- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
tabıkı haklısınız ama ben hep vermısımdır...bazen benden once gıyenlerde olmustur...zaten oan ıhtıyacı olmayan kımse almaz dıe dusun uyorum
Bende hoşlanmıyorum, takıntılıyım bu konuda ama benden isteyenlere hayır diyemiyorum. O kıyafeti bidaha giymeyeceğim icin o isteyen kişiye hediye ediyorum. Ben mağazadan bile nadir alırım, denenmiştir diye. Mağazanın online satışı varda beğendiğim seyleri ordan alıyorum çünkü onlar giyilmemiş oluyor
Ben nasıl istenir bilemedim
Ofiste birbirimizin hırkasını montunu vs alırdık arada da elbise eşarp vs ilginç geldi
Eşarp bu amacı örtünmek süslü olmak değil ki kendiinnkini kullansın
aynı şekil başıma geldi, tek düğmeli blazer çeketler varya, onu istedi arkadaım, verdim mecburen.. ben zayıfım o baya iridir.. akşam geri getirdiğinde ceketin kollarında dikişler sünmüş koptu kopacak hale gelmiş.. ve aşırı şekilde dirsek izi çıkmış... çok moralim bozuldu ve o ceketi giyemedim bidaha
Aynen, dogru olanda odur aslında ama ben daha önce denenmiş olmasına tahammül edemiyorum, yıkasam bile içim rahat olmuyor, baya takıntı benimki :) hayır diyebiliyorsan de tatlım, valla bu huyumu herkes bilmesine rağmen soruyorlar bende hayır diyemiyorummağazadan aldığım şeyleri yıkamadın giymem zaten öyle de gıcık bi huyum var..
Ayyy cildirirdimverme bence. Cok alışveriş yapmam ama bisey aliyosam kesin dibim düşmüştür o kadar begenerek alirim. Bi yeri delinse bile icim gidiyo baskasinin ozensiz kullanmasi beni sinir ediyor. Üstelik üstüne sinen o ter ve parfüm kokusu bidaha cikmayacakmis gibi geliyor. İsterlerse dislasinlar valla umrumda olmaz
aynen beni anlatmışsın, bende çok alışveriş yapmam, ama alırsam da kalitelisini alırım ve giyerim yani.. salla paça kullanmam özenliyimdir, ütüsüz giymem vs.. ama alıp götüren kişi nasıl kullanıyorsa artık kıyafetin ağzı burnu yamuluyor...
hele parfüm kokusu ter kokusu, tamam at çöpe gitsin yani
Aynen, dogru olanda odur aslında ama ben daha önce denenmiş olmasına tahammül edemiyorum, yıkasam bile içim rahat olmuyor, baya takıntı benimki :) hayır diyebiliyorsan de tatlım, valla bu huyumu herkes bilmesine rağmen soruyorlar bende hayır diyemiyorum
Yalniz degilmissin demekki :) isteyenler nasil tiksinmiyor anlamıyorum doğrusu
Hiç bir arkadaşımla bedenlerim uymadığı için isteseler de veremem, kafam rahat.
haklısın canım bırde oyonu var haklısın verme aldıgın yerı soyle anlar zaten gt ordan al dıecanım imkanı olmayan kişiye bende göüm kapalı veririm, ama mesela onlarca eşarbı var, sırf renk uymuyor diye benden istiyor.. iyi de arkadaşım ben her kıyafetime renk mi uyduruyorum.. olanı giyip çıkıyorum... imkanı olmasa zaten hiç sorun değil..
Bana göre abartmıyorsun çünkü bende aynıyım. Uyuz olurum, emanete sahip çıkmayan insana. Böyle insanların bencil oldugunu düşünüyorum, çünkü başkasının ona emanet ettiği bişeye kendi malı kadar sahip çıkamıyor demekki. Bende cd, kitap vermişimdir, cok temiz kullanırım diye benden isterlerdi küçüklüğümden beri ama geriye getirdikleri savaştan canını zor kurtarmış kitap gibi, kimi sayfalar kararmış kimi yırtılmış vs. Çöpe gideceğine onu o hale getirene hediye ediyorum bende :)diyemiyorum ki, ah diyebilsem.. dilim tutuluyo resmen... ben kitaplarımı ödünç isteyenlere de çok takıyorum
istiyo mesela hadi diyorum okusun ne olacak yararlanalım birbirimiden... veriyorum, ya dediği tarihte getirmiyor, ya unuttum, ya çizik yırtık oluyor falan.. yahu kitaplarım çok önemli benim için , evimin en güzel köşesinde özenle diiyorum kitaplığıma, napıcam bilmiyorum ben mi abartıyorum diyecem ama huymudur, yoksa onların ki mi abes üff
Bana göre abartmıyorsun çünkü bende aynıyım. Uyuz olurum, emanete sahip çıkmayan insana. Böyle insanların bencil oldugunu düşünüyorum, çünkü başkasının ona emanet ettiği bişeye kendi malı kadar sahip çıkamıyor demekki. Bende cd, kitap vermişimdir, cok temiz kullanırım diye benden isterlerdi küçüklüğümden beri ama geriye getirdikleri savaştan canını zor kurtarmış kitap gibi, kimi sayfalar kararmış kimi yırtılmış vs. Çöpe gideceğine onu o hale getirene hediye ediyorum bende :)
konunuza benzer konum var bende hayır diyemiyorum bahane bulabiliyorum bazen
Bedenim uymaz diyorum, ki uymuyoristedikleinde ne diyorsun peki?
olmaz vermem mi diyorsunuz
Senden sürekli aynı kişi istiyor demekki, bidahaki sefere sana göre parçam yok dolabımda bikac kişi daha duymuş olacakki dolabımdan baya emanet verdim aile eşrafına dersin :) aslında hayır demeyi öğrenmek lazım, ihtiyacı olan ayrı konu ama bu baya bildigin seni sponsor olarak kullanıyoreğer emanet götürüp geri perişan getirenlere hediye etmeye kalksam elimde eşyam kalmaz :)
o derece yani... yakında bu bahsettiğim arkadaşımın özel günleri var akrabalarının düğün nişan vs gibi.. şimdiden kafasında oluşturmuştur eminim, gazelden şunu alayım şunu isteyim vs diye... iyi geçiniyor vallahi.. bende arkadaşlarımdan çeşitli kıyafet istesem , bi giydiğini bi daha giymiyor derler... çünkü ona öyle demişler, bizimki de hava atmış.. arakadaştan ödünç aldım dememiş... hamam suyu ile dost kazanmış anlayacağın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?