emanet kıyafet vermeye nasıl bakıyorsunuz, ben tekmiyim bu konuda :(

Kimseye kıyafet vermem de istemem de.Ben den bir kere komşu sordu senin şu siyah kumaş pantolonu kızıma versen bir kaç günlüğüne dedi pantolon da üzerimde idi o an Hayır dedim. Hijyenik bulmuyorum çünkü.

hakkaten en doğru kelime bu sanırım, resmen sponsoruyum.. birkaç gün önce birlikte gideceğimiz yere anlaşmıştık...
bi yandan konuşuyoruz şöyle yapalım şurda buluşalım falan diye, bi yandan yolda yürüyoruz. o esnada benim üzerimde olan bi kıyafeti göstererek, ben o gün şu eteğimi giyeceğim, sende şu üstündekini verirsen giyecem tam uyar eteğime demez mi
artık iyice profesyonelleşti bu konuda, anında yani pat diye kombini yaptı.. vermeme gibi bir seçeneğim yok ki, resmen emri vaki... benim bunu soğutmam lazım ama nasıl.. yumuşak yüzlü olmamı inanın kullanıyor...nasıl yapıcam bilmiyorum ama gerçekten takıntı haline getirdim artık..

Ben kıyafetlerimi ödünç vermem kimseye. İsterse en yakın arkadaşım olsun kıyafet ödünç vermek beni de çok rahatsız ediyo. Biliyorum saçma ama başka biri benim kıyafetimi giydikten sonra o kıyafet benim olamazmış gibi geliyo bana

Bu baya yüzsüzlüğü ele almış tatlım önünü almalısın. Oha lafa bak ya, emrivaki yapıyor bide haspam Bence artık hayır demenin vakti gelmiş, zaten bikere dersen gerisi gelir bana kalırsa. Mesela o gün bişeyini istedi, istersen sana alışverişe çıkalım, benim alısveriş yaptıgım mağazalara bak, hem istediğin Zaman giymiş olursun benden istemene gerek kalmaz de

ekonomik durumu elverişli değilmiş bu aralar, onu da denedim...
saçma sapan şeylere paraları akıtıyor ama kıyafete gelince maddi durumdan dem vuruyor... ben saf... yiyorum..

bozulmadı mı peki, yada suratı düşmdi mi, benimki hep alınıyor..
Bozuldu. ama gorusmuyorum artık. Ailecek baglarimizi kopardik.
Siz de vermeyin gerekirse bağlarını kopart arana mesafe koy bugün kıyafetle başlar arkasindan evinde ki eşyalarını ister sanırım aynı kişi bu kişi. Eşarp vs istediğine göre tesettür kıyafetleri değil mi tesettür kiyafetleri de ucuz değil ki insan vermeye kiyamaz.

ekonomik durumu elverişli değilmiş bu aralar, onu da denedim...
saçma sapan şeylere paraları akıtıyor ama kıyafete gelince maddi durumdan dem vuruyor... ben saf... yiyorum..
Ah canım aynı bensin sen ya, car car çenem vardır ama hayır diyemem. Demeyi öğren ama o baya yüzsüzlügü ele almış. Allah yardımcın olsun

ne veririm ne alırım, istenmesinden de hiç hoşlanmam. mecbur kalırsam da geri istemem çünkü içime sinmez.
hayır diyemiyorsunuz o zaman kıyafet yüzünden çok üzüldüm yemin ettim artık vermiyorum deyin.

Ben kesinlikle kıyafetlerimi ödünç vermem.Hoşuma gitmiyor.Zaten benden bunu talep edende olmadı.Ama ayakkabı verdiğim ve ayakkabısını aldığım arkadaşlarım olmuştur.Ayakkabı dışında hiç vermedim ama çantamda istense veririm.Bunun dışında tişört pantolon gömlek tayt mont vs. ASLA.

Alistirmissiniz sanirim. Mesela benden hickimse kiyafet isteyemez.

senden bişey isteyince sende de ki aaa ben o kıyafetle su donumuda giymistim
istersen onuda vereyim de tam olsun benim bi akrabam vardı hep benden isterdi alırdıda nerdeyse zorla ben isteyinc ya nu giyecek olurdu ya kirli olurdu ya da başkasında olurdu bende karar verdim daha vermedim 2-3 kere kustu sonra istemedi en iyisi sende öyle yap verme ama kararını kesin ver az ısrarı fazla yapınca verirsen yuzsuz gene ister..

Ilk konuda kıyafet deyince abiye tarzı(hani bir defa kullanılan yüksek meblağ seyler) diye düşünmüştüm. Aman ben veririm ne olacak dedim, ama devamını okuyunca nasıl isteyebiliyor şaşırdım.
Bu arada kız kardeşimle değiş tokuş çok yaparız, ama onun dışı ne bir kimseden kıyafet istemişimdir ne de biri benden kıyafet istemiştir.

Başkasinin ayakkabısını giymekte çok sağlıksız bir durum ya..

Kardesim disinda kimsenin kıyafetini giyemem, bikac kez birilerine elbise vermek durumunda kaldim geri almadim, senin olsun dedim. Obsesifim biraz

vermem de istemem de, hatta birisi benim giydiğim ayakkabıyı denemek için ayağını değdirse, onu bile çöpe atarım, ayakkabı alırken denediğimi satın almam ilk giyen ben olcam depodan getirtirim.
ay şunu ver de giyeyim diyene de canım kusura bakma ben takıntılıyım veremiyorum diyip geçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…