Embriyo gorunmuyor

Daha rahatlamis gördüm seni ama gercekten stresi bitmiyor... kalpten sonra tarama telasi basliyor... sonra ayrintili ultrason seker yuklemesi sonra rutin nts... zaten 32 yi asiyosun test tarama derken...

Daha rahatlamis gördüm seni ama gercekten stresi bitmiyor... kalpten sonra tarama telasi basliyor... sonra ayrintili ultrason seker yuklemesi sonra rutin nts... zaten 32 yi asiyosun test tarama derken...
Rahat olmaktan başka yol bulamadım kaç mevsim geçircez yoksa geçmez zaman tabiki korkular geliyo ama kovmaya çalışıyorum. Onlarda rüyamda geliyor ..:)

Arkadaşlar günaydın dün doktora gittim 6+2 haftalık hamileyim karından baktı kağıtta kese boyu 1.86 cm yazıyor bebek görünmedi doktor ben gördüm nokta gibi siz göremezsiniz dedi haftaya gel dedi ama benim içim hiç rahat değil üç ay önce de bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum

Doktor gördüm demişse görmüştür bence doktorların böyle büyük bir şeyi söylemesi kolay değil. İstersen başka doktora da gidebilirsin. Canını sıkma iyi düşün hep dua et. Başka türlü olmuyor çünkü.

18mm iken yolk kesesini görmüş müydünüz peki? O embriyodan önce oluşuyor.

Hayır görmemiştim hatta bebeği gördük şu an bakıyorum başka bişi görünmüyor doktor o konuya değinmedi belki gormemistir

Anladım teşekkür ederim gerçekten bana umut verdin Funda bir günümüz kaldı heyecanlı mısın?

Anladım teşekkür ederim gerçekten bana umut verdin Funda bir günümüz kaldı heyecanlı mısın?
Heycanliyim tabi ama hiç bitmiycek diye artık normale döndüm sende yarın görünce bidaha bu kadar kötü olmazsın bende senin durumundayken çok fenaydim yarın 12 3o randevum senin kacta

Doktor tam bana hersey yolunda normal hayatına donebilirsin dedi bugün yine camasirimda koyu turuncu kahve gibi leke oldu yine yatiyorum

Progestan kullanıyor musun ? benim de aynen senin gibi kahverengi hatta bazen kırmızı lekelerim olmuştu ve progestan kullanmaya başladıktan sonra kesildi. bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor, düşük tehlikesini azaltıyor...

Progeston içtim bi hafta doktor gelmeyince bidaha bırakabilirsiniz ilacı dedi şimdi yine ilaca başladım annem kan değil akinti diyor ama açık kahve bi leke tam 7 haftalik bugün

Progeston içtim bi hafta doktor gelmeyince bidaha bırakabilirsiniz ilacı dedi şimdi yine ilaca başladım annem kan değil akinti diyor ama açık kahve bi leke tam 7 haftalik bugün
Doktorum bana kese oluştuktan sonra yani yerleşme bitince hiçbir kanama normal değildir dedi 12. haftaya kadar tehlike devam ediyor bilgin olsun canım istersen bir doktoruna danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…