Embriyo Donasyon

Arkadaşlarım merhaba. Bu gün ilk dr muayenemize gittik. 2 embriyoda tutunmuş. Minnoşların kalpleride oluşmuş ama sanırım kalp sesini duyacak kadar büyümemişler. Kalp atışlarını duyabilmek için 10 gün sonra tekrar doktorumuza gideceğiz.

Çok sevindim sizin için.İkiz olmasi ayrı bi guzel.Saglikli bir gebelik,vaktinde doğum diliyorum size

Allah tamamına erdirir inşallah. Sizde kanama falan var mı?

Allah tamamına erdirir inşallah. Sizde kanama falan var mı?
Yok lekelenmede olmadı kanamada olmadı. Ama dr lekelenme olursa korkma dedi haa bişeydenmi endişelendi bilmiyorum bakalım bekleyeceğiz hakkımızda hayırlı olan olsun

Yok lekelenmede olmadı kanamada olmadı. Ama dr lekelenme olursa korkma dedi haa bişeydenmi endişelendi bilmiyorum bakalım bekleyeceğiz hakkımızda hayırlı olan olsun
Endişelendiğinden değil tutunma sırasında açık pembe veya kahverengi lekelenmeler olabiliyor onun için demiştir korkmayın

Canım Kıbrıs sevinç hastanesinemi gittin orda iki Dr varmış bugün hemşire hanımla görüştüm ben de oraya gitmeyi düşünüyorum deneyimini sürecini paylaşırsan çok sevinirim bebebekte yaşındayım hiç denemem olacak tüp bebekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…