Elveda Rumeli - Atv

Kısçelerimmmm Canlarım ekran başına heyecan dorukta başlıyoruz çok mutluyum ben yaa te okaaaa..Yeni dönem süper süper süper istim dahada süper olsun:)
tete o ka............... işte özlem son buldu muhteşem geri dönüşle:sm_cool::sm_cool: :teytey::hooray:

nejat işler meryemin çocuklarının babası olarak geri dönecek galiba:bbo: meryem de şimdi amcasının kaymakamıyla evlikaydirigubbakcemile çok kötü bir durum:çok üzgünüm: ne olacak acep şimdi :uhm:

Çok güzel bir bölümdü her zamanki gibi!!!
Kızancıkların babası dönerse ne olacak yaaa!!
Çok heyecanlı.

Süper bir bölümle başladı... Yalnız Vahideyle Amcasının Kaymakamı trene gidene kadar Nolur Mustafayla istasyonda karşılaşsınlar deyip durdum Eşim yok onlar şimdi inmeden bunlar binemez kesin görücekler dedikçe kalbim küt küt attı Veeee çok üzücü; onlar ön kapıdan trene binerken Mustafalar çıktı:roflol:

Yaaaa cidden Vahide ile Mustafa karşılaşamıyacaklarmı ya ?
Biri Pürsıçan'a döndü, öteki İstanbul'a geliyor.
Bulaşamazlarsa kötü olur onlar buluşana kadar Mustafa' nın izini biter senağlama

Ciddimisin yeşimcim yaa yazını okuyunca şok oldum heyecana bak..Merakla bekliyorum zaten şimdi merakım 2 katına çıktı hadi bakalım hayırlısı yanlız Ramiz ağa kopardı beni yine huriler kısçeler huriler:roflol::roflol:

valla nazlıcım yaptıkları röportaj da ağızlarından kaçırdılarkaydirigubbakcemile3 bende şok oldum :1shok:
sus sus ramiz ağa benide öldürdü hurilerle:roflol::roflol::roflol: muhteşem bir kabiliyet :hooray:

kızçelerrrrrrrrrrrrrrrrr yeni fragmanını gürdüm gürdüm müjdeeeeeeeeeeeeeeeeee:sm_cool::teytey::dance: mustafa namikla vahide kavuşuyorlar tren garında te te o kaaaaaaaaaaa ramize hele bittimkaydirigubbakcemile3 bayılıyordu ya mustafayı gördü bayıldı yada aleks müslüman olduğunu duydu bayıldı :roflol::roflol:aleksle zarifenin evlenme haberi ortalığı karıştırıyordu :1shok:çatlıcam meraktan gel pazartesi gel :lepi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Oyy Oyy bak bizi ağlatmadılar dizide görüyormusun..Te ben bilim bu dizi benim neşe kaynağım..Bende gördüm erdi erdi zaten:roflol:uff valla yaa pazartesileri seviyorum ben tabiki elveda rumeliyle te te okaaaagamyoncuiremsu

ramiz bayıldı :1shok:ramiz niye bayıldı erdi çünkü:1shok:
öldüm gülmekten:roflol::roflol::roflol: mustafa namiki görünce karşında şak diye bayıldıya bende ona bayıldımkaydirigubbakcemile3 valla süper nevreste namike aşık oldi hemde ne aşk :asigim:süper üstü süper te te o kaaaaaaahihoyyyt:teytey::sm_cool:

ben trakyalıyım ve i,zliyorum bu diziyi ve herkesin izlemnsi gerek çünkü orda yaşanan (zamanında) olayalşarı anlayor herkesin izşlremsi lazım

Allahım yaa akşam misafir geldi bir yandan efendim çay vsvs ikram ediyorum gözüm televizyonda yok böyle bişi kaydirigubbakcemile3Bir ara habire birşeyler getirmeye başladım balkondan içeri gireyim diye:roflol:Ayy o sahneyi gördüm yaaa sarılıyor yok içerde konuşalım yok burda hepsi gizli gizli onları seğrediyor gözleri ışıl ışıldı :asigim:

