- 26 Haziran 2024
- 354
- 199
- 23
- Konu Sahibi tatlibirisi
-
7 ilk defa duydum oluyomuymuşkızlar benim 2 embriyom yavaş gelişiyormuş bugün 6.gün normalde bugün biopsi alınıp dondurulacaktı. yarını bekleyecekleri söylendi. yarın 7.gün.. 7.güne kadar embriyo bekleten varmı yada benzer bir durum yaşayan ? tedirginim biraz..
Blast olabilmesi için bekleniyor diye biliyorum. Bende transfere giderken yolda kaza geçirmiştim. Dondurulmus embriyom o gün transfer edilecegi için çözülmüştü ve ben transfere yetisememistim. Ertesi güne kadar beklemis ve gelisimini sürdürmüstü. Bu 2 embriyodan baska embriyonuz yok mu?Duyduğum şu şekil 5. Gün blastokist tamamlanmadı ise 6 bekleniyor ve donduruluyor 7 olmaz herhalde baya uzun oluyo
gelişimleri yavaş dediler bende ilk defa duydumDuyduğum şu şekil 5. Gün blastokist tamamlanmadı ise 6 bekleniyor ve donduruluyor 7 olmaz herhalde baya uzun oluyo
gelişimleri yavaş ondan yarını bekleyeceğiz dediler. 3 embriyo oluşmuştu 1 tanesi bugün biopsi alınıp dondurulda. 2 tanesi içinde böyle dediler yarın için çok korkuyorumBlast olabilmesi için bekleniyor diye biliyorum. Bende transfere giderken yolda kaza geçirmiştim. Dondurulmus embriyom o gün transfer edilecegi için çözülmüştü ve ben transfere yetisememistim. Ertesi güne kadar beklemis ve gelisimini sürdürmüstü. Bu 2 embriyodan baska embriyonuz yok mu?
Sağlıklıysa dursun sağlıklı değil yarın öbürgün düşük vs olacaksa hiç olmasn 1 tüp bebekle düşük yaşamış biri olarak söylüyorum düşen embriyom 5. Gün 5aa yani en iyisiydi ama olmadı size sağlıklı tutunacaksa dursun inşallahiyiyi düşünün iyisi olsun 3 bb 4ab neler neler dünyaya geliyor kalitenin günün hiç bir önemi yokgelişimleri yavaş ondan yarını bekleyeceğiz dediler. 3 embriyo oluşmuştu 1 tanesi bugün biopsi alınıp dondurulda. 2 tanesi içinde böyle dediler yarın için çok korkuyorum
benim de bundan bi önceki tüp bebeğimin kalbi durmuştu haklısınız bende öyle diyorum hayırlısı olsun inşallahSağlıklıysa dursun sağlıklı değil yarın öbürgün düşük vs olacaksa hiç olmasn 1 tüp bebekle düşük yaşamış biri olarak söylüyorum düşen embriyom 5. Gün 5aa yani en iyisiydi ama olmadı size sağlıklı tutunacaksa dursun inşallahiyiyi düşünün iyisi olsun 3 bb 4ab neler neler dünyaya geliyor kalitenin günün hiç bir önemi yok
çok teşekkür ederim biraz oldun içime su serptinizMerhaba benimde 2 tane 6. Gün embriyom var embriyolog sonradan geliştiklerini söyledi. Doktorum önce 5. Gün olanları transfer edecek ama 6 ve 7.günde de embriyo dondurduklarını başarı oranının iyi olduğunu 7. Günden gebe kalıp 5. Günden kalamayan hastalarından bahsetti. İçinizi ferah tutun bence olacaksa her türlü oluyor
Merhaba benim yavaş gelişti diye 6.günü beklediler ama kalitesinin harf verilemeyecek kadar kötü olması nedeniyle dondurulmamıştı. Ama okuduğum kadarıyla 6.gün iyi kalite olan da var. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel sonuç alırsınızkızlar benim 2 embriyom yavaş gelişiyormuş bugün 6.gün normalde bugün biopsi alınıp dondurulacaktı. yarını bekleyecekleri söylendi. yarın 7.gün.. 7.güne kadar embriyo bekleten varmı yada benzer bir durum yaşayan ? tedirginim biraz..
