Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer olmuşsun artık kalitesini düşünmene gerek yok pozitif ol tutacağına inan ve dua et benim embriyo kalitemde iyi sayılmazdı ama şu an pozitif görünüyor
Transfer olmuşsun artık kalitesini düşünmene gerek yok pozitif ol tutacağına inan ve dua et benim embriyo kalitemde iyi sayılmazdı ama şu an pozitif görünüyor
Anlıyorum elbette üzülüyo insan ama tutacagi varsa tutuyor şöyle düşün bazen en iyi kaliteler tutmuyo en düşük kalite tutuyo allah bilir en iyisini hakkinda hayirlisi olsun
kaliteye çok takılmamak lazım. ilk transferim 4aa idi kimyasal ile sonuçlandı. İkinci denememiz 3aa idi kalp atışını duyduk. Nasipte varsa ne olursa olsun tutuyor.
kaliteye çok takılmamak lazım. ilk transferim 4aa idi kimyasal ile sonuçlandı. İkinci denememiz 3aa idi kalp atışını duyduk. Nasipte varsa ne olursa olsun tutuyor.