- 23 Ağustos 2020
- 4.512
- 8.455
- 108
- 35
- Konu Sahibi Sirine_4553
Allah korusun böyle kadınlardan tüm çocukları ama var böyle tipler gerçektenDiğer konularına da göz attım bir önceki yorumumu geri alıyorum size müstahak bunların hepsi.
Çocuğunuzun hastalığından bile "sürekli hastalanıyordu hastanelerde süründüm" diye bıkkınlıkla bahsetmişsiniz pes gerçekten. Alt tarafı akşam bir görüntülü aramada konuşmaya bile zorla teşrif ederken erkek peşinde koşmaya baya enerjiniz var maşallah.
O ananızın babanızın elini ayağını öpün siz çocuğunuza bakıyorlar. Sizin yanınızda kalsa perişan olacakmış yavrum yazık. Zaten sadece 1 konuda çocuktan bahsetmiş onda da bıkkınlıgini anlatmış, diğer konuların hepsi aşk meşk. Allah ailenize uzun ömürler versin de o çocuk güvenli ellerde büyümeye devam edebilsin siz de yeni aşklar peşinde koşmaya devam edersiniz o arada. Sevgililerinize de kendinizi çocuksuz olarak tanıttığıniza eminim öğrenecekler diye aklınız çıkıyor o yüzden gece görüntülü aramalarına bu kadar takmışsınız kesin.
çocuğun yüzüne bakmaz kocam da kocam diye ölür
ya da elin adamlarına araba verir para yedirir çocuğuna gelince ağır gelir bakmak
iç dünyalarında ne yaşıyorlar çok ilginç