Embriyo havuz yontemiyle tup bebek yaptiranlar

Yaben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
40
24
3
Merhaba arkadslr yaklasik 4. Yillik evliyim 2 tila yakindir cocuk sahibi olmak istiyoruz 2 basarisiz asila 2 catlatma ignesi tedavisi 1 tup bebek tedavisi yaptik fakat yumurtam 3 tane olustugu icin tedaviyi kestiler suan tekrar basladik tedaviye 1 aydir takviye ilac aliyorum son 3 gundur menegon ogne kullaniyorum eger yumurta olsursa opu yapilacak yoksa tekrar basa saracagiz sizin tecrubeleriniz nelerdir benim durumimda olanlar varmi

Merhaba arkadslr yaklasik 4. Yillik evliyim 2 tila yakindir cocuk sahibi olmak istiyoruz 2 basarisiz asila 2 catlatma ignesi tedavisi 1 tup bebek tedavisi yaptik fakat yumurtam 3 tane olustugu icin tedaviyi kestiler suan tekrar basladik tedaviye 1 aydir takviye ilac aliyorum son 3 gundur menegon ogne kullaniyorum eger yumurta olsursa opu yapilacak yoksa tekrar basa saracagiz sizin tecrubeleriniz nelerdir benim durumimda olanlar varmi

Bende bu yola basvurdum. 1 el toplandi ikincide az olustu. Birde PGT olucak yani. Bu is uzun bir proje 6 ay en asagi. Sonuc garantimi bilmem ama. Hicbirseyde garanti yok.

Benim persembe gunu yumurtalar toplandi 3 tane cikti bunlardan 2 si dollenmis ama gelisimi yavas olmus dollenme gec gerceklesmis doktorum transfer yapmaylm farkli bir tedavi uygulycm bu elimzdekileri dondurcam dedi cok uzuldm bole olunca ama elden ne gelirki ;(

Back
X