Embriyo gorunmuyor

Fundaa_aa

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
418
289
18
36
Merhaba kızlar
Acil Yardımınıza ihtiyacım var. 6 +1 deyim kese 18 mm bebek gorunmedi. Köşede kararı var bu olabilir. Biseyin arkasına saklanmış olabilir. Embriyo görmeden sağlıklı gebelik diyemeyiz dedi doktor. 4 gün sonra kesin görünmeli dedi. Aynı durumu yaşayan var mı. Ultrason cihazı eski diye olabilir mi. Bir de adetim 33 günde 1 pko yum. Geç dollenme olmuş olabilir. Yorumlarınızı bekliyorum.

benım kı 6+4 de gorunmustu . Ama burada cok var canım 7 8 hatta 9 . Haftada (bat a gore ) gorulen . Mesele benım bata gore 8 haftalıktı ultrasonda tam tarıh 6+4 cıktı . Stres yapma bıran once gorursun ınsalla . Benım kese gorulmustı bebıs yoktu . Bır hafta sonra gel dedı . Bende gorulmez bebek 1 haftada falan dıye evhamlandım . 1 hafta sonra hem bebısı hemde kalp atısını duyduk :)

Saol canim ama alttan muaynede kararti göründü doktor emin olamadı seninki ultrasonda görünmus. Bu korkuttu. Bide kahverengi lekelenme oldu bugün iğne ve ilaç verdi doktor kipirdamadan yatıyorum

kız keseyı vajınal ult. gordu ve tam gebelık tarıhı veremedı . 1 hafta sonra once karından bakalım gorunmezse vajınal bakarız dedı . Ve karından gorundu . :)

Cnm icini ferah tut moralini hic bozma... benimde adetim 33 34 gunde bir olur... bana da sat'a gore 7+0 da devlet hastanesinde kontrole gittim yolk sac yok bos gebelik olabilir dedi... sat a gore 8+0 da kontrole gittim ozele ultrasonu iyi olan bi dr a 6+5 gebelik var kalp atimi mevcut dedi... o kontrol sonrası agladigim yanima kaldı. .. geriden geliyoruz hesaplamalarima gore de 20. Gun ovulasyon olmuş gec dollenme yani... seninde oyledir icini ferah tut...

Saol canim bende öyle düşünüyorum ama kese çok büyük sanki o yüzden telaş yaptım acaba bugün başka doktora gitsem mi

Saol canim bende öyle düşünüyorum ama kese çok büyük sanki o yüzden telaş yaptım acaba bugün başka doktora gitsem mi
6+2 de doktorum çok tanınmış ve isim yapmış, kullandığı makinalar çok iyi olduğu halde, 45 dk uğraştı emriyoyu görmek için. Ben o arada ağlıyorum ama boş gebelik diye. Dr dedi ki hayır kesen büyümüş, boşuna değil bu.İnat etti. Başka ultrasona geçtik vs derken gördük embriyoyu. o kadar minik bir şey ki 1/2 milim.Görülmemesi çok doğal. İçini ferah tut.Kesen büyüdüyse boşa değildir.

1 hafta sonra git bak aldigim notu gonderiyorum sata gore 7 hafta oldugum gun... gayet normal kesen benimde ole gidiyordu... kontrolde gecmisini soruyorlar... benim bi bos gebelik oykum var baska gebelik yok sordu soyledim iki bakti yolk sac yok boa gebelik olabilir takibi onerilir dedi

Saol canim. Başka bi doktora gittim şimdi. Göremedi. Pazartesi görünmezse kesin boş dedi ve su an 50 50 dedi kendini hazirla herseye dedi

Bu arada kese 5+ 6 görünüyo ve alttan kalp atışı duyulmadi doktor bu aylarda boş gebelik çok oluyo gelismemis kalbi duran dedi kendini hazirla kötüye de dedi çok zor

Merhaba arkadaşlar
Ben 2 yıllık evliyim. 27 yaşındayım. Pko var. Reglerim hep düzensizdi. Yıllarca dk hapları kullandım ama 2.5 yıldır hiç hap kullanmadım ve en son Haziran ayında kontrollerimde kistlerimin kayvolduğunu her şeyin normal olduğunu öğrendim. En son 22 mayısta regl oldum 29 mayısta bitti. Eşimle 30 haziranda korunmadan birlikte olduk. 20 temmuzda test yaptım pozitif çıktı beta hcg 1280 çıktı 22 temmuzda vajinal ultrsonda keseyi gördük. 28 temmuzda tekrar doktora gittim kese 1,5cm çapında ancak içi boş. Doktorum bir şey söylemek için erken ama ya geç döllenme ya da boş gebelik olabilir dedi. İçini ferah tut dedi ama yapamıyorum günlerdir ağlıyorum. 04 ağustosta tekrar bakılcak ama günler geçmio bana eğer kese 2,5 cm olur ve içi hala boş olursa boş gebelik oluyormuş. Bu konuda tecrübesi olan var mı? Bana yardımcı olun lütfen...

Canım o 15 mm dir 1.5 cm olamaz benimde öyle oldu 20 mm iken görüldü bnde pkolu yum şimdi de kalp atisini bekliyorum bu hiç bitmiyor hep bu sonraki haberi bekliyosun biz herseyde geriden gidiyoruz. Benim bebek minicik görüldüğünde 5+6 çıktı hamileligim ve 22 mm di kese

bu arada benim iliskimde 1 temmuz randevum 4 agustos 2mizde kalp atisini duyariz umarım gebeligimiz şu anda 6+4 gunluguz 1 eksik 1 fazla

Biliyorum ama benim çok sıkıntılı bazen 90 gün bazen 50 bazen 30 günde bir adet oluyorum. Evet gerçekten çok sıkıntılı belirsizlik...

Hımm bnm en son 33 günde 1 di o yüzden hesapladigim gibi çıkmıştı 4 ağustosta bekliyorum güzel haberini ama 18 mm iken benim görünmemişti o yüzden görünür dağa sonra kalbi duyma stresi başlar sanırım hiç bitmiycek annelik telaşı başladı Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…