Elveda Rumeli - Atv

uzat elını zarıfe...
uzat ne olur....

aşk'ın elı olsun ....
her seye ınat...
herkese ınat ....

al yuregıne aılenı ....gıt o'na .... aşkı gozlerınde yasatana ....
uzat elını zarıfe....

Onlar birleşsinler bana Küçük Zarifemi versinler te te okaaaaaaaaa başka bişi istim onlardan..Bakarmısınız güzelliğine öyle masum duruşu varkii Rabbim nolur duy sesimi bende istiyorum bu Zarifeden:Saruboceq::Saruboceq:

Gıcığım şu yeni terziyede halkada olay lazım maşallah hemen infaz hemen öfke hiç anlayış yokmuş hiç:1no2:Yani 2 mal için birbirini satıyorlar pessss diyorum hoş zamanımızdada o kadar çokki öyle insanlar:1closedeyes:Neyse konumuza dönelim taktım ben küçük Zarifeme bebeğim nasılda bekliyor camlarda çiçeği sulaya sulaya gözler yaşlı offffff offffffffffff

Yeşim te ben istim küçük Zarifeyi İstim İstim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ay cok kötü ya içim acıdı ne anaya ne babaya nede sevdigine nasıl kıyıcak yazık yaaaaaaaaaaaaa

nazlım düşundum düşundumCADIARZU te istim küçük zarife senin hem
hem istim küçük hüsmen benim istim istim hüsmeni istim:asigim:
istim artık alex le zarife mutli olsun hem istim istim istim küçük zarife sana hüsmen bana
işte büle büle te te o kaaaaaaaaaaaaaaaaaŞenizŞeniz

Yeşimim Tatlı kısçem te te benim bi üsmenim var Rabbim sanada versin Üsümeni ....Küçük zarifeyide bana versin te büle büle büle gül gibi geçinip gidelim..
Bakışına bak yaaaa kurban olayım ben onaaaa ayy cidden ben sarılayım öpeyim onu koklayım te büle içime sokayım Maşallahhhh küçük zarifeme

Alexlen zarife bu zamanda olsa çoktan evermiştikte nerdeeee eskiden baksana birbirlerine giriyorlarmış..Halkta amma hazır yaaa hemen kolları sıvayıp onca yıl birlikte yaşadıklarını öldürmeye kalkıyorlar ..Te hepsinii yatıracaksın dizine bi temiz döveceksin:roflol: :roflol:Şiddete Hayır te okaaaaaaa:roflol:

tatarım kısçem ne olacak düşünemiyorum bile gel pazartesi gel:)

O kadar heyecanlıydı ki dizinin son sahnesi evde herkes birşeyler söyledi bitince.
Ama küçük Zarife çok duygusaldı canım...
Bence Zarife gidecek Aleksle bakalım az kaldı hiç reklamını da göremedim yeni bölümün meraktan
çatlayacağız ailecek offff
a.s

isyankar yürek

Sevmeden yaşanır mı?
Dağ dağa kavuşur mu?
Ağlasam duyan olmaz ki

Can veren bizi gördü
Rüzgarın eli değdi
Müjdemi soran olmaz ki

Bahceler bizim olsa
Hasretim dağı delse
İsmimi bilen olmaz ki

Aynı dua bu aynı
Aynı cennet bu aynı
Tenimiz kanımız hep aynı
Aynı rüyalar bu aynı

Herkeslere merhaba..
Yeni sezonda burayı ihmal ettim ama uzunca bir süre işyerimizde net yoktu.Diziye de kızdım,bir süre izlemedim.Sonunda bir ara kaçan keyfi yerine geldi de yeniden,ben de tekrar izlemeye başladım.Neyse,epeydir özet verilmemiş.Ben bu haftayı ekleyerek başlayayım yeniden...Keyifli seyirler...

46.BÖLÜM ÖZETİ:

Kızı Vahide’yi, Tıbbıyeli Mustafa ile beraber İstanbul’a uğurlamak üzere olan Sütçü Ramiz ve ailesi
son anda gelen haberle sevinç içindedirler. Mustafa’nın Pürsıçan’da kalma izni daimi olarak uzatılmıştır. Bir yandan artık Pürsıçan’da yaşayacak olan Mustafa ve Vahide’nin evlilik hazırlıkları sürerken, diğer yandan Aleks ile evlenen Zarife’yi affetmeyen Ramiz, evde onun adının geçmesine bile izin vermemektedir. Aleks ve Zarife ise evlenmelerine rağmen sıkıntıların bitmediğini bir kez daha anlayacaklardır. Bu arada evlatlık verildiği aileden eziyet gören Küçük Zarife de artık onlarla yaşamaktadır. Diğer yandan Aleks ve Zarife‘ye sadırmaları için Hristyan gençleri kışkırtan ve Müslümanlar’la Hristiyanlar arasında ayrılık çıkartmak isteyen Terzi Nıkola’nın mahkemesi yaklaşmaktadır. Herkesin öldüğün zannettiği Dimitri, tekrar ortaya çıkmak için beklediği fırsatı yakalamıştır.

