Embriyo dondurma

Merhaba arkadaşlar benim pazartesi günü yumurta toplama işlemim oldu transfer için haber bekliyorum fakat benim 3. Gün embriyosu ve donduruldu sadece 2 adet embriyom var aranızda 3.gün embriyosu dondulup sonradan transfer olan varmı ve sonuç ne oldu?
Merhaba 3.gun embriyosu tam 3.gune ulastiginda mi donduruldu yoksa ertesi gun mu ?

Bilimsel olarak donmus ve cozulmus embryo ile taze embryo arasinda bir fark yok sadece cozunurken %1 gibi cok kucuk bir ihtimal bazi embryolad bozukabiliyor. 3. gun embryosunun dondurulmasi da o yuzden sorun degil. Ama 3. Gun embryolarinin kalitesi biraz onemli 8 hucreli olmasi en iyisi. Doktorlar duruma gore embryonin 5. Gune gitme ihtimali belirsiz ise 3. Gun dondurulmasina karar veriyor. Cunku belki 5. Gune gitmeyi bekletseler belki elde hic embryo kalmayacak. Ote yandan transfer edildiginde laboratuar ortamindan daha da guvenli bir ortam verilebiliyor. Ben 4 kez tup bebek denedigim ayrica biolojide Amerikadan masterim oldugumdan biraz hakimim bu konulara. Siz icinizi ferah tutun ayrica kaygilarinizi azaltacak bi ugras bulmanizi tavsiye ederim bu surecte (puzzle, yeni bir dizi, kitap, oyun, orgu,...)
Merhabalar, ben de cuma günü opu oldum. 20 tane yumurta toplandi. 15 tanesine mikro enjeksiyon yapıldi 10 tanesi dollendi. Bugün arayıp 3.gun embriyosu olarak 2 tane cok güzel gelisen vardı seçtik onları donduracagiz geri kalanlar için 5.gune gideceğiz dediler. Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Siz de bilgili gibi görünüyorsunuz. İyi mi sizce 3.gun embriyosu olarak 2 tane ?

Merhabalar, ben de cuma günü opu oldum. 20 tane yumurta toplandi. 15 tanesine mikro enjeksiyon yapıldi 10 tanesi dollendi. Bugün arayıp 3.gun embriyosu olarak 2 tane cok güzel gelisen vardı seçtik onları donduracagiz geri kalanlar için 5.gune gideceğiz dediler. Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Siz de bilgili gibi görünüyorsunuz. İyi mi sizce 3.gun embriyosu olarak 2 tane ?
İyi ama tek önemli olan bence şu maalesef Türkiyedeki bazı arkadaşlarımın başına geldi embryoları ayrı ayrı dondurmalarını isteyin ve lütfen hele ilk denemenizse birden fazla embryo transferi yaptırmayın kendinize ikiz gebelikler çok riskli ve başarı oranı da öyle tahmin edildiği kadar yüksek değil ben Amerikada 4. Denememde bile 3 farklı tüp bebek doktoru da çift embryo transfer ettirmediler.

Benim yumoslarim minnoslarim da 3.gun donduruldu ama.daha once 3.gun embriosu transfer olup negatif gordugum icin cozuldukten sonra en azindan bir gun bekleyip oyle transfer olmak istedim cozuldu bir gun beklendi sonraki gunde transfer oldu bakalim beklemedeyim

Benim yumoslarim minnoslarim da 3.gun donduruldu ama.daha once 3.gun embriosu transfer olup negatif gordugum icin cozuldukten sonra en azindan bir gun bekleyip oyle transfer olmak istedim cozuldu bir gun beklendi sonraki gunde transfer oldu bakalim beklemedeyim
Hayırlısı ile kucabimıza alırız bebeklerimizi bende 17 sinde transfer oldum

Evet dün transfer oldum çok şükür 🙏🤲 13 Temmuz test tarihim , hayırlısı olsunn canım senin içinde 🙏🤲 aynen doktorun doğru söylemiş sonuçta rahim hazırlama süreci var bende de öyle oldu çok sabrettik düşün benden embriyo alalı 21 eylüldü 😉 9 ay oldu yAni 🤗 tedaviler bekleme süreleri derken bekledik bekledik çok şükür 🙏🤲 darısı başına inş 🙏🤲😊🤗
Merhaba sizin sonucunuz ne oldu acaba?

Sağlık olsun inşallah 2 denemede olur ben transfer oldum test günümü bekliyorum Rabbim hepimizin en hayırlısını ve gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah
Merhaba, Sonuç belli oldu mu ? Bende bu ay yeniden transfer hazırlıkları için başladık cumartesi kontrole gittim 23 eylülde lucrin iğne vurulacağım sonrasında estrofem vs. başlanacak :)

Back
X