Emanet vermek ve istemeye mecbur kalmak

durdugun kabahat git iste ben 2 sene unutmusum verdigim esyami geri istedigimde kadin kendinin sanmistiki dedim bakin bunun benim olduga dair kasa kagidim vs demek zorunda kaldim ama ayni hatayi tekrar tekrar yaptim sevmedigim o kadina yine lazim gelen esya eskitilmis olarak geri aldim ve hic bu ne hale hgetirmissin bile diyemedim artik zirnik vermiyorum

Ne vermiştiniz? Merak ettim

Üniversitede bana çok özenen arkadaşlarım olurdu. Ben eşyaları araştırarak alırdım, kıyafetleri deneyerek, severek, özen göstererek alırdım. Pahalı olmazdı ama kaliteli ve severek alırdım. Kızlar da benim kıyafetlerimi giymeye çalışırlardı ki aşırı rahatsız olduğun bir şeydi, yine de verirdim ve geriye yıkanmamış, ütülenmemiş ve üstüne parfüm kokulu geri verirlerdi. Bir tanesini uyardım kibar dille bir daha benimle konuşmadı.

6 sene bekle set yaparsın her sene bi kase getirirse tabi🤣🤣
Valla gittim bi kere evi de bilmiyorum 3 daireye sordum, içine de kurabiye yapıp koymuştum. Teyzenin evde olmayacağı tutmuş, benim suçum yok :D

Aynı olay başıma geldi. Bi komşum benden mezura istedi hemen bişey ölçecekti ama geri vermedi üzerinden günler geçti lazım oldu eşim dedi git iste çekindim kendi malımı isteyemedim gittim kendime yeni mezura aldım aylar sonra komşu mezurayı getirdi verdi. Madem vereceksin niye aylarca elinde tutuyosun işin bitti getir ver veya çocukla yolla yani çok zor değil bu. Açıkcası maddi olarak değersiz bişey olduğu için ben mezuramı istemeye çekindim yenisini aldım ama bence siz bnm gibi yapmayın lazım oldu deyip malınızı isteyin.

Aslında paylaşmayı seviyor muyum bilmiyorum bir zamanlar seviyorsamda soguttular beni. Bir keresinde lojmanlardayim karşı bina misafirhane. ben 3. kattayim hiç tanımadığım bir kadın gelip ütüyü istedi. Bön bön suratına bakınca oda numarasını söyledi hemen getireceğim lütfen dedi.Verdim geri de getirdi 🤷🏼‍♀️. Yine bir kadın vardı calpol şurup,ateş ölçer,plaj terliği,bavul,şemsiye, ped,patetes soğanı vs geçtim. Hergun birşey istiyordu.Ayy en ilginci bir keresinde sütünü kaynatmami istedi kendi işi varmış o zamanlar toydum hayır demesini bilmiyordum. Birgun parasızlıktan bahsediyordu kizz benim kocam ikimizede çalışıyor seninki biriktiriyor mu o paraları diyince bir daha benle konuşmadı🙏

En sevmediğim şeydir başkasının eşyasını alıp vermemek.kizim için küçüklük birkaç kıyafeti çok önemlidir.gectigimiz yaz bı tanıdığım kızı için kızımın sakladığı iki abiye elbiseyi istedi.kizimdan zar zor izin istedim verdi.kadinda bu durumu biliyor.hala yok geçenlerde kızım sordu bişey diyemedim.tamam işine yaramayacak kızımın ama onun için önemli.bazen istesemmi diyorum bende

Bi komşu aşure verdi tee aşure ayında. O kadar çekingen bi insanım ki hala götürüp vermedim inşallah arkamdan soru açmamışlardır :KK70:

Almışsınız iyi yaptınız.
Biber Dolmasi Biber Dolmasi sosyal anksiyetik bir birey olarak ağladım beğenmedim emojinize, vercem haftaya söz :(

Back
X