Anket Emanet edemem dediğiniz 3 şey nedir?

Emanet edemeyeceğiniz 3 şey nedir?

• Ankete Katılan
    280
Eşimi
Çocuğumu
Evimi
emanet edememmm... ama arabayı da emanet etmemek lasım, gider çarpar öldürür birini al başına belayııı :55:

Küçük çocukları kimseye emanet edemezdim. Şöyle ki ben evli ve çocuklu değilim ama yeğenlerimi ya da bana emanet edilmiş başka çocukları asla başkasına bırakmazdım. 1-2 dakikalığına bile olsa. Çocuklar candır, kimse soldurmasın onları inşallah.

Annemi şuan benim için özel olan tek şey eşim yada çocuğum olsaydı onlarda olurdu kısaca sevdiklerim:))annemin bana söylediği gibi sevdiklerimi gözüme bile güvenmem:1:

Mesleki kitaplarım; çizilir, karalanır, yırtılır endişesi duyuyorum. 1 kere emanet ettim ayllar geçti anca geldi.
İş; birine yardımcı olması için işi teslim edemiyorum. Arzu ettiğim gibi olmaz diye sıkıntı basıyor, sonrasında o iş karmaşıklaşıyor. Hataya tahammülüm yok sanırım.
Makyaj malzemelerim; hor kullanılır, temiz kullanılmaz gibi kaygılarım oluyor.
:)

Son düzenleme:
herşeyi güvendiğim insanlara emanet edebilirim.. sonuçta allaha emanetler ben kimim ki? güvendiğim insanlara emanet etme sebebim de, önce sağlam kazığa bağlama mantığı :34:

Günlüğüm.
Bunun dışında eşim ve çocuğum yok ama onları da emanet etmezdim.:ssz:

Erkeğim:123: Kitaplarım :16:Laptopum:126:

düşündüm taşındım bana emanet edilmiş herşeyi emanet edebileceğimi gördüm:31: herkese emanet etmem o ayrı:19:

Back
X