- 24 Haziran 2011
- 23.447
- 48.853
- 798
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Aynen ya zaten aşağı yukarı her evde olan bir şey. İsteyene kadar git al yani.Mezura 3 kuruşluk şey ayol. Ödünç isteyeceğine kendisine alsa ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya zaten aşağı yukarı her evde olan bir şey. İsteyene kadar git al yani.Mezura 3 kuruşluk şey ayol. Ödünç isteyeceğine kendisine alsa ya.
durdugun kabahat git iste ben 2 sene unutmusum verdigim esyami geri istedigimde kadin kendinin sanmistiki dedim bakin bunun benim olduga dair kasa kagidim vs demek zorunda kaldim ama ayni hatayi tekrar tekrar yaptim sevmedigim o kadina yine lazim gelen esya eskitilmis olarak geri aldim ve hic bu ne hale hgetirmissin bile diyemedim artik zirnik vermiyorum
Şuan işteyim dönüşte ugruyayim yazicam yani inşallah biraz hassa düşünüyorum ne yaziiki bu durumlarda
İstedimMasa boy ölçeceğim mezura lazım oldu deyin geri isteyin, bu konuda biraz cesaret ihtiyacınız var sanırım hadi şimdi söyleyin biz bekliyoruz sonucu
Ne dediİstedim![]()
Kapıya çıkmadı bile oğlu açtı kapıyı oğlu verdiNe dedi![]()
6 sene bekle set yaparsın her sene bi kase getirirse tabiBi komşu aşure verdi tee aşure ayında. O kadar çekingen bi insanım ki hala götürüp vermedim inşallah arkamdan soru açmamışlardır
Almışsınız iyi yaptınız.
Valla gittim bi kere evi de bilmiyorum 3 daireye sordum, içine de kurabiye yapıp koymuştum. Teyzenin evde olmayacağı tutmuş, benim suçum yok6 sene bekle set yaparsın her sene bi kase getirirse tabi![]()
Oda bilmediği eve kase vermeyeymiş tek kullanımlık kaplara koysaymışValla gittim bi kere evi de bilmiyorum 3 daireye sordum, içine de kurabiye yapıp koymuştum. Teyzenin evde olmayacağı tutmuş, benim suçum yok![]()
Vermeyin bi daha bişeyiniziKapıya çıkmadı bile oğlu açtı kapıyı oğlu verdi
Geçen komşumdan mezura istedim evdekini bulamayınca, ölçtüm geri verdim, sonra acaba doğru mu ölçtüm diye tekrar alıp tekrar verdimMezura![]()
Terbiyesizlik yapmış. Bir daha biseyinizi vermeyin bu kişiye bence.Kapıya çıkmadı bile oğlu açtı kapıyı oğlu verdi
Bi komşu aşure verdi tee aşure ayında. O kadar çekingen bi insanım ki hala götürüp vermedim inşallah arkamdan soru açmamışlardır
Almışsınız iyi yaptınız.