Emanet telefon

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Kızlar arkadaşımın telefon u bozulsu bir ay önce benim yeni aldığım yedek telefon u verdim bir günlüğüne istedi bir aydır onda kensi telefon u nu tamire verdi bir hafta önce istedim senin telin var napcan bunu falan dedi biraz alındı bana bende bir hafta daha kalsın dedim telefon her gün torununun elinde ben elinden alsım çocugun bir saat sonra gözümün içine baka baka çocuga verdi o telefon oyuncak mı ya kaç gün daha bekliyim kızlar telefon u almak istiyorum ama darılıyor bana

Valla sizin malınız için size darılıyorsa hiç beklemeyin hemen alın.bendeki tlf bozuldu tamirciyede gidemiyorum coronadan dolayı deyin alın.öyle arkadaşın gereği yok
Ben direk istiycem aslında ama kendimi kötü hissediyorum biraz aslında telefon cuya gidip bakmıyor benim teli sahip lendi ona kıl kaptım

Ben direk istiycem aslında ama kendimi kötü hissediyorum biraz aslında telefon cuya gidip bakmıyor benim teli sahip lendi ona kıl kaptım
İsteyin telefonunuzu bozulursa da çocuklara oyuncak et diye vermedim paramı sokaktan toplamıyorum deyin kötü hissetmesi gereken kişi siz değilsiniz

Arkadaşın torunu olduğuna göre takribi 45 üstü. Kazık kadar da değil yaşlı başlı insan nasıl bir yüzsüzlük ve bencillik, yaptığı enayi yerine koymak. Cimri değilimdir ama bana bunu yapan insana değil yeni aldığım telefonu çöpümü vermem. Gidin isteyin canım

1 günlüğüne isteyip 1 ay üstüne yatmak mı
Anneme/babama/kardeşim/ ablam artık her kim varsa onunda telefonu bozuldu ona vericem deyip isterdim ben. Ama ricalı minnetli istemezdim. Msj atıp telefonu getirsene bizden birine lazım oldu çok acil diye msj atardım.

Ben de böyle bir salaklık yapmıştım,aylarca eski sevgilim olacak yaratikta kaldı. Sonra ayrıldım, istedim vermedi :))
Radyasyonundan beyni erisin, hep kötü haberler vermeye çalsin dedim,napiim
Kamu spotu olsun, yapmayin etmeyin bacılar!
Telefonu bozulan gitsin idareten ikinci el alsın. Size ne???

Torunun eline verdiği anda geri alacaktınız telefonunuzu. Üstüne azarlayacaktınız oyuncak mı bu telefon emanet diyecektiniz öyle kalacaktı. Alınıyorsa da alınsın kendi yaptığı daha ayıp.

Napıcam bilmiyorum her yerim uyuştu kadın benim kuzenim in kaynanası yeni telefon u satan kişi benim kuzenin kocası bana diyor ki telefonun kalan taksit lerini kaynanam ödesin ama ben telimi istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…