Emanet vermek ve istemeye mecbur kalmak

Birisine hiç biseyimi emanet vermek istemiyorum hiç sevmiyorum :/ şimdi yine birisi elektronik bir eşyami istiyor, iyileşmeyi bekliyorum. Iyileseyim bende eşyamla gidip işi bitince alıp geleceğim. Sizde isteyin, ihtiyacım var diyerek.

Birisine hiç biseyimi emanet vermek istemiyorum hiç sevmiyorum :/ şimdi yine birisi elektronik bir eşyami istiyor, iyileşmeyi bekliyorum. Iyileseyim bende eşyamla gidip işi bitince alıp geleceğim. Sizde isteyin, ihtiyacım var diyerek.
Cok ozel değilse istenilen eşya nedir?
Elektronik eşya niye istenir ki?
Evin icinde kullanilan her șey, bana göre șahsidir. Hayati bir ihtiyac olduğunu düşünmüyorsam vermem kesinlikle.

Masa boy ölçeceğim mezura lazım oldu deyin geri isteyin, bu konuda biraz cesaret ihtiyacınız var sanırım hadi şimdi söyleyin biz bekliyoruz sonucu

Pekde sevmediğim biri bir eşya aldı 10 gün oldu geri getirmedi .anlık kullanıp verebileceği bir şey gidip istesem mi sizce çünkü zaten sevmediğim bir insan rahatsız oldum .
Aldın işin bitti getir.
Diken üstündeyim resmn bilmiyorum belki bende abartıyorum ama öyle işte .
durdugun kabahat git iste ben 2 sene unutmusum verdigim esyami geri istedigimde kadin kendinin sanmistiki dedim bakin bunun benim olduga dair kasa kagidim vs demek zorunda kaldim ama ayni hatayi tekrar tekrar yaptim sevmedigim o kadina yine lazim gelen esya eskitilmis olarak geri aldim ve hic bu ne hale hgetirmissin bile diyemedim artik zirnik vermiyorum

Back
X