Ben direk istiycem aslında ama kendimi kötü hissediyorum biraz aslında telefon cuya gidip bakmıyor benim teli sahip lendi ona kıl kaptımValla sizin malınız için size darılıyorsa hiç beklemeyin hemen alın.bendeki tlf bozuldu tamirciyede gidemiyorum coronadan dolayı deyin alın.öyle arkadaşın gereği yok
O sizin telefona el koyarken kendini kötü hissetmiyorsa sizin kendinizi kötü hissedeceğiniz bi durum yok kiBen direk istiycem aslında ama kendimi kötü hissediyorum biraz aslında telefon cuya gidip bakmıyor benim teli sahip lendi ona kıl kaptım
İsteyin telefonunuzu bozulursa da çocuklara oyuncak et diye vermedim paramı sokaktan toplamıyorum deyin kötü hissetmesi gereken kişi siz değilsinizBen direk istiycem aslında ama kendimi kötü hissediyorum biraz aslında telefon cuya gidip bakmıyor benim teli sahip lendi ona kıl kaptım
Kızlar bugün gittim teli almaya madde bağımlısı oglundaydı telefon istedi sonra vercem dedi ama dışarı çıkıp gitti bu saat oldu gelmemiş eve telimi sattı galiba elim ayağım titriyor napıcam
Torunun eline verdiği anda geri alacaktınız telefonunuzu. Üstüne azarlayacaktınız oyuncak mı bu telefon emanet diyecektiniz öyle kalacaktı. Alınıyorsa da alınsın kendi yaptığı daha ayıp.Kızlar arkadaşımın telefon u bozulsu bir ay önce benim yeni aldığım yedek telefon u verdim bir günlüğüne istedi bir aydır onda kensi telefon u nu tamire verdi bir hafta önce istedim senin telin var napcan bunu falan dedi biraz alındı bana bende bir hafta daha kalsın dedim telefon her gün torununun elinde ben elinden alsım çocugun bir saat sonra gözümün içine baka baka çocuga verdi o telefon oyuncak mı ya kaç gün daha bekliyim kızlar telefon u almak istiyorum ama darılıyor bana
Napıcam bilmiyorum her yerim uyuştu kadın benim kuzenim in kaynanası yeni telefon u satan kişi benim kuzenin kocası bana diyor ki telefonun kalan taksit lerini kaynanam ödesin ama ben telimi istiyorumYok artık ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?