Saç Rengi ve Saç Boyama emblaze yoğun renk açıcı

Eki Görüntüle 205584 Bu saç olur değil mi tepelerini palette bal ile dip boya yapıorum ham saçım işe kızıl kahve kumral arası küçükken turuncuydum koyusu yani. baya zor işim düzenli olarak nasıl açacağım kuaför için vaktim de yok nakitim de öğrenciyim :)):1:

düzenli olarak açman zor canım mutkala renk farklılıkları olur ama lütfen bunu kullanacaksan hazırladıktan sonra içine saç kremi koy yoğunlaştır zaten ktunun içinden o kadar az bişiy çıkıyokji saç kremi koymaszan kesinlikle tüm saçına yetmez hem saçını yıpratmazsın hemde saçına yetirirsin

Ya çok soru sordum derğil mi kusura bakmayın çok sağolun ilgilendiğiniz için. Bu gün aldım bio deepyoğun renk açıcı kutusu hemen hemen aynı markası faklı üzerinde saçlarınız sağlıklı açılsın yazıyor.anneme deneyeceğim. Umarım olur.:18::1: Ben bunu uyguladıktan sonra detaylı olarak paylaşırım. Ben konu açmak istedim başaramadım. o yüzden bu yeni ürünü buraya yazdım.:126:

kızlar benim saçlarım çok ince telli bana kuaför kesin kopar demişti ama ben kuaförelerden nefret ettiğim için kendi işimi kendim halletmekle ünlüyümdür gittim aldım ama bakın kızlar kullanacaksanız içine mutlaka saç kremi koyun iki tüp boya konumuna gelene kadar koyun ben elidorun saç kremini koydum yani o mavi açıcı baya bi yoğunlaşsın çünkü baya bi kuvvetli açıcı anlıma değidi anlım pişti ama 15 dakikada saçımdan bir tel koparmadan saçlarımı açtım bazı yerleride plarin sarısı olmuş kızıl saçı açar pembe turuncu bir renk yapar belji beklemene göre sarıyı elde edersin bende bakırdım 15 dakkada altın sarı oldum siyahıda açar sanırım ama bilmiyorum canım ya siyah daha zor bi saç önce saçının bi tutamında dene bence durumuna bak öle hepsine yap olursa

aslında sacların yıpranıp yıpranmadıgı 5-6 yıkamadan sonra bellı olur.bende sacımı actırdıgımda hıc yanmamıs dıye sevınırken 2 hafta sonra saclarım hamus gıbı olmustu.kestırmek zorunda kaldım..umarım aynı seyı yasamassınız....

bnm saçlarımda siyah bu açarmı acaba baya etkili bşymi

açıyo canım Ben açtım Öyle bir geçer zamankideki ninenin saçları gibi kızılımsı oluyo önce sonra palette küllü açık sarıyla üstünden geçtim açıldı biraz daha En son bal köpüğü boyadım Zaten boya akıp dipler gelince de sarımsıya yakın bal oldu Alttan açıcı çıkıyo malum Ben krem falan koymadım direk kullandım Saçların yıpranıyo normaldir yani Biraz kestir ben kestirdim boydan aldırma ama yanları katlı olsun ki kırıklar gitsin tatlım :7:

açıyo canım Ben açtım Öyle bir geçer zamankideki ninenin saçları gibi kızılımsı oluyo önce sonra palette küllü açık sarıyla üstünden geçtim açıldı biraz daha En son bal köpüğü boyadım Zaten boya akıp dipler gelince de sarımsıya yakın bal oldu Alttan açıcı çıkıyo malum Ben krem falan koymadım direk kullandım Saçların yıpranıyo normaldir yani Biraz kestir ben kestirdim boydan aldırma ama yanları katlı olsun ki kırıklar gitsin tatlım :7:

cannım benm saçlarımda siyah yaa :( en son martın sonlarında siyaha boyamıştım..

palette yoğun acıcı aldım 45 dk bekledim ama diplerin bi kısmı açıldı bi kısmı azıcık turunculandı..

ara ara fındık kabugu ama gerisi hala siyaahhh :43:

napıcağımı bilmiyorum hiç ya, bununla açsam nasıl olur acaba canım??

cannım benm saçlarımda siyah yaa :( en son martın sonlarında siyaha boyamıştım..

palette yoğun acıcı aldım 45 dk bekledim ama diplerin bi kısmı açıldı bi kısmı azıcık turunculandı..

ara ara fındık kabugu ama gerisi hala siyaahhh :43:

napıcağımı bilmiyorum hiç ya, bununla açsam nasıl olur acaba canım??

Ne kadar açarsan aç neyle açarsan aç o turunculuk devam eder O turuncu yere küllü bi renk al boya tatlım palette küllü açık sarı :16:

kızlar bu renk açıcıyı nerede bulabilirim,nerelerde satılıyor?bnde palettenin yoğun renk açıcısını ve kolestonun yoğun renk açıcısını diplerim için kullanıyorum saçlarım röfleli.fakat turunculk bırakıyor diplerde.ikinci kez açtığımda platin sarısı oluyor.tek boyamada elde edemiyorum platini.bunun oksidan kremi % 12 likmiş belki daha kuvvetli açıyordur diye denemek istiyorum.

Back
X