• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emanet verdiğim arabamı geri alamamak

Merhaba kızlar

erkek arkadaşım her lazım odlugunda arabamı alıyor tabiki alsın ama arabam bana emanet oldu şu an çünkü bugun itibari ile arabasını sattı .ki evde kalabalıklar önceden de arabayı eve bırakıyor benimkini alıyordu
şimdi arabasız kaldım
sabah erken uyanırsa beni işe belki bırakır ki uyanmaz ise ben dolmuşlarda sürüneceğim
dün benim kuaföre gitmem lazım dedim minnet mi edyorsun tamam istemiyorum arabanı deyip tavır yaptı ben araba kiralarım dedi
ben de utandım yanlış anladı diye
bir ay araba almayı düşünmüyor ben kendi arabama emanet mi olacağım
bunaldım yetmiyor haftaya babasına bir haftalıgına arabamı bırakıyor ben ailemin yanında olacağım o da sana lazım değil babamlar bayramda işlerini görsünler diyor
delirmek üzereyim
Bu gidişle daha çok delirirsiniz bu yüzsüzlükten başka bir şey değil .her lazım olduğunda arabamı alıyor alsın tabi çoktan cümlesini anlamıyorum size lazım değil mi niye arabanız varken dolmuşlarla sürünesiniz . Buna bi dur deyin küserse küssün ayrılırsa ayrılsın o sizi kullanıyor gibime geldi kusura bakmayın. Bu işe bi son vermeniz gerek .sonuçta kocanız değil arabanın başına bir şey gelse eminim der ki benden değerli mi ne yapayım oldu sizde öylece onaylarsınız . Sonradan kötü olmaktansa şimdi kötü ol o kadar yüz verme sonuçta sevgili bu kadar güvenmeyin 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Saçmalık resmen siz tatilden gelene kadar araba babamlar da kalsın ne demek hemde sizin arabanız ömrü hayatımda yüzsüz gördüm bu kadarını görmedim benim kardeşim bile benden arabamı en fazla 2 saatliğine alır o da ayda yılda bir kere olur kaç kurtar kendini

Merhaba kızlar

erkek arkadaşım her lazım odlugunda arabamı alıyor tabiki alsın ama arabam bana emanet oldu şu an çünkü bugun itibari ile arabasını sattı .ki evde kalabalıklar önceden de arabayı eve bırakıyor benimkini alıyordu
şimdi arabasız kaldım
sabah erken uyanırsa beni işe belki bırakır ki uyanmaz ise ben dolmuşlarda sürüneceğim
dün benim kuaföre gitmem lazım dedim minnet mi edyorsun tamam istemiyorum arabanı deyip tavır yaptı ben araba kiralarım dedi
bunaldım yetmiyor haftaya babasına bir haftalıgına arabamı bırakıyor ben ailemin yanında olacağım o da sana lazım değil babamlar bayramda işlerini görsünler diyor
delirmek üzereyim
Buna mala çökme deniliyor. Çoğu arabalı bekar kızın başına geliyor. İstenilince de sen dünyanın en cimri insanısın tarzı manipüle ediliyor. Zor gelecek ama ayrılın geçer sizi kullanıyor adam

Niye kendine bunu yapıyorsun? Sürekli 5 kuruş etmeyen adamlara kendini bi halt zannettiriyosun?ilgi, sevgi dileniyorsun. İnsan onuru, gururu için yaşamazsa ne anlamı var ki bu hayatın?
Her ilişki güç ilişkisidir, bu şekilde asla sevilmeyeceksin de. Lütfen kendine gel ya. Seni cimri görse ne olur? Sen onu neden parazit görüp soğuyamıyorsun?? Delireceğim.

böyle durumlarda çetele tutulmaz elbette ama alma-verme dengesinde sorun olan sevgililikten, evlilikten, arkadaşlıktan hayır gelmez. o dengeyi de her iki tarafın sağlaması gerekir zaten hiç bir söyleme gerek kalmadan.

Merhaba kızlar

şimdi arabasız kaldım
delirmek üzereyim
Asla vermem böyle birisine arabamı. Erkek arkadaşım da olamaz

Siz ne yapıyorsunuz ? kusura bakmayın ama bu adam insanı kendi malına dilenci yapan cinsten. Arabanızı kullandığı yetmezmiş gibi birde babasına veriyor kafasına göre.kusura bakmayın benim beş senelik kocam bana sormadan arabamı babasına değil bir haftalığına bir saatliğine veremez.siz alenen kullanılıyorsunuz.dolmuşla işe gidip kuaföre zor bela gidiceksiniz orda sevgiliniz sizin arabanızla keyif yapıcak.biraz kafanızı çalıştırın kimseye bu kadar yüz verilmez.sevgiliniz hem arsız hem yüzsüz sizin adınıza aşırı sinirlendim kendinize gelin ve arabanızı isteyin madem bu kadar gururlu hemen bozuluyor utanmadan bencede araba kiralasın babasının altına kiralık arabayı versin parasını kendi ödeyip. Ay ayrılın hatta çekilmez böylesi

Bazı insanlarda peygamber sabrı var yeminle, ben dış kapının dış mandalı olarak okurken tansiyonum çıktı 🥲

Babasına veriyormuş arabayı haftalarca aman yarabbim! Kızlar böyle adamlarla nasıl beraber olabiliyorsunuz vallahi aklım almıyor. Tamam hayat müşterek ve birileri demeden belirteyim hiçbirimiz "premses" değiliz ama bu kadar da yapmayın gözünüzü seveyim. Kadın erkek insan hakları olarak eşitiz ama bir erkeğin bir kadını sömürmesi benim açımdan kabul edilemez. Evli olsanız tamam ama insan sevgilisinin arabasını da babasına vermemeli, o da maşallah nasıl gurursuz bir babadır ki kabul ediyor.

