tane eltim var. biraraya geldik mi çok eğleniriz. aynı apartmandayız. cana yakınlar, ne işim olsa hasta bile olsalar koşup gelirler. hamileyim diye doğru dürüst iş bile yaptırmıyorlar bana gelince. dedikoducular kaç defa aramızı bozmaya çalıştı ama kaynanacım olaya hemen müdahale etti :47: böyle eltiler darısı herkesin başına :70:

bende varım.sağolsun eltim 3-4 yaş büyük bana abla gibi arkadaş gibidir.nişanlılıkla beraber 4 yıl oldu hiç bu zamana kadar küçük bir kötü kelime bile söylemedik birbirimize.birbirimizden uzağız ama bir araya gelince koyu bir sohbete girişiriz ve kaynanam da bizi kıskanır.bizi yalnız bırakmak istemez devamlı yanımıza gelir.herşeyde bana destek verir bende ona.devamlı da telefonla arar dururuz.Eltim kendi anneme yakın mutlaka anneme gidince onlara uğramadan gelmeyiz.oda devamlı çağırır bizim gideceğimiz tarihe göre planlar yapar iş yerinden yıllık izin alır.

bende çok severim eltimi. o çok alıngandır çok ağlaktır, kaynanama nasıl alındığını ağlaya ağlaya anlatır bende teselli ederim :48:

ben hep anneme şey derdim ilerde eltim değil görümcem olsun isterim elti kıskanç olur ben onu parçalarım ozaman :60:ama görümce kardeşini düşünür zararı olmaz falan :32: şimdi anladımki
ben hepsini parçalarım :60:

seytanin teki anasini satim benim elti yasida 37 38 adile nasit gibi benle asik atiyor kadin ya biktim valla benim yas 25 esim ve ailesi kürt ben türküm dilini bilmedigim icin haa bire kürtce konusur uyuz
o ikinci katta ben 4.üncü kattayim evine bile girmem meraba meraba o kadar benden uzak cehenneme direk insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:

çok ayıp ne demek o kürt ben Türk kürtlük bir millet değildir ülkenin doğu kısmında yaşayanlarda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır.
Böyle bir düşünce yapısına sahip olan birinden kardeş yakınlığı beklenemez herhalde, kınıyorum.
Duygularınızın karşılıklı olduğu kanaatindeyim ne yazık ki..

benim eltim yüzüme güler oturur muhabbet ederiz.ama arkamdan saydırır.en ufak bi açığımı arar kötülemek için. ama yüzüme gelince de sanki o lafları eden o değil gibi davranır.beni kötülediği kişilerde kaynanam ve görümcelerim.çünkü onlar eltimi sevmiyolar huyundan dolayı geçimsiz biridir.benle iyi anlaşıyolar seviyolar die çekemiyo.önceleri zoruma gidiyodu ama alıştım artık ne zamankiş kulağımla duymadım yüxüme karşı bişey demedi o zamana kadr devam.Haydi eller havaya kızlar vur patlasın çal oynasın haydaaaaaaaaaaaa :66::66::66::66::27::27:

he bu arada annemi anlatıcaktım kendi eltimi anlatmışım farkında olmadan :):):) annemle küçük yengem kardeş olsa böle anlaşamazlardı heralde heryere beraber giderler.her akşam oturup çay içip muhabbet ederler.hatta yiğenlerim babama amca yerine dede annemede yenge yerine cicianne derler o kadar yani :64::64:

Back
X