Kaynak:Atv

abdül'ün yeni nesil tecavüzcü coşkun olduğunu gösteren dizi... o nasıl feride'ye göz süzmektir, "siz kimlerdensiniz?" falan demektir? yolda görsem kaçarım ben bu adamdan... dizi çekimleri bitince de evde kız götürüyormuş gibi bir his yarattı bende... hehehehehe

onun da hakkı yok mudur mutlu olsun??
dedi fatma, ramiz'e, zarife'yi kastederek..
- zarife öldi.. dedi ramiz..
içim ezildi..

fatma'nın tümm bölüm boyunca gözlerindeki hüznü izledim-
mustafa'nın izninin uzatılmasına bile sevinemedi..
acı çekmesinler artık ama..

beni mutlu ediyor bu dizi. o kadar mutlu oluyorum ki sadece izlemek yetmiyor, dizinin içinde olmak istiyorum. yönetmeninden rica ediyorum, nolur beni elveda rumeli'de oynatın nooluuur*, ramiz'in yeğeni oluyum mesela, ben de öyle kocaman mantolar giyip dağ bayır geziyim, kızlara nevreste'ye falan kızkardaşım diyim, yer sofrasında yemek yiyelim beraber, kasabaya inip alışveriş yapalım, gaz lambasını alıp oturmaya gidelim komşulara...

ha bir de, namık karakterinin kendi dizisi olsun istiyorum, buffy'nin angel'ı, friends'in joey'si gibi.. "namık"

te te onlar agli ben aglim onlar agli ben aglim..Kardeşini görüpte içi nasılda koptu üle hele fotoğrafını gören Ramiz aga Ahh Ahh evlat işte ne olursa olsunsenağlama

Kumrimmm kumrimm guguuuuu kısçem yeşimim Buraları bir haftadır göremedim özlemişim misafirlerim vardı yatılı yeni arkadaşlarımız yazmışlar hemde pek güzel..Hoşgeldiniz kısçelerrrr..a.s.

Bi bu yanak birde diğeri öptüm hepinizi İstim p.tesiler çabuk gelsin yada bu dizi istim hergün oynasın hatta istim bizde oynayalım istim ispanak sevsın nevresteyi istim evlensınlar görem bende :teytey::hooray:

ne harika bi bölümdü bu yaa kahkahalarla gülerken birden gözlerimin dolduğu anlar oldu iyiki dizimiz var bıkkınlık gelmişti silahlı, cinayetli, ağalı dizilerden hem tarihimizi hemde özümüzün anlatıldığı tam bi aile dizisi ne açıklık nede vahşet varr çalışmalarından ve bize sunumlarından dolayı tüm ekibi kutlamak gerekiyor keşke sinema filmleri gibi dizilerede ödül verilebilse ELVEDA RUMELİ açık ara birinci gelir.:hooray:
namık bitanemsin sen benimmmŞeniz

sevmeden yaşanır mı dağ dağa kavuşurmu ağlasam
duyan olmaz ki...
can veren bizi gördü rüzgarın eli deydi ismimi
bilen olmaz ki...
aynı dua bu aynı
aynı cennet bu aynı
kanımız canımız hep aynı
aynı rüyalar bu aynı....

çok seviyorum bu diziyi be more....

48.BÖLÜM ÖZETİ

PÜRSIÇAN’DA DÜĞÜN VAKTİ…

Vahide ile Mustafa’nın düğün hazırlıkları tamamlanmış, düğün vakti nihayet gelmiştir…
Vahide, kız kardeşi Zarife’nin, düğüne gelip Ramiz’in elini öperse babasının onu affedeceğini düşünür. Mustafa ile beraber Aleks ve Zarife’yi düğüne çağırmaya karar verirler.

Nevreste’nin ise Bedia’ın yardımıyla, Namık’a yaptığı “sevda büyüsü” tutmuştur.

Diğer yandan Mazhar Paşa, Pürsıçan’da yaşanan olaylar yüzünden Müslüman ve Hristiyan ileri gelenleri toplayıp konuşur.

Kaymakam Dilaver ise Dimitri’nin hayatta olabileceğinden şüphelenmektedir.

Yayın Tarihi: 17 Kasım 2008 / Pazartesi

NazlımŞeniz kumrimmm benim 10 kasımda yayınladığı akşam doğum günümdü yazlıktan kışlığa anca dündüm taşınmayla geçti doğum günüm:roflol:seyredemedim kısçem ama kayıt ettim bizimkileri merak etme kumrim kaçırdığın bölümler bende rahat ol kumrim ben sana yollarım:lepi:
kumrimm kumrimmm guguuuu:asigim:
inatçi ispanak aşık olamadi güzelim nevresteye bayılıyorum bu kıza ya hııııııııııııııım:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…