Elveda Rumeli - Atv

süper bir dizi dimi arkadaşlar hele konuşmalarıı:))biz oralıyıız babaanem hala öyle konuşur tabi bizdee..bu son bölüm çok cüzeldi ben çok begendeem

Arkadaşım, bu yazdığın mesajların tamamı birebir Ekşi Sözlük'ten, üstelik de 3 ayrı yazardan buraya kopyalanmıştır.

Daha önce başka bir dizide de aynı şeyi yapmıştın. Oradan alıp buraya birebir kopyalamıştın. Söyledik...tınlamadın bile.

Başka insanların düşüncelerini araklayıp, kopyalayıp burada kendi fikrinmiş gibi sunmak etik olmadığı kadar suç ta. Kendi fikrin yoksa hiç yazma.

Bilmem anlatabildim mi?

49. bölüm özeti

Mustafa, Vahide ile evlenmek üzereyken, düğünü basan askerler tarafından izin süresinin dolduğu gerekçesiyle tutuklanır. Herkes şaşkındır. Mustafa izni olduğunu ispatlamaya çalışsa da gösterdiği belge sahte çıkar. Feride, Kumandan’a bir yanlışlık olduğunu anlatmaya çalışırken, düğün yerine gelen Abdül‘ün tuzağına düşmüş oldukları anlaşılır.

Mustafa tutuklanıp İstanbul’a sevk edilmek üzere nezarethaneye atılır. Vahide bir an olsun yanından ayrılmaz. Dilaver ve Ahmet Ekrem, Mustafa’nın yola çıkarılmasından önce durumu çözmeye çalışırlarken, Fatma bütün bu olanlara karşı dayanma gücünü kaybeder ve hastalanır.

off nasıl bi bölümdü bu baştan sona hüzün dolu geçen haftalarda gülmekten kırılmışken bugün içim şişti valla en çok dokunan cümlede vahideninki oldu "rabbım niçin kavuşmamızı istemey" baştan sona hüzün rüzgarları esti bu bölümde inş haftaya daha güzel neşei bölümleri izleriz sevdiğinden ayrı kalmak kötüü (

Ağla ağla şiştim valla ya Şu Abdülü benim elime bi verseler valla Çok üzgünüm çoook adamın tipi gıcık ya meymenet yok yüzünden gıcık şey ayırdı yine mustafayla vahideyi.Haftaya ne olcak acaba çok fena yerde bitti.O adamların amaçlarını anlamış değilim ama yine Abdülün işidir klava:

Te ben bu bölümü izlerken mahvoldum kısçeler..Agladim agladim kafaya kafaya uyuduklarında anaları bayıldığında acayip bir duygu..Haklı ama kadın okadar sorunun üzerine birde bu olunca ne sinir kalır insanda nede başka birşey..Hepsi muhteşem oynuyor gözyaşları hele hüsümencik nasıl agladi öyle yaaaaaaa te te büle içini çeke çeke kıyamam ben onaaaaa

Ya bi de ben bu bölümü seyrederken öyle mutsuz, ağlamaklı bir günümdeydim ki, azıcık açılırım diye geçtim karşısına...var ya iyice duman oldum be ya. Yapmasınlar böyle ya psikolojimiz bozuluyor.

Asanı istim dövimklava:klava:Boşolda dedi Allah sonunu hayır etsin kolayla evlenmez pembe kızımızsüprizzzzz

Ya annelerinin var birşeyi inşl kötü birşey çıkarmazlar..

Yine favorim Namice :lepi:Yılın aşkı te namiice nevreste:asigim::asigim::jeyyar:

Kısçeler süyleyin bakam te nasıl buldunuz bu bölümü:))İyi düşünın öyle cevap verin :)))Mamık benimde favorim birtanem ne harika değilmi :)

Kısçeler süyleyin bakam te nasıl buldunuz bu bölümü:))İyi düşünın öyle cevap verin :)))Mamık benimde favorim birtanem ne harika değilmi :)

duşundum duşundum duşundum ablacım sende bu diziyi segrediysin ögrendim te büle çokkkk mutli oldum ..Yaşasın aynı saatlerde ekranın başında aynı dizidede buluşuyoruz..Her bölüm gibi bu bölümde muhteşemdi:lepi::lepi:

Ablam istim sana bişi diim"sevim seni":asigim:

Bende düşındım düşındım içimden geldi sevem:))Ama sen şimdı dersin bana "Söyle içina bir daha gelmesin":)

Bende düşındım düşındım içimden geldi sevem:))Ama sen şimdı dersin bana "Söyle içina bir daha gelmesin":)

te bak bana büle şeyler demeyesın aglarim:dilcikar:..İstim sölim içina hep sevem gelsin sen hep ablam ol sen hep benimle ol te okaaaaaa..Te ben yatem şimci Allah rahatlık versin o tatlı yanaklarından öpem öyle gidem a.s.a.s.a.s.

ya bu zarifenin hamileliğine çok sevindim
şu abdülü boğarım elime geçse

zarıfecık gulse artık ya bence bu bebek babasıyla arasını duzeltecek

bu ramiz de zarifeye çok sert ya
Ama şu da var Ramiz kaç kez Zarifeyi ikna etmeye çalıştı o her seferinde Aleksin yanında
oldu (iyiki de böyle oldu aslında) belki bundan kırgın hala eminim içi çok dolu.
Onun kızıyla barışması hepsinden duygulu olacak sanırım.

Bu arada dimitri nin ölmemesi gerekiyor.
Gerçi dimitri bu 9 canlı o uçurumdan bile düşüp ölmedi ya....:))

Herzamanki gibi harika bir bölüm:asigim:
Üzüldüm ama yine kim vuruldu acaba
Bu arada anne kız sarılma sahneleri ağlattı beni
Te namiklen nevreste ise yerlere yatırdı boşanmim boşanmim banane:roflol:
Dimitri işine kim gelirse hemen sattı diğerlerini valla ..Olsun iyi oldu bu sefer
Yanlız sanırım komutan hastaneden yeni çıkanla dimitrinin çocuğunu öldürdüğü kadın sankim bişiler olacak gibide duruyo :)

Öptüm kısçeler hepinizi..Küçük Zarifemde bebek birhaftadamı oluyor dedi yaa yerim ben onuu..Rabbim banada ver nolursunnnnn:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…