tete o ka............... işte özlem son buldu muhteşem geri dönüşle:sm_cool::sm_cool: :teytey::hooray:Kısçelerimmmm Canlarım ekran başına heyecan dorukta başlıyoruz çok mutluyum ben yaa te okaaaa..Yeni dönem süper süper süper istim dahada süper olsun:)
tete o ka............... işte özlem son buldu muhteşem geri dönüşle:sm_cool::sm_cool: :teytey::hooray:
nejat işler meryemin çocuklarının babası olarak geri dönecek galiba:bbo: meryem de şimdi amcasının kaymakamıyla evlikaydirigubbakcemile çok kötü bir durum:çok üzgünüm: ne olacak acep şimdi :uhm:
Ciddimisin yeşimcim yaa yazını okuyunca şok oldum heyecana bak..Merakla bekliyorum zaten şimdi merakım 2 katına çıktı hadi bakalım hayırlısı yanlız Ramiz ağa kopardı beni yine huriler kısçeler huriler:roflol::roflol:
kızçelerrrrrrrrrrrrrrrrr yeni fragmanını gürdüm gürdüm müjdeeeeeeee:dance: mustafa namikla vahide kavuşuyorlar tren garında te te o kaaaaaaaaaaa ramize hele bittimkaydirigubbakcemile3 bayılıyordu ya mustafayı gördü bayıldı yada aleks müslüman olduğunu duydu bayıldı :roflol::roflol:aleksle zarifenin evlenme haberi ortalığı karıştırıyordu :1shok:çatlıcam meraktan gel pazartesi gel :lepi:
Allahım yaa akşam misafir geldi bir yandan efendim çay vsvs ikram ediyorum gözüm televizyonda yok böyle bişi kaydirigubbakcemile3Bir ara habire birşeyler getirmeye başladım balkondan içeri gireyim diye:roflol:Ayy o sahneyi gördüm yaaa sarılıyor yok içerde konuşalım yok burda hepsi gizli gizli onları seğrediyor gözleri ışıl ışıldı :asigim:
Te ben seviyim bu diziyi tekrarını seğrederim Öpüyorum yeşimcim seni sizide kızlar a.s.
Te Abdül kurtuldu tamamda şu dimitriiiii mucize.... Mucizeye gerek yoktu yaa neysekaydirigubbakcemileNamikkk nevreste muhteşem ikili:lepi:Koptum yaa Hey Allahım birde en son mumu dikmezlermi erdin sen erdin sütçüü ramizzkaydirigubbakcemile3
Ohbee rahat rahat seğrettim bugece bıybıybıyyyykaydirigubbakcemile3Yeşim istim sana kışı anlatayım:roflol:Şeniz
yok böyle muhteşem bir dizi son sahnesine hele bittim alex in camideki sahnesine bu kadarmı gerçek oynanır bu kadarmı içten süperler daha ne denir nevrestenin babası da tam minik baştan aşağa süperler :hooray:
istim nazlı bişey söylim yok büle bir dizi üldürür bu dizi beni:asigim: kulakların çınladımı kaydirigubbakcemiledurum büle büle büle te te o kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?