Daha rahatlamis gördüm seni ama gercekten stresi bitmiyor... kalpten sonra tarama telasi basliyor... sonra ayrintili ultrason seker yuklemesi sonra rutin nts... zaten 32 yi asiyosun test tarama derken...Hımm bnm en son 33 günde 1 di o yüzden hesapladigim gibi çıkmıştı 4 ağustosta bekliyorum güzel haberini ama 18 mm iken benim görünmemişti o yüzden görünür dağa sonra kalbi duyma stresi başlar sanırım hiç bitmiycek annelik telaşı başladı Allah yardimcimiz olsun
Rahat olmaktan başka yol bulamadım kaç mevsim geçircez yoksa geçmez zaman tabiki korkular geliyo ama kovmaya çalışıyorum. Onlarda rüyamda geliyor ..:)Daha rahatlamis gördüm seni ama gercekten stresi bitmiyor... kalpten sonra tarama telasi basliyor... sonra ayrintili ultrason seker yuklemesi sonra rutin nts... zaten 32 yi asiyosun test tarama derken...
18mm iken yolk kesesini görmüş müydünüz peki? O embriyodan önce oluşuyor.Hımm bnm en son 33 günde 1 di o yüzden hesapladigim gibi çıkmıştı 4 ağustosta bekliyorum güzel haberini ama 18 mm iken benim görünmemişti o yüzden görünür dağa sonra kalbi duyma stresi başlar sanırım hiç bitmiycek annelik telaşı başladı Allah yardimcimiz olsun
Heycanliyim tabi ama hiç bitmiycek diye artık normale döndüm sende yarın görünce bidaha bu kadar kötü olmazsın bende senin durumundayken çok fenaydim yarın 12 3o randevum senin kactaAnladım teşekkür ederim gerçekten bana umut verdin Fundabir günümüz kaldı heyecanlı mısın?
Benim 17.00deHeycanliyim tabi ama hiç bitmiycek diye artık normale döndüm sende yarın görünce bidaha bu kadar kötü olmazsın bende senin durumundayken çok fenaydim yarın 12 3o randevum senin kacta
Funda, nasıl geçti kontrol?Heycanliyim tabi ama hiç bitmiycek diye artık normale döndüm sende yarın görünce bidaha bu kadar kötü olmazsın bende senin durumundayken çok fenaydim yarın 12 3o randevum senin kacta
Ben de çok mutluyum bebeği ve yolk kesesini gördük. Kalp atışlarını duyduk senin adına da çok sevindim Funda.İyi geçti hersey yolunda senin nasıl gecti
Bak sana söylemiştim. Çok mutlu oldum hayırlısı olsunBen de çok mutluyum bebeği ve yolk kesesini gördük. Kalp atışlarını duyduk senin adına da çok sevindim Funda.
Evet söylemiştin sağol amin hepimiz için hayırlısı olur inşallah.Bak sana söylemiştim. Çok mutlu oldum hayırlısı olsun
Doktorum bana kese oluştuktan sonra yani yerleşme bitince hiçbir kanama normal değildir dedi 12. haftaya kadar tehlike devam ediyor bilgin olsun canım istersen bir doktoruna danışProgeston içtim bi hafta doktor gelmeyince bidaha bırakabilirsiniz ilacı dedi şimdi yine ilaca başladım annem kan değil akinti diyor ama açık kahve bi leke tam 7 haftalik bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?