Utanmıyor sizi dolmuşlarda süründürüp kendi sizin arabayla fink atmaya. Anasının karnından arabayla mi doğmuş paşam? Size güvenip satmayacaktı o zaman arabasını. Feministler pek haz etmeyecek ama maalesef erkekler para harcadıkları kadını önemsiyor ya da değer verdikleri kadına para harcıyor diyelim. Sizinki cebinden para çıkmasın diye sizi mağdur ediyor.

Yani o sizin arabayı kullanıp sizi dolmuşlara muhtaç ederken "kız benim cimri olduğumu düşünür mü, arabasını alıyoruz ayıp olur mu?" diye endişe etmiyor da siz ne diye kendi malınızı isterken cimri olduğumu düşünür mü diye endişeleniyorsunuz acaba?

Yorumları okumadım ama eminim ki çoğunluk benimle aynı fikirdedir ve inşallah bu yorumlar sizin titreyip kendinize gelmenize, ardından da sevgilinize "arabaya ihtiyacım var, dolmuşlarda sürünmekten bıktım" diyerek arabanızı geri almanıza vesile olur.

Bazı insanlarda peygamber sabrı var yeminle, ben dış kapının dış mandalı olarak okurken tansiyonum çıktı 🥲

Babasına veriyormuş arabayı haftalarca aman yarabbim! Kızlar böyle adamlarla nasıl beraber olabiliyorsunuz vallahi aklım almıyor. Tamam hayat müşterek ve birileri demeden belirteyim hiçbirimiz "premses" değiliz ama bu kadar da yapmayın gözünüzü seveyim. Kadın erkek insan hakları olarak eşitiz ama bir erkeğin bir kadını sömürmesi benim açımdan kabul edilemez. Evli olsanız tamam ama insan sevgilisinin arabasını da babasına vermemeli, o da maşallah nasıl gurursuz bir babadır ki kabul ediyor.

Utanmıyor sizi dolmuşlarda süründürüp kendi sizin arabayla fink atmaya. Anasının karnından arabayla mi doğmuş paşam? Size güvenip satmayacaktı o zaman arabasını. Feministler pek haz etmeyecek ama maalesef erkekler para harcadıkları kadını önemsiyor ya da değer verdikleri kadına para harcıyor diyelim. Sizinki cebinden para çıkmasın diye sizi mağdur ediyor.

Yani o sizin arabayı kullanıp sizi dolmuşlara muhtaç ederken "kız benim cimri olduğumu düşünür mü, arabasını alıyoruz ayıp olur mu?" diye endişe etmiyor da siz ne diye kendi malınızı isterken cimri olduğumu düşünür mü diye endişeleniyorsunuz acaba?

Yorumları okumadım ama eminim ki çoğunluk benimle aynı fikirdedir ve inşallah bu yorumlar sizin titreyip kendinize gelmenize, ardından da sevgilinize "arabaya ihtiyacım var, dolmuşlarda sürünmekten bıktım" diyerek arabanızı geri almanıza vesile olur.
Konu sahibi çocuğuna bakmıyor, ailesi bakıyormuş onun yerine. Hak ediyor bence başına gelenleri, boşuna üzülmeyin.

Nasıl yani çocuğu mu varmış?
Yazmışlar diğer sayfalarda alıntıladım.

Maddi sıkıntılar yaşadığı için çocuğuna memleketteki ailesinin baktığını söylemişti. Kıt kanaat geçiniyormuş. Akşam olup da çocuğuyla görüştürmek için çok fazla arıyorlarmış da rahatsız oluyormuş özel hayatı kalmamışmış. Memlekete gitse ailesi rahat vermiyormuş falan. Bu ne perhiz anlayamadım ben. Çocuk orda annesiz. Dert edinilmesi gereken kalbi kırılacak ayrılacak diye dert edinilen kişi sevgilisi değil çocuğu bence. Allah akıl fikir versin.

Diğer konularına da göz attım bir önceki yorumumu geri alıyorum size müstahak bunların hepsi.

Çocuğunuzun hastalığından bile "sürekli hastalanıyordu hastanelerde süründüm" diye bıkkınlıkla bahsetmişsiniz pes gerçekten. Alt tarafı akşam bir görüntülü aramada konuşmaya bile zorla teşrif ederken erkek peşinde koşmaya baya enerjiniz var maşallah.

O ananızın babanızın elini ayağını öpün siz çocuğunuza bakıyorlar. Sizin yanınızda kalsa perişan olacakmış yavrum yazık. Zaten sadece 1 konuda çocuktan bahsetmiş onda da bıkkınlıgini anlatmış, diğer konuların hepsi aşk meşk. Allah ailenize uzun ömürler versin de o çocuk güvenli ellerde büyümeye devam edebilsin siz de yeni aşklar peşinde koşmaya devam edersiniz o arada. Sevgililerinize de kendinizi çocuksuz olarak tanıttığıniza eminim öğrenecekler diye aklınız çıkıyor o yüzden gece görüntülü aramalarına bu kadar takmışsınız kesin.

Back
X