Te ben seviyim bu diziyi tekrarını seğrederim Öpüyorum yeşimcim seni sizide kızlar a.s.

ben dedım nicın sen dedın nicın nıcın geldi bu misafir kızancık kızçeler tam günü:roflol::roflol::roflol: kıyamam ben sana nazlım :asigim: tekrarını görürsem hemen haber vericem öpüyorum Şenizcanım benim te te o kaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5

bugünkü bölümde hatice ve hüsmen niye yoktu arkadaşlar?
sebebini söylediler de ben mi kaçırdım acaba?
tüm aile biraradaydı ama onlar yoktu.
ben bu diziye bayılıyorum ya.
keşke orada olup ta çekim yapılırken izleme şansım olsa.

Te Abdül kurtuldu tamamda şu dimitriiiii mucize.... Mucizeye gerek yoktu yaa neysekaydirigubbakcemileNamikkk nevreste muhteşem ikili:lepi:Koptum yaa Hey Allahım birde en son mumu dikmezlermi erdin sen erdin sütçüü ramizzkaydirigubbakcemile3

Ohbee rahat rahat seğrettim bugece bıybıybıyyyykaydirigubbakcemile3Yeşim istim sana kışı anlatayım:roflol:Şeniz

anlat anlat nazlım istim çok istim kışı anlatmanı ben kışı çok sevim pi sayısınıda unutma bybybıyyyyy:roflol:Şeniz

nevreste bedia ya kocayı bulsam atlıcam üstüne dediya bende orda koptum :roflol:
taş kalpli dimitri istermisin kocasını öldürdüğü canını kurtaran kadına aşık olsun:1shok:
ramiz erdi hurilerle :))

Son düzenleme:

yok böyle muhteşem bir dizi son sahnesine hele bittim alex in camideki sahnesine bu kadarmı gerçek oynanır bu kadarmı içten süperler:sm_cool::lepi: daha ne denir nevrestenin babası da tam minik kaydirigubbakcemile3:roflol:baştan aşağa süperler :hooray:

istim nazlı bişey söylim yok büle bir dizi üldürür bu dizi beni:asigim: kulakların çınladımı kaydirigubbakcemiledurum büle büle büle te te o kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaŞenizŞeniz

ŞenizYeşim Güzel kısçem te büle büleyken bülede o inci gibi gözyaşlarına kıyamıyorum ben yaa nasıl kavuşacaklar merakta ediyorum..İstim bir an önce kavuşsun zarifeylen alex sonra istim Namikkklen nevreste evlensın:sm_cool::sm_cool:bebeleri olsun mutlu olsunlar Minik Osman amca Namiki rahat bıraksın:ecrin_bebek:Ciddi ciddi üldürür tee bu dizi bizi izlim izlim bitmi..Yeşim istim senide öpim tadlı yanaklarından ..a.s. a.s.

Bu diziyi ilk bölümünden bu yana çok severek izliyoruz. Tv de izlediğimiz tek
dizi bunun dışında hiçbirşeye bakmıyorum zaten. O kadar doğal ve bir o kadar içten herşey.
Ama bir sorun oluyor hep şimdide Dimitri ve Abdül sorun çıkartacak gibi. Dimitri zaten diken üstünde
gerçi ordan nasıl sağ kurtuldu o da ayrı ama..... Alekse çok üzüldüm dizi başladığından bu yana
ne kadar zayıfladı. İnşallah bir çıkar yol bulurlar bakalım işler sarpa sarıyor yeni gelen terzi Nikola
çok sinir bir tip galiba bu sorunlar büyüyüp karışacak ve ondan sonra dizinin adı gibi rumeli den
ayrılacaklar bir şekilde. İzleyip göreceğiz. Herkese keyifli seyirler.

hiçbir bölümünü kaçırmadan severek izliyorum bu dizide memleketimiz var şarkıları örf ve adetleri insanların sıcaklığı ve dizideki favorim nevretse ve namık yüzyılın aşkı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…