bana kalitesi iyi ama yavaş dediler sadece. bakalım yarın netleşecek inşallah güzel gelir çünkü amh bi anda düştü benim tekrar embriyo elde edebilir miyim hiç bilmiyorumMerhaba benim yavaş gelişti diye 6.günü beklediler ama kalitesinin harf verilemeyecek kadar kötü olması nedeniyle dondurulmamıştı. Ama okuduğum kadarıyla 6.gün iyi kalite olan da var. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel sonuç alırsınız
İnşallah dualarım sizinle içinizi ferah tutunbana kalitesi iyi ama yavaş dediler sadece. bakalım yarın netleşecek inşallah güzel gelir çünkü amh bi anda düştü benim tekrar embriyo elde edebilir miyim hiç bilmiyorum
çok teşekkür ederim Allah razı olsunİnşallah dualarım sizinle içinizi ferah tutun
Hiç korma canım. Benim 27 yumurtam toplandı. 19 embriyo gelişmeye başladı blasta sadece 2 tanesi gitti. Genetik taramada biri kromozom hasarlı çıkınca imha edildi. Tek embriyo transferi ile su an 3,5 aylık hamileyim. 1 tane olsun sağlıklı olsun. Daha öncelerde 29 taneden hic gelismeyen embriyolarim bile olmuştu. Zamanı vardırgelişimleri yavaş ondan yarını bekleyeceğiz dediler. 3 embriyo oluşmuştu 1 tanesi bugün biopsi alınıp dondurulda. 2 tanesi içinde böyle dediler yarın için çok korkuyorum
inşallah canım. bugün aradılar bu 2 taneden 1 tanesi genetiğe gitti bugünde. yani toplam 2 embriyom var. genetikten de güzel sonuçlar gelirse tabi.. inşallah dediğin gibi olur bende o günleri görebilirimHiç korma canım. Benim 27 yumurtam toplandı. 19 embriyo gelişmeye başladı blasta sadece 2 tanesi gitti. Genetik taramada biri kromozom hasarlı çıkınca imha edildi. Tek embriyo transferi ile su an 3,5 aylık hamileyim. 1 tane olsun sağlıklı olsun. Daha öncelerde 29 taneden hic gelismeyen embriyolarim bile olmuştu. Zamanı vardır
İnşallah canım dualarım seninle rabbim sana da nasip etsininşallah canım. bugün aradılar bu 2 taneden 1 tanesi genetiğe gitti bugünde. yani toplam 2 embriyom var. genetikten de güzel sonuçlar gelirse tabi.. inşallah dediğin gibi olur bende o günleri görebilirimhamileymişsin ne güzel Allah dağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da dua et nolur
Merhaba benimde pazartesi toplama yapılmıştı dün doktor döllendi diye aradı bugün ise bölünmesi yavaş dedi 3 e bölünmesi gerekirken 2 ye bölünmüş hepsi dedi gelişmesi yavaş dedi bu sorun mu ne demek beynim durdukızlar benim 2 embriyom yavaş gelişiyormuş bugün 6.gün normalde bugün biopsi alınıp dondurulacaktı. yarını bekleyecekleri söylendi. yarın 7.gün.. 7.güne kadar embriyo bekleten varmı yada benzer bir durum yaşayan ? tedirginim biraz..
hayır değil korkmayın sadece 1 gün daha fazladan bekliyorlar istedikleri sayıya ulaşana kadarMerhaba benimde pazartesi toplama yapılmıştı dün doktor döllendi diye aradı bugün ise bölünmesi yavaş dedi 3 e bölünmesi gerekirken 2 ye bölünmüş hepsi dedi gelişmesi yavaş dedi bu sorun mu ne demek beynim durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?