Ben memnun kaldım açıkçası. ilk muayeneyi Bülent hoca yapıyordu ama yoktu nuri bey yaptı. Çok dert etmedim açıkcası bir gün sonra gitseydim bülent bey vardı. Ama yumurtalıkların uyarılması ne kadar erken o kadar iyi diye bir gün önce gitmeyi tercih ettim. Hemen hemen her ölçümü nuri bey yaptı. Gözlerini kırpmadan bütün yumurtaları tek tek ölçtü yazdı. Hakkını yiyemem. Ne sorarsak anlattı. Mahremiyete önem verilen bir yer. 1 kez de özge bey muayene yaptı o da gayet düzgün bir doktor. Ama nuri bey bana göre daha önde. Yumurta toplama işlemi günü hazırlandık ameliyathaneye götürdüler. Orda bayılttılar. Özge bey yapacak dediler toplama işlemini ama Ömür bey yaptı ismini yanlış hatırlamıyorsam. Orda da sorun yaşamadık şükür. Dert etmedim neden o yaptı o yapmadı diye. Çıktıktan sonra kahvaltı tabağı geliyor. Yiyip çıkıyorsunuz. Embriyolaglar 1-3-5. Günler aradı bilgi verdiler hep. Adet olduktan sonra fulyada Hsg çekildim. Hoca polipten süphelendi sulu ultrason yapıldı. Onu da özge bey yaptı. Sonra rahim hazırlıgı basladı. Transferden 1 hafta önce çağırdılar gebelik aşısı yapıldı onu da özge bey yaptı. Transfer günü kasılma iğnem yapıldı. Transfere bülent hoca geldi. Gayet güzel embriyom hakkında bilgi verdi konuştuk. Çok iyi biri. Birkaç şikayetim vardı söyledim o an ne yapmam gerektiğini anlattı. Transferim yapıldı 30dk yatıp dönüş yaptık. Evet arkadasın dediği gibi perdelerin arasında yataklarda yatılıyor. Çok dert etmedim işim olsun yeter benim için. Ben doçentlerle devam ettim. Belki bülent hoca olan pakedi seçseydik özel oda olurdu bilemiyorum. Evet arkadasın dediği gibi ilaçları bana göre de bülent hoca yazmıyor. Ama muhtemelen bülent hocanın bir programı var. bana göre alınan kan değerleri, yumurta sayısı, yumurta büyüme oranı, kişi yaşı kilosuna göre şekilde yazılıyor. Bu benim fikrim. Ben sadece hemşiremden hiç memnun kalmadım. (Elif hemşire) denk gelirse en başında değiştirin. bir de beğenmediğim yanı herkese aynı ilaçları vermeleri. Mesela fiks bir ilaç grubu var. Bunları herkrse vermek zorundalar. Ama 30 yaş üzeri olunca sanırım 2 ilaç daha ekleniyor. Transfer günü orda herkesi duyuyorum tabi ilaçlarını anlatıyor. Hepsi aynıydı. Belki de işi şansa bırakmamak adına olumlu olması açısından tüm tuşlara basıyorlar. Kiminle konuştuysam ilk denemede pozitif oldu. Ben iyiki gitmişim. Bana göre kaliteli bi yer. Çok sıra bekledim diyenler var. Biz hiç beklemedik. İl dısından geliyorduk. Saat 7:30 -8:00 gibi orda oluyorduk. Gişedeki görevliler isim sırasına koyuyorlardı. En geç 8:30-8:45 gibi muayene olup cıktım. Kan sonucumu bekledik hep 10:00 gibi çıkıyordu. Sonuc cıkınca ilaçları yazıyorlardı. Dönüş yoluna 10:30da çıkıyorduk. Hiç sıkıntı yaşamadık beklemedik. Ben bireysel doktorlara gitmeyi hiç düşünmedim. Şişli memorialla acıbadem maslak arasında kalmıştım ama memorial bana göre cok vasat bir yer çıktı. Transferi bile docentleri yapıyor. Ve docentleri transferde sorun yaşamasın diye semra hanım ilk muayenede katater denemesi yapıp evraka not düşüyor. Şaka gibi. Ne kadar kabiliyetsiz oldukları burdan belli. Bülent bey her zaman anlatır. Embriyonun konulacağı yer, naziklik çok önemli diye. Memorialda Doçentlerin bunları bilebildiğini düşünmüyorum. Ha ucuz mudur orası ucuzdur. ama bana göre ucuz şey her zmaan insana pahalıya patlar