- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Bedenim uymaz diyorum, ki uymuyor
slm kızlar..
şöyle bir sorun var ki, ben kıyafetlerimi emanet vermekten hoşlanmıyorum, ama nedense bunu dile getiremiyorum.. birkaç kez belirtmek istedim, resmen yuhalanacak konuma düştüm...ne olacak sanki demeler, abartıyorsun çok saçma demeler.. hatta cimrilikle suçlamalar..
çevremdeki eş dost arkadaş bilhassa dostlarımla gerekirse herşeyimi paylaşırım, ama kıyafet denilince irkiliyorum.. çok sık kıyafet alan birisi değilim, az alırım ama öz alırım .. aldığımı da dolapta yıllandırmam sürekli giyerim... biri benden kıyafet istiyor mesela, o esnada hayır diyemiyorum... mecburen veriyorum kırılmasın diye, ama içim de gidiyor yani... bi düğüne gidecez geçenlerde, arkadaşım hemen pat sordu ayy bana şu kıyafetini ödünç verebilirmisin hatta ona uygun renk eşarbı olmadığı için eşarbımı da vermeliymişim..... hepimizin belli başlı özel kıyafetleri vardır, bazen giymeye bile kıyamayız.. ama gönül rahatlığıyla isteyip de salla paça kullanıp geri getirmesi tamamen kıyafetimden soğutuyor beniolmaz desem kırılacak, olur desem içime sinmiyor.. arada derede kalıyorum..nedense de hep bana denk geliyor.. ya ben mi çok sessiz davranıyorum da ondan mı isteyebiliyorlar... ya da bu kıyafet isteme alma verme olayları klasik olan birşey midir de bana abes geliyor??
sizler ne düşünüyorsunu, veriyormusunuz isteyenlere, yada sizler istiyormusunuz ödünç kıyafet...
Kimseye kıyafet vermem de istemem de.Ben den bir kere komşu sordu senin şu siyah kumaş pantolonu kızıma versen bir kaç günlüğüne dedi pantolon da üzerimde idi o an Hayır dedim. Hijyenik bulmuyorum çünkü.slm kızlar..
şöyle bir sorun var ki, ben kıyafetlerimi emanet vermekten hoşlanmıyorum, ama nedense bunu dile getiremiyorum.. birkaç kez belirtmek istedim, resmen yuhalanacak konuma düştüm...ne olacak sanki demeler, abartıyorsun çok saçma demeler.. hatta cimrilikle suçlamalar..
çevremdeki eş dost arkadaş bilhassa dostlarımla gerekirse herşeyimi paylaşırım, ama kıyafet denilince irkiliyorum.. çok sık kıyafet alan birisi değilim, az alırım ama öz alırım .. aldığımı da dolapta yıllandırmam sürekli giyerim... biri benden kıyafet istiyor mesela, o esnada hayır diyemiyorum... mecburen veriyorum kırılmasın diye, ama içim de gidiyor yani... bi düğüne gidecez geçenlerde, arkadaşım hemen pat sordu ayy bana şu kıyafetini ödünç verebilirmisin hatta ona uygun renk eşarbı olmadığı için eşarbımı da vermeliymişim..... hepimizin belli başlı özel kıyafetleri vardır, bazen giymeye bile kıyamayız.. ama gönül rahatlığıyla isteyip de salla paça kullanıp geri getirmesi tamamen kıyafetimden soğutuyor beniolmaz desem kırılacak, olur desem içime sinmiyor.. arada derede kalıyorum..nedense de hep bana denk geliyor.. ya ben mi çok sessiz davranıyorum da ondan mı isteyebiliyorlar... ya da bu kıyafet isteme alma verme olayları klasik olan birşey midir de bana abes geliyor??
sizler ne düşünüyorsunu, veriyormusunuz isteyenlere, yada sizler istiyormusunuz ödünç kıyafet...
Senden sürekli aynı kişi istiyor demekki, bidahaki sefere sana göre parçam yok dolabımda bikac kişi daha duymuş olacakki dolabımdan baya emanet verdim aile eşrafına dersin :) aslında hayır demeyi öğrenmek lazım, ihtiyacı olan ayrı konu ama bu baya bildigin seni sponsor olarak kullanıyor
Ben kıyafetlerimi ödünç vermem kimseye. İsterse en yakın arkadaşım olsun kıyafet ödünç vermek beni de çok rahatsız ediyo. Biliyorum saçma ama başka biri benim kıyafetimi giydikten sonra o kıyafet benim olamazmış gibi geliyo banaslm kızlar..
Kimseye kıyafet vermem de istemem de.Ben den bir kere komşu sordu senin şu siyah kumaş pantolonu kızıma versen bir kaç günlüğüne dedi pantolon da üzerimde idi o an Hayır dedim. Hijyenik bulmuyorum çünkü.
Bu baya yüzsüzlüğü ele almış tatlım önünü almalısın. Oha lafa bak ya, emrivaki yapıyor bide haspamhakkaten en doğru kelime bu sanırım, resmen sponsoruyum.. birkaç gün önce birlikte gideceğimiz yere anlaşmıştık...
bi yandan konuşuyoruz şöyle yapalım şurda buluşalım falan diye, bi yandan yolda yürüyoruz. o esnada benim üzerimde olan bi kıyafeti göstererek, ben o gün şu eteğimi giyeceğim, sende şu üstündekini verirsen giyecem tam uyar eteğime demez mi
artık iyice profesyonelleşti bu konuda, anında yani pat diye kombini yaptı.. vermeme gibi bir seçeneğim yok ki, resmen emri vaki... benim bunu soğutmam lazım ama nasıl.. yumuşak yüzlü olmamı inanın kullanıyor...nasıl yapıcam bilmiyorum ama gerçekten takıntı haline getirdim artık..
Bu baya yüzsüzlüğü ele almış tatlım önünü almalısın. Oha lafa bak ya, emrivaki yapıyor bide haspamBence artık hayır demenin vakti gelmiş, zaten bikere dersen gerisi gelir bana kalırsa. Mesela o gün bişeyini istedi, istersen sana alışverişe çıkalım, benim alısveriş yaptıgım mağazalara bak, hem istediğin Zaman giymiş olursun benden istemene gerek kalmaz de
Bozuldu.bozulmadı mı peki, yada suratı düşmdi mi, benimki hep alınıyor..
Ah canım aynı bensin sen ya, car car çenem vardır ama hayır diyemem. Demeyi öğren ama o baya yüzsüzlügü ele almış. Allah yardımcın olsunekonomik durumu elverişli değilmiş bu aralar, onu da denedim...
saçma sapan şeylere paraları akıtıyor ama kıyafete gelince maddi durumdan dem vuruyor... ben saf... yiyorum..
Başkasinin ayakkabısını giymekte çok sağlıksız bir durum ya..Ben kesinlikle kıyafetlerimi ödünç vermem.Hoşuma gitmiyor.Zaten benden bunu talep edende olmadı.Ama ayakkabı verdiğim ve ayakkabısını aldığım arkadaşlarım olmuştur.Ayakkabı dışında hiç vermedim ama çantamda istense veririm.Bunun dışında tişört pantolon gömlek tayt mont vs. ASLA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?