Embriyo oluşumu

Hayalperest2207

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2020
18
2
1
28
İyi geceler hanımlar.
Sizi sıkmak istemiyorum ama merak ediyorum başımdan böyle Bi olay geçen var mı. Ocak ayında tüp bebek tedavisine başladım ve 18 yumurta toplandı 7 tanesi döllendi bunlar 3. Güne kadar çok güzel geldiler ama 4. Günü şekilleri bozulup 5. Gün hepsi öldüler genetik test istedi doktorum ama herhangi Bi sorun yok sadece taşıyıcı olarak kan pıhtılaşması var 2. Tüp bebek için geleceğin zaman 1 ay öncesinden bu ilacı içmeye başla. Çok canım sıkıldı bu konuya ilk defa böyle bir şey duydum benden başka birinin başına gelen var mı diye merak ettim

Maalesef olabiliyor. Genelde 10 yumurtadan sadece 2 si 5. güne gider derler ortalama olarak. 3. günden sonra bozulan, ölen çok oluyor. Bu nedenle 5. gün transferi daha mantıklı diyorlar. Çünkü bazen 3. gün çok güzel görünen embryo 4te 5te ölüyor.

Spem kalitesine baktılar mı? Sperm kalite azlığından olabilir diye duymuytum. Eşiniz de kilosu varsa versin, sağlıklı beslensin. kafein, sigara ve alkolden uzak dursun.

Maalesef olabiliyor. Genelde 10 yumurtadan sadece 2 si 5. güne gider derler ortalama olarak. 3. günden sonra bozulan, ölen çok oluyor. Bu nedenle 5. gün transferi daha mantıklı diyorlar. Çünkü bazen 3. gün çok güzel görünen embryo 4te 5te ölüyor.

Spem kalitesine baktılar mı? Sperm kalite azlığından olabilir diye duymuytum. Eşiniz de kilosu varsa versin, sağlıklı beslensin. kafein, sigara ve alkolden
Sperm kalitesi iyi sadece yumurta tembelliği var bide 85 kiloyum diyete girdim sigara içiyor ama azalttı bırakacak inşallah

Sperm kalitesi iyi sadece yumurta tembelliği var bide 85 kiloyum diyete girdim sigara içiyor ama azalttı bırakacak inşallah
Canim ayni sey benim basimada geldi 9 saglikli embriyodan 5. Gun 2 tane kaldi transfer edildi tutmadi . Dna hasar testine kromozom testine baktilar sikinti yok dediler. Bende polikistik var kilom var 10 kilo verdim simdi tekrar deneyecegim

Canim ayni sey benim basimada geldi 9 saglikli embriyodan 5. Gun 2 tane kaldi transfer edildi tutmadi . Dna hasar testine kromozom testine baktilar sikinti yok dediler. Bende polikistik var kilom var 10 kilo verdim simdi tekrar deneyecegim
Benimde dna ya bakıldı kanta taşıyıcı olarak pıhtılaşma gözüktü onun için kan sulandırıcı verdi kilom 83 benimde zayıflamam lazım

Ayni sey benimde başıma geldi sperm sorun yok 5a 2 taane transfer edildi tutmadı nedenini söylediler mi neden tutmadi diye

Ayni şey benimde başıma geldi 5a 2 tane transfer edildi sperm de sorun yok tutmadi size neden tutmadığını söylediler mi bidahaki tedavi ne şekilde olcak

Back
X