- 7 Aralık 2018
- 7.152
- 18.380
- 248
- 28
- Konu Sahibi Sirine_4553
neeeeee okuduğum en sinir bozucu konulardan biri. Pardon da çok mu yakışıklı? Ne bu bağımlılığınız ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi cevap veriyor mu hiç 17 sayfa bosa okumayayım
Ya nasıl düsunmesin kendi yavrusu sokakta annesi olan bi yavru kedi var hasta gibi aklım hep onda ilaç falan veriyorum iyileşsin diye uğrasiyorum hiç birseyim degil onu düsunüp duriyorum bu kişi ne yapiyor peki çocuğuyla ilgili anca sevgilileriyle takılsinNormalde bu denli eleştiri yapmamız belki uygun değil ama ben çocuğuna çok üzülüyorum artık gerçekten . Ve çok ilginç çocuğuyla ilgili sorulan her soruyu pas geçiyor istisnasız yapıyor bunu . Ben bir kadın ömrünü sadece çocuğuna adasın sevmesin sevilmesin öyle yaşasın diye düşünen biri değilim aksine sevdiği sevildiği SAYGI gördüğü biri ile mutlu olmalı her kadın diye düşünüyorum ama bu yolculuk da çocuğu önemli ve sağlıklı bir nokta da olmalı. Ama konu sahibinde bunu hicbir zaman hissetmedim hissedemedim malesef bu yüzden extra eleştiriyorum çünkü bu is artık çok zararlı bir hale geldi. Tekrar soruyorum bu olaylar olurken çocuğunuz nerde ne şekilde hanımefendi ??? Sevgili derdine düşmüş bir ergen gibi hayatınızı yaşarken çocuğunuz da tam tersine olgunlaşmak zorunda kalmış bir çocuk olarak mi yasiyor hayatini ? Ben konu sahibinden bu soruların cevaplarini bekliyorum gerçekten bekliyorum .
Sağol bacim kurtardın benivermiyor :)
Aynen ya tüm konuları erkek arkadaşoyyyy S Sirine_4553 baktım eski konularınızaa da
o ne öyle kaç tane erkek ile görüşmüşsünüz.. bir nefes alın yahu
sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yemeli ya hani
bide küçük yerde yaşıyorum diyorsunuz.. Bu kadar insanı nasıl bulup tanışıyorsunuz?
Uzın zamandır cevap vermiyorKonu sahibi cevap veriyor mu hiç 17 sayfa bosa okumayayım
Bı yaşıma daha girdimMerhaba kızlar
erkek arkadaşım her lazım odlugunda arabamı alıyor tabiki alsın ama arabam bana emanet oldu şu an çünkü bugun itibari ile arabasını sattı .ki evde kalabalıklar önceden de arabayı eve bırakıyor benimkini alıyordu
şimdi arabasız kaldım
sabah erken uyanırsa beni işe belki bırakır ki uyanmaz ise ben dolmuşlarda sürüneceğim
dün benim kuaföre gitmem lazım dedim minnet mi edyorsun tamam istemiyorum arabanı deyip tavır yaptı ben araba kiralarım dedi
ben de utandım yanlış anladı diye
bir ay araba almayı düşünmüyor ben kendi arabama emanet mi olacağım
bunaldım yetmiyor haftaya babasına bir haftalıgına arabamı bırakıyor ben ailemin yanında olacağım o da sana lazım değil babamlar bayramda işlerini görsünler diyor
delirmek üzereyim
Bir de ailem çok baskıcı o yüzden kaçtım bilmem ne demiş. Nasıl bir baskıysa artık...oyyyy S Sirine_4553 baktım eski konularınızaa da
o ne öyle kaç tane erkek ile görüşmüşsünüz.. bir nefes alın yahu
sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yemeli ya hani
bide küçük yerde yaşıyorum diyorsunuz.. Bu kadar insanı nasıl bulup tanışıyorsunuz?