emanet kıyafet vermeye nasıl bakıyorsunuz, ben tekmiyim bu konuda :(

kişisel olarak kullandığım hiç bir şeyi vermem.çocukken çok başkalarının kıyafetlerini giydim belki de ondandır asla başkasının giydiğini giyemiyorum huylanırım veremem.birde kitaplarımı vermem.herkesin eşyası kendine ya ben kimseden istemiyorsam kimsede benden istemesin.

Kıyafet verilir mi yahu? Bizim yurttta kızlar sürekli birbirlerine veriyorlar falan ama bugüne kadar ne benden istendi ne de ben verdim. Zaten suratıma bakan insan kesinlikle vermeyeceğimi anlar sanırım. Bana hoş gelmiyor kıyafet paylaşımı, ayakkabı paylaşımı falan o ne öyle, iğrenç.

Asla kıyafet alıp vermem tiksinirim ben, ayrıca eşyalarım kiymetlidir çok özenli kullanırım. Vereceksem de temelli veririm geri almam. Bence hiç çekinmeden söyleyin. Bence alıp vermek anormal olan.

Maalesef bende hoşlanmıyorum kıyafetlerimi paylaşmaktan.
Genelde kibar bir dille hayır diyorum. (tabi arkadaşlarımın olduğu dönemdi şu an belki ondan yoklardır)
Bana da bozulup surat asmalar şakayla karışık imalı laf sokmalar çok yapıldı bu sebepten.
Hatta bazen bu durumu aşmak için kendi içimde verdim de. Ama aşamadım bir türlü.
Bu gibi sudan sebeplerden yalnız olabilirim şimdi ama ne yapıyım gerçek dostlar bunlarla yok olmaz zaten demek ki değillermiş.

Ben de nefret ediyorum kimseden kiyafet istemem ama insanlar bu konuda cok rahat. Mumkun mertebe reddediyorum da cok israr edilirse veriyorum napiyim

Az olsun benim olsun başkasının kıyafetlerini giymeyi hiç mi hiç sevmem ama genelde benim kıyafetleri mi istediler özellikle eşarplarımı istemeye istemeye verdim

Ben kiyafetimi ödünc vermiyorum cünkü kendimde istemiyorum kimseden
Begendiyse üstündekini nerden ve kaca aldigimi söylerim o kadar

Bnde aynı fikirdeyim cnm vermekten nefret ederim verdigimde de ya o kisiyi cok sevdiğimdendir yada o seyi gözden cikarmisimdir cok haklısın bu konuda bnada cimri fln derler arada

Ben hiç istemem hoşlanmıyorum başkasının kıyafetini giymekten emanet gibi duruyor ki zaten öyle.
Biri isteyince veririm hatta hepten al aebin olsun derim. Ne de olsa nadiren geri dönüyor.

Ben sadece kardeşlerime veriyorum kıyafetlerimi üç kız kardeşiz aynı kilo aynı boylardayız aşağı yukarı bekarkende paylaşırdık şimdi de içim rahat bir şekilde veririm herşeyimi onun harici arkadaş eş dost hiç kimseye vermedim almadım istemem de zaten vermemekte haklısınız ben kardeşimin titizliğini bilirim nasıl kullandığını bilirim canım kanım ama yabancı bir insana asla veremem galiba

Kardeşim hariç ne alırım nede veririm. Bir kez yaptım o hatayı birdaha olmaz.(abiye i pazar poşetine vermişti. Sonra arkadaşlığı kestim) gitmediklerimi dağıtırım ama ödünç vermem

Ya bende biraz sizin gibiyim cok yakinlarima veririm direk ama yakin biride olsa cok samimi degilsem icim giderdi sanirim ya da veremem canim ablamin,kuzenimin diyorum cunku bende az ve oz kiyafet alirim yani 5tlye 10 buluz alacagima 50tlye 2 tane alirim dayanikli olsun diye.Ama ben sizi hakli buldum kendimde sizin gibiyim ama bu cimrilik degil cunku normalde cok comert biri oldugumu dusunuyorum yani

Mantıksız zaten ödünç kıyafet mi olurmuş Veremem de geç. Yada ben giycem o gün bana lazım de.
neden mantıklı olmasinki. bir arkadasim var mesela. durumu kotu biliyorum. elbise alacakti bir kere giyecegi birsey. al benimmkini giy dedim. ayakkanisini çantasınuda verdim hatta. o kadar makbule gectiki.

bakiyorumda esyalarini kardeşiyle bile paylasmayanlar var. Açıkçası bana cok bencilce geldi paylasmayi bilmiyorsunuz. kizlarimin bedenleri birbirine yaklasti. paylasmayi ogrensinler diye butun kiyafetlerini esyalarini birlestirdim. kardesi icin degil kiyafet ne istese veririm. esyalar bana hizmet etsin ben onlara değil . bir kazak eskise bir ayakkabii giyilmese nolurki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…