- 27 Mayıs 2020
- 3.400
- 5.968
- 88
- Konu Sahibi Sirine_4553
Arabanızı aldınız mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gidişle daha çok delirirsiniz bu yüzsüzlükten başka bir şey değil .her lazım olduğunda arabamı alıyor alsın tabi çoktan cümlesini anlamıyorum size lazım değil mi niye arabanız varken dolmuşlarla sürünesiniz . Buna bi dur deyin küserse küssün ayrılırsa ayrılsın o sizi kullanıyor gibime geldi kusura bakmayın. Bu işe bi son vermeniz gerek .sonuçta kocanız değil arabanın başına bir şey gelse eminim der ki benden değerli mi ne yapayım oldu sizde öylece onaylarsınız . Sonradan kötü olmaktansa şimdi kötü ol o kadar yüz verme sonuçta sevgili bu kadar güvenmeyinMerhaba kızlar
erkek arkadaşım her lazım odlugunda arabamı alıyor tabiki alsın ama arabam bana emanet oldu şu an çünkü bugun itibari ile arabasını sattı .ki evde kalabalıklar önceden de arabayı eve bırakıyor benimkini alıyordu
şimdi arabasız kaldım
sabah erken uyanırsa beni işe belki bırakır ki uyanmaz ise ben dolmuşlarda sürüneceğim
dün benim kuaföre gitmem lazım dedim minnet mi edyorsun tamam istemiyorum arabanı deyip tavır yaptı ben araba kiralarım dedi
ben de utandım yanlış anladı diye
bir ay araba almayı düşünmüyor ben kendi arabama emanet mi olacağım
bunaldım yetmiyor haftaya babasına bir haftalıgına arabamı bırakıyor ben ailemin yanında olacağım o da sana lazım değil babamlar bayramda işlerini görsünler diyor
delirmek üzereyim
Buna mala çökme deniliyor. Çoğu arabalı bekar kızın başına geliyor. İstenilince de sen dünyanın en cimri insanısın tarzı manipüle ediliyor. Zor gelecek ama ayrılın geçer sizi kullanıyor adamMerhaba kızlar
erkek arkadaşım her lazım odlugunda arabamı alıyor tabiki alsın ama arabam bana emanet oldu şu an çünkü bugun itibari ile arabasını sattı .ki evde kalabalıklar önceden de arabayı eve bırakıyor benimkini alıyordu
şimdi arabasız kaldım
sabah erken uyanırsa beni işe belki bırakır ki uyanmaz ise ben dolmuşlarda sürüneceğim
dün benim kuaföre gitmem lazım dedim minnet mi edyorsun tamam istemiyorum arabanı deyip tavır yaptı ben araba kiralarım dedi
bunaldım yetmiyor haftaya babasına bir haftalıgına arabamı bırakıyor ben ailemin yanında olacağım o da sana lazım değil babamlar bayramda işlerini görsünler diyor
delirmek üzereyim
Asla vermem böyle birisine arabamı. Erkek arkadaşım da olamazMerhaba kızlar
şimdi arabasız kaldım
delirmek üzereyim
Konu sahibi çocuğuna bakmıyor, ailesi bakıyormuş onun yerine. Hak ediyor bence başına gelenleri, boşuna üzülmeyin.Bazı insanlarda peygamber sabrı var yeminle, ben dış kapının dış mandalı olarak okurken tansiyonum çıktı
Babasına veriyormuş arabayı haftalarca aman yarabbim! Kızlar böyle adamlarla nasıl beraber olabiliyorsunuz vallahi aklım almıyor. Tamam hayat müşterek ve birileri demeden belirteyim hiçbirimiz "premses" değiliz ama bu kadar da yapmayın gözünüzü seveyim. Kadın erkek insan hakları olarak eşitiz ama bir erkeğin bir kadını sömürmesi benim açımdan kabul edilemez. Evli olsanız tamam ama insan sevgilisinin arabasını da babasına vermemeli, o da maşallah nasıl gurursuz bir babadır ki kabul ediyor.
Utanmıyor sizi dolmuşlarda süründürüp kendi sizin arabayla fink atmaya. Anasının karnından arabayla mi doğmuş paşam? Size güvenip satmayacaktı o zaman arabasını. Feministler pek haz etmeyecek ama maalesef erkekler para harcadıkları kadını önemsiyor ya da değer verdikleri kadına para harcıyor diyelim. Sizinki cebinden para çıkmasın diye sizi mağdur ediyor.
Yani o sizin arabayı kullanıp sizi dolmuşlara muhtaç ederken "kız benim cimri olduğumu düşünür mü, arabasını alıyoruz ayıp olur mu?" diye endişe etmiyor da siz ne diye kendi malınızı isterken cimri olduğumu düşünür mü diye endişeleniyorsunuz acaba?
Yorumları okumadım ama eminim ki çoğunluk benimle aynı fikirdedir ve inşallah bu yorumlar sizin titreyip kendinize gelmenize, ardından da sevgilinize "arabaya ihtiyacım var, dolmuşlarda sürünmekten bıktım" diyerek arabanızı geri almanıza vesile olur.
Nasıl yani çocuğu mu varmış?Konu sahibi çocuğuna bakmıyor, ailesi bakıyormuş onun yerine. Hak ediyor bence başına gelenleri, boşuna üzülmeyin.
Yazmışlar diğer sayfalarda alıntıladım.Nasıl yani çocuğu mu varmış?
Maddi sıkıntılar yaşadığı için çocuğuna memleketteki ailesinin baktığını söylemişti. Kıt kanaat geçiniyormuş. Akşam olup da çocuğuyla görüştürmek için çok fazla arıyorlarmış da rahatsız oluyormuş özel hayatı kalmamışmış. Memlekete gitse ailesi rahat vermiyormuş falan. Bu ne perhiz anlayamadım ben. Çocuk orda annesiz. Dert edinilmesi gereken kalbi kırılacak ayrılacak diye dert edinilen kişi sevgilisi değil çocuğu bence. Allah akıl fikir versin.
Evladının arabası kadar kıymeti yokmuş demek ki. yazık Allah ıslah etsinYazmışlar diğer sayfalarda alıntıladım.