- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Benim 2020 de açtığım togimde vardı. 2019 Ekim ayında transfer olup ta sonuç beklerken bulmuştuk birbirimizi. İkiz oğulları oldu donasyon ileSiZ çok gençsiniz. Ben 48 yaşındayım. İnşallahhakkımızda en hayırlısı
Benimde 7.7 ile transferi yaptılar. Maalesef olmadı. Yaştan dolayı düşük kalınlık dendi. 9 olmalıymış..Transferim 22 kasıma ötelendi.14 ündeki muayenemde rahim kalınlığı 7.6 idi. Sanırım yaşımdan ötürü biraz daha kalınlaşması gerekiyor.
Ben ordan büyük yıkımla çıktım.. İlgilenmeleri iyidir ama o kliniği öneriyorum.Kıbrıs doğuş tüp bebek merkeziyle görüştüm bn.sperm donasyonuna karar verdık.çok güzel ılgılendıler sadece klasık testlerımı verdım.sonucuna göre ilaç reçete edecekler beklemedeyız.doğuş tabyaptıran varmı memnun mu yardımcı olurmusunuz
Maalesef olmadı. En son rahim kalınlığı bendede 7.7 idi. Burda muayene olduğum dr kalınlık için iyi dedi. progesteron 4.75 çıktı yumurtlama olmuş o yüzden tüm ilaçları durdurdular. Şimdi yeni regliyi bekliyoruz.Benimde 7.7 ile transferi yaptılar. Maalesef olmadı. Yaştan dolayı düşük kalınlık dendi. 9 olmalıymış..
Sizin durum nasıl kalınlaşma kaç oldu? Transfer oldu mu?
Sizinle aynı yaştayım beni iyi anlarsınız..soruyorum devamlı kusura bakmayın lütfen tekrar deneyeceğim anlamaya çalışıyorum. İlkinde çok acemice giriştik sıkıntısını maddi ve manevi çektikMaalesef olmadı. En son rahim kalınlığı bendede 7.7 idi. Burda muayene olduğum dr kalınlık için iyi dedi. progesteron 4.75 çıktı yumurtlama olmuş o yüzden tüm ilaçları durdurdular. Şimdi yeni regliyi bekliyoruz.
Rica ederim ne demek. Reglimin 3 günü başlatarak Her hafta beni dr kontrolüne gönderdiler. 7 si 14 ündeki kontrolümün olduğu gün Estradıol ve progesteron istediler. Progesteon 1 in altında olmalı imiş. Benim 4,75 di tedaviyi bıraktırdılar. Bugün regli oldum yarın yine dr kontrolu ve Estradıol progesteron sonucunu yine istediler. Dr yorumuna göre rahim ya dinlendirilekmiş yada ilaç kullanmaya başlayacakmışım. Ben vita altera ile görüşüyorum.Sizinle aynı yaştayım beni iyi anlarsınız..soruyorum devamlı kusura bakmayın lütfen tekrar deneyeceğim anlamaya çalışıyorum. İlkinde çok acemice giriştik sıkıntısını maddi ve manevi çektik
Bende sadece söyledikleri tarihte Rahim duvarı kalınlığı istendi. Progesteron için tetkik istenmedi. Bu test te mi yapılmalı?
Bir de hangi klinikle anlaştınız? Sizin ilk mi?
İnsallah bizlerin de olucakBenim 2020 de açtığım togimde vardı. 2019 Ekim ayında transfer olup ta sonuç beklerken bulmuştuk birbirimizi. İkiz oğulları oldu donasyon ile
Gelişmelerden haber et merakla bekliyorumBu gün ikinci dr kontrolüm vardı ve rahim kalınlığı 9 olmuş doktor çok iyi dedi. Görüntüyü kliniğe gönderdim ordaki dr da gayet iyi bulmuş şu an tek dileğim son kontrolüm olan 5 aralıkta yumurtlamamış olmak
Siz ne aşamadasınız. Doğuştu değil mi sizin klinik.Gelişmelerden haber et merakla bekliyorum
Gelişmelerden haber et merakla
İnşallah Allah bizede nasip etsinBenim 2020 de açtığım togimde vardı. 2019 Ekim ayında transfer olup ta sonuç beklerken bulmuştuk birbirimizi. İkiz oğulları oldu donasyon ile
Ben sizi takip ediyorum last messageslardanArkadaşlar cumartesi transfer kesinleşti. Çok heyecanlı ve endişeliyim. Dua edin lütfen herşey yolunda gitsin, sağlıkla bebeğime/bebeklerime kavuşayım.
inşallahBen sizi takip ediyorum last messageslardanbence hamile kalicaksiniz güzel haberinizi yazin burdan da
Rabbim gönlüne göre versin. Güzel haberler bekliyoruz. Dualarımız sizinle.Arkadaşlar cumartesi transfer kesinleşti. Çok heyecanlı ve endişeliyim. Dua edin lütfen herşey yolunda gitsin, sağlıkla bebeğime/bebeklerime kavuşayım.
Cümlemiz inşallah emeklerimiz mücadelemiz karşılıksız kalmasınRabbim gönlüne göre versin. Güzel haberler bekliyoruz. Dualarımız sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?