Embriyo çözdürmede hepsi mi çözdürülüyor?

gelartkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2020
476
215
53
32
Arkadaşlar merhabalar. İstanbul da devlet hastanesinde dondurulmuş 3 tane 3.gun embriyomuz var. Transfer olacağı zaman embriyonun birisi mi çözdürülüyor yoksa hepsi aynı kapta oluyor hepsimi çözdürülüyor? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Kaç transfer edilecekse o kadar çözülür.

Demi öyle olması lazım. Bazı postlarda hepsi aynı kapta çözdürülüyor kalanlar çöpe gidiyor yazıyor olamaz demi. O zaman bı anlamı kalmaz o kadar uğraşın
Yok canım olmaz öyle şey. Doktorla neye anlaşırsanız o gerisi saklanır. Sonuçta saklasınlar diye de para veriyoruz.

Yok canım olmaz öyle şey. Doktorla neye anlaşırsanız o gerisi saklanır. Sonuçta saklasınlar diye de para veriyoruz.
Devlet hastanesi olduğu için bilgi alamıyorum bu konuda maleseff. Dondurma işlemi yapıldığı zamanda sormak aklıma gelmedi

Bizde hepsi çözdürüldü en iyi 2si transfer edildi sonra diğer kalan 1 tane tekrar donduruldu. Yani tekrar tekrar dondurulup çözülse de embriyo bozulmuyormuş. Buzluk mantığı değilmiş

İlk başta dondururken kaç tüp kullanıldı . 3 embriyo için 3 tüp kullanıldıysa bir tanesi dondurulur. Eğer 3 ü de ( genelde öyle ) bir tüpte ise hepsi çözülüyor . Kaç tane transfer ediliyorsa edilir gerisi maalesef çöpe gidiyor . Çünkü çözdürülen embriyo dondurulunca kalitesi düşüyormuş

Hepsi aynı tüpte olduğu zaman o kadar emek umut çöp mü oluyor ay çok üzüldüm acaba devlet hastanesinde nasıl dondurdular bilgi alamıyorum maleseff

Hepsi aynı tüpte olduğu zaman o kadar emek umut çöp mü oluyor ay çok üzüldüm acaba devlet hastanesinde nasıl dondurdular bilgi alamıyorum maleseff
Bende fakültede yaptırmıştım bize öyle bilgi vermişlerdi ama sizin hastane nasıl bilemiyorum. Sizi üzmek istemem belki oranın prosedürü farklı olabilir

Bende fakültede yaptırmıştım bize öyle bilgi vermişlerdi ama sizin hastane nasıl bilemiyorum. Sizi üzmek istemem belki oranın prosedürü farklı olabilir
Bizimki de araştırma hastanesi. 3 tane embriyo var diye ihtimal yüksek diye düşünüyorduk tabi nasip kısmet. Şu anda malesef kesin bilgiyi bulamıyorum

Kaç tüpte oldu bilmiyorum ama son kalan o çözdürülüp tekrar dondurduğumuz embriyo tuttu benim

Merhaba tek trasfer mi olacak üçü birden mi olacak? Tek denildiyse tek dondurulmuştur yoksa çokku transfer olacaksa 3ü birden çözdürülür

Kaç tüpte oldu bilmiyorum ama son kalan o çözdürülüp tekrar dondurduğumuz embriyo tuttu benim
Yaa MaşaAllah aradığım cevap bende dondurulmuş embriyolarıma pgt istiyorum şans düşüyo diyolar yeni tedaviyede maddi manevi gücümüz yok artık umutlandırdınız beni siz neden çözdürüp dondurttunuz peki?

Merhaba tek trasfer mi olacak üçü birden mi olacak? Tek denildiyse tek dondurulmuştur yoksa çokku transfer olacaksa 3ü birden çözdürülür
Tek transfer yapılacak. İlk denemede pozitif oldu ama maalesef dış gebelik şimdi onun tedavisiyle uğraşıyoruz. 3 dondurulmuş var diye kendimi teselli ediyordum ki bazı postlarda hepsi çözdürülüyor kalanlar çöpe gidiyor yazısını görünce modum düştü aklıma takıldı

Vallahi bizde çöpe gitti hatta biz tek tek dondurulsun dedik ama yapmadılar. Hatta eşim sordu o çözdürülenler tekrar donduruluyor mu diye . Sağlıklı olmuyor dedi bizde neyse dedik. Çok şükür zaten ilk denemede tuttu

Bizimki de araştırma hastanesi. 3 tane embriyo var diye ihtimal yüksek diye düşünüyorduk tabi nasip kısmet. Şu anda malesef kesin bilgiyi bulamıyorum
İllaki bilgi verir embriyologlar şimdiden canınızı sıkmayın bence iyi düşünün iyi olsun

Çok çok geçmiş olsun.. Size bilgi kağıdı vermediler mi onda yazardı aslında bize foto bile verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…