Embriyo Taşıma

Selmate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
305
126
33
29
Kızlar Ankara da Gürgan Klinikte tedavi gördüm. 4. Kez Negatif sonuç aldım. 1 tane iyi kalite 5.gün embriyom kaldı. Artık orada tedavi olmak istemiyorum çok soğudum farklı bir yer deneyip Embriyomu taşımak istiyorum. Daha önce embriyo taşıyanınız var mı? Nasıl oluyor ne kadar ücret ödeniyor süreç hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi? 🙏🏻

Ben taşımadım ama bilgi almıştım, taşıyacağınız merkez buz tankı veriyor onunla taşıyorsunuz diye biliyorum ayrı bir ücret istememişti o merkez ama taşıyacağınız merkezle iletişim kurmanız lazım

Ben taşımadım ama bilgi almıştım, taşıyacağınız merkez buz tankı veriyor onunla taşıyorsunuz diye biliyorum ayrı bir ücret istememişti o merkez ama taşıyacağınız merkezle iletişim kurmanız lazım
Şehirlerarası taşınıyor mu acaba? Bi zararı vs olur mu acaba

ben taşımadım ama hastaneden taşıyanı gördüm :) benzetme için özür dilerim ama sefer tasına benzer bişeyin içinde taşıyorlardı. dışından inanılmaz bi buhar çıkışı vardı soğuk buhardı. hemşire götüren kişiye sarsmadan götürün tarzı bişeyler söylemişti. ücret ödememişler sadece bişeyler imzaladıalr o kadar.

Ücret ve süreç bilgisi verebilir misiniz? İnşallah olumlu sonuçlanmıştır.
Henüz transfer olmadım. Ankara da Gürgan Klinikten, Novaartaa taşıdım. Önce hastaneler ile telefonda görüşerek hangi gün taşıma olacağına karar verdik. İki hastaneninde müsait olması lazımmış. Daha sonra önce Novarta gittik tank aldık daha sonra gürgan kliniğe gidip tankı teslim ettik imza işleri vardı onları hallettik sonra geri novarta teslim ettik tankı. Ücret alınmadı

Henüz transfer olmadım. Ankara da Gürgan Klinikten, Novaartaa taşıdım. Önce hastaneler ile telefonda görüşerek hangi gün taşıma olacağına karar verdik. İki hastaneninde müsait olması lazımmış. Daha sonra önce Novarta gittik tank aldık daha sonra gürgan kliniğe gidip tankı teslim ettik imza işleri vardı onları hallettik sonra geri novarta teslim ettik tankı. Ücret alınmadı
Teşekkür ederim ben de novaarttan genarta taşımak istiyorum. Umarım ücret istemezler teşekkür ediyorum.

doktor mu değiştiriyorsunuz bende novarta taşıdım ama kötü müydü novart
Hem doktoru hem de lab ı beğenmedim. Sizin hali hazırda embriyonuz var zaten sadece novaartta transfer olacaksınız sanırım. Transfer kısmını deneyimlemedim bilemem. Benim doktorum Gurur Polattı novaartın lab ını kullanıyordu. 3 tane kalitesi saçma sapan olan embriyo oluştu. Hem doktorun hem lab ın acemiliğiydi. Bana iyi gelmedi fakat belki sