Demi öyle olması lazım. Bazı postlarda hepsi aynı kapta çözdürülüyor kalanlar çöpe gidiyor yazıyor olamaz demi. O zaman bı anlamı kalmaz o kadar uğraşınKaç transfer edilecekse o kadar çözülür.
Yok canım olmaz öyle şey. Doktorla neye anlaşırsanız o gerisi saklanır. Sonuçta saklasınlar diye de para veriyoruz.Demi öyle olması lazım. Bazı postlarda hepsi aynı kapta çözdürülüyor kalanlar çöpe gidiyor yazıyor olamaz demi. O zaman bı anlamı kalmaz o kadar uğraşın
Devlet hastanesi olduğu için bilgi alamıyorum bu konuda maleseff. Dondurma işlemi yapıldığı zamanda sormak aklıma gelmediYok canım olmaz öyle şey. Doktorla neye anlaşırsanız o gerisi saklanır. Sonuçta saklasınlar diye de para veriyoruz.
Yaaa nerede yaptırdınız pekiBizde hepsi çözdürüldü en iyi 2si transfer edildi sonra diğer kalan 1 tane tekrar donduruldu. Yani tekrar tekrar dondurulup çözülse de embriyo bozulmuyormuş. Buzluk mantığı değilmiş
İlk başta dondururken kaç tüp kullanıldı . 3 embriyo için 3 tüp kullanıldıysa bir tanesi dondurulur. Eğer 3 ü de ( genelde öyle ) bir tüpte ise hepsi çözülüyor . Kaç tane transfer ediliyorsa edilir gerisi maalesef çöpe gidiyor . Çünkü çözdürülen embriyo dondurulunca kalitesi düşüyormuşArkadaşlar merhabalar. İstanbul da devlet hastanesinde dondurulmuş 3 tane 3.gun embriyomuz var. Transfer olacağı zaman embriyonun birisi mi çözdürülüyor yoksa hepsi aynı kapta oluyor hepsimi çözdürülüyor? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Hepsi aynı tüpte olduğu zaman o kadar emek umut çöp mü oluyorİlk başta dondururken kaç tüp kullanıldı . 3 embriyo için 3 tüp kullanıldıysa bir tanesi dondurulur. Eğer 3 ü de ( genelde öyle ) bir tüpte ise hepsi çözülüyor . Kaç tane transfer ediliyorsa edilir gerisi maalesef çöpe gidiyor . Çünkü çözdürülen embriyo dondurulunca kalitesi düşüyormuş
Bende fakültede yaptırmıştım bize öyle bilgi vermişlerdi ama sizin hastane nasıl bilemiyorum. Sizi üzmek istemem belki oranın prosedürü farklı olabilirHepsi aynı tüpte olduğu zaman o kadar emek umut çöp mü oluyoray çok üzüldüm acaba devlet hastanesinde nasıl dondurdular bilgi alamıyorum maleseff
Bizimki de araştırma hastanesi. 3 tane embriyo var diye ihtimal yüksek diye düşünüyorduk tabi nasip kısmet. Şu anda malesef kesin bilgiyi bulamıyorumBende fakültede yaptırmıştım bize öyle bilgi vermişlerdi ama sizin hastane nasıl bilemiyorum. Sizi üzmek istemem belki oranın prosedürü farklı olabilir
Pendik yüzyıl hastahanesindeYaaa nerede yaptırdınız peki
Kaç tüpte oldu bilmiyorum ama son kalan o çözdürülüp tekrar dondurduğumuz embriyo tuttu benimİlk başta dondururken kaç tüp kullanıldı . 3 embriyo için 3 tüp kullanıldıysa bir tanesi dondurulur. Eğer 3 ü de ( genelde öyle ) bir tüpte ise hepsi çözülüyor . Kaç tane transfer ediliyorsa edilir gerisi maalesef çöpe gidiyor . Çünkü çözdürülen embriyo dondurulunca kalitesi düşüyormuş
Merhaba tek trasfer mi olacak üçü birden mi olacak? Tek denildiyse tek dondurulmuştur yoksa çokku transfer olacaksa 3ü birden çözdürülürArkadaşlar merhabalar. İstanbul da devlet hastanesinde dondurulmuş 3 tane 3.gun embriyomuz var. Transfer olacağı zaman embriyonun birisi mi çözdürülüyor yoksa hepsi aynı kapta oluyor hepsimi çözdürülüyor? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Yaa MaşaAllah aradığım cevapKaç tüpte oldu bilmiyorum ama son kalan o çözdürülüp tekrar dondurduğumuz embriyo tuttu benim
Tek transfer yapılacak. İlk denemede pozitif oldu ama maalesef dış gebelikMerhaba tek trasfer mi olacak üçü birden mi olacak? Tek denildiyse tek dondurulmuştur yoksa çokku transfer olacaksa 3ü birden çözdürülür
Vallahi bizde çöpe gitti hatta biz tek tek dondurulsun dedik ama yapmadılar. Hatta eşim sordu o çözdürülenler tekrar donduruluyor mu diye . Sağlıklı olmuyor dedi bizde neyse dedik. Çok şükür zaten ilk denemede tuttuKaç tüpte oldu bilmiyorum ama son kalan o çözdürülüp tekrar dondurduğumuz embriyo tuttu benim
İllaki bilgi verir embriyologlar şimdiden canınızı sıkmayın bence iyi düşünün iyi olsunBizimki de araştırma hastanesi. 3 tane embriyo var diye ihtimal yüksek diye düşünüyorduk tabi nasip kısmet. Şu anda malesef kesin bilgiyi bulamıyorum
Çok çok geçmiş olsun.. Size bilgi kağıdı vermediler mi onda yazardı aslında bize foto bile verdilerTek transfer yapılacak. İlk denemede pozitif oldu ama maalesef dış gebelikşimdi onun tedavisiyle uğraşıyoruz. 3 dondurulmuş var diye kendimi teselli ediyordum ki bazı postlarda hepsi çözdürülüyor kalanlar çöpe gidiyor yazısını görünce modum düştü aklıma takıldı
Verdiler ama hiç dikkat etmedim hemen bakayımÇok çok geçmiş olsun.. Size bilgi kağıdı vermediler mi onda yazardı aslında bize foto bile verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?