Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Küçük çocukları kimseye emanet edemezdim. Şöyle ki ben evli ve çocuklu değilim ama yeğenlerimi ya da bana emanet edilmiş başka çocukları asla başkasına bırakmazdım. 1-2 dakikalığına bile olsa. Çocuklar candır, kimse soldurmasın onları inşallah.
Annemi şuan benim için özel olan tek şey eşim yada çocuğum olsaydı onlarda olurdu kısaca sevdiklerim:))annemin bana söylediği gibi sevdiklerimi gözüme bile güvenmem
Mesleki kitaplarım; çizilir, karalanır, yırtılır endişesi duyuyorum. 1 kere emanet ettim ayllar geçti anca geldi.
İş; birine yardımcı olması için işi teslim edemiyorum. Arzu ettiğim gibi olmaz diye sıkıntı basıyor, sonrasında o iş karmaşıklaşıyor. Hataya tahammülüm yok sanırım.
Makyaj malzemelerim; hor kullanılır, temiz kullanılmaz gibi kaygılarım oluyor.
:)
herşeyi güvendiğim insanlara emanet edebilirim.. sonuçta allaha emanetler ben kimim ki? güvendiğim insanlara emanet etme sebebim de, önce sağlam kazığa bağlama mantığı