• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emanet verdiğim arabamı geri alamamak

Arkadasım araba bulamiyoruz bayramda çok pahali kiralamak için verim bin tl bana ver bak para da kazanmış olursun 🤣 bu yüzsuz adamla işin ne 🤔

Normalde bu denli eleştiri yapmamız belki uygun değil ama ben çocuğuna çok üzülüyorum artık gerçekten . Ve çok ilginç çocuğuyla ilgili sorulan her soruyu pas geçiyor istisnasız yapıyor bunu . Ben bir kadın ömrünü sadece çocuğuna adasın sevmesin sevilmesin öyle yaşasın diye düşünen biri değilim aksine sevdiği sevildiği SAYGI gördüğü biri ile mutlu olmalı her kadın diye düşünüyorum ama bu yolculuk da çocuğu önemli ve sağlıklı bir nokta da olmalı. Ama konu sahibinde bunu hicbir zaman hissetmedim hissedemedim malesef bu yüzden extra eleştiriyorum çünkü bu is artık çok zararlı bir hale geldi. Tekrar soruyorum bu olaylar olurken çocuğunuz nerde ne şekilde hanımefendi ??? Sevgili derdine düşmüş bir ergen gibi hayatınızı yaşarken çocuğunuz da tam tersine olgunlaşmak zorunda kalmış bir çocuk olarak mi yasiyor hayatini ? Ben konu sahibinden bu soruların cevaplarini bekliyorum gerçekten bekliyorum .
Ya nasıl düsunmesin kendi yavrusu sokakta annesi olan bi yavru kedi var hasta gibi aklım hep onda ilaç falan veriyorum iyileşsin diye uğrasiyorum hiç birseyim degil onu düsunüp duriyorum bu kişi ne yapiyor peki çocuğuyla ilgili anca sevgilileriyle takılsin

Bir pipi uğruna değiyor mu gerçekten bu kadar sömürülmek,değersizleştirilmek,salak yerine konulmak.Ve en önemlisi evladını bir kenara atıp yüzüne bakmamak.

O çocuğun elini tutup yüzünü güldürmediğiniz sürece hayatiniz boyunca oradan oraya savrulup asla mutlu olamayacağinizi biliyorsunuz değil mi ?

oyyyy S Sirine_4553 baktım eski konularınızaa da
o ne öyle kaç tane erkek ile görüşmüşsünüz.. bir nefes alın yahu
sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yemeli ya hani
bide küçük yerde yaşıyorum diyorsunuz.. Bu kadar insanı nasıl bulup tanışıyorsunuz?
Aynen ya tüm konuları erkek arkadaş😒

Bizde sorup duruyoruz çocuğunun durumunu. Bu kadar erkek varken hayatında çocuğuna zaman ayıramaz tabiki. Sırf şu hayatı yaşamak için çocuğu anneannesine göndermiştir.

Kendi ailesini şikayet ediyor, anlayışsızlar, kısıtlıyorlar, her gittiğim yerde görüntülü arıyorlar, diyor ya ben hak verdim ailesine.
18 yaşında kaçarak evlenmiş, çocuk yapmış onada bakamamış anneanneye göndermiş, hayatında sürekli erkekler var, küçük bir yerde yaşamasına rağmen çok hızlı bir hayatı var. Büyük ihtimalle istediği rahat hayatı yaşamak için çokça yalan söylüyor ailesine, onlar da bu yalanları yakaladığı için güvenmiyorlar kızlarına. Yine yanlış bir karar vermesin, dönemeyeceği bir hata yapmasın diye kendilerince önlem almak için görüntülü arıyorlar. Hem tüm ihtiyaçlarını giderdikleri torunlarına bakıyorlar hemde kızlarını korumaya çalışıyorlar.
Ama konu sahibi yaşadığı hayattan memnun, önceliği sevgilisi olsun, kendi istediği hayatı yaşasın, çocukmuş anne babaymış umrunda değil.

Anne baba açısından düşünüyorum çok zor böyle bir evlat sahibi olmak, çocuk açısından düşünüyorum onunki daha zor, annenin umrunda değil babasıyla ilişkisi nasıl bilmiyorum. Allah yardımcısı olsun.

Ama eski konularını okuyunca konu sahibine hiç üzülmedim. Yaptığı yanlış evlilikten sonra zerre akıllanmamış. Aynı tas aynı hamam, kesinlikle değişmez böyle devam eder.

Herşeyin bir sınırını olduğunu bilmeli erkek arkadaşınız kendi arabası olsa öyle size göre düzen kuracak mı vermeyin sakın. Kendi arabaınızı da almak için yalan söyletmek zorunda kalmasın şu insanlar ya valla ayıp

Allah aşkına siz saf mısınız? Arabanızı almış adam sefa sürüyor hey Allahım ya nasıl insanlar var şu hayatta boş beleş yaşıyorlar neden tavrınızı koymuyorsunuz üstelik sevgilisiniz daha üzgünüm ama enayisiniz net.

Bence ilişkinizi sonlandırın bile. Bırakın arabayı. İyi niyetli olduğunu düşünmüyorum ben pek. Düşünemedim .

Merhaba kızlar

erkek arkadaşım her lazım odlugunda arabamı alıyor tabiki alsın ama arabam bana emanet oldu şu an çünkü bugun itibari ile arabasını sattı .ki evde kalabalıklar önceden de arabayı eve bırakıyor benimkini alıyordu
şimdi arabasız kaldım
sabah erken uyanırsa beni işe belki bırakır ki uyanmaz ise ben dolmuşlarda sürüneceğim
dün benim kuaföre gitmem lazım dedim minnet mi edyorsun tamam istemiyorum arabanı deyip tavır yaptı ben araba kiralarım dedi
ben de utandım yanlış anladı diye
bir ay araba almayı düşünmüyor ben kendi arabama emanet mi olacağım
bunaldım yetmiyor haftaya babasına bir haftalıgına arabamı bırakıyor ben ailemin yanında olacağım o da sana lazım değil babamlar bayramda işlerini görsünler diyor
delirmek üzereyim
Bı yaşıma daha girdim 🙄

Bunu dert ediyor musunuz gerçekten? Siz kendi çocuğunuzu, anne babanıza gözünüzü bile kırpmadan vermediniz mi ? Arabayı da sevgiliye verin ne olacak. Arabanız, çocuğunuzdan kıymetli mi ?
Okuyup da âmin diyenler olur temennisiyle şuraya duâ iliştirmeden gidemeyeceğim.Allah'ım sen anne babalığı üremekten ibaret gören, kendi yavrusunu anne baba sevgisinden mahrum bırakacak kadar aciz insanları, o masum yavruların ahlarında boğ.

oyyyy S Sirine_4553 baktım eski konularınızaa da
o ne öyle kaç tane erkek ile görüşmüşsünüz.. bir nefes alın yahu
sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yemeli ya hani
bide küçük yerde yaşıyorum diyorsunuz.. Bu kadar insanı nasıl bulup tanışıyorsunuz?
Bir de ailem çok baskıcı o yüzden kaçtım bilmem ne demiş. Nasıl bir baskıysa artık...

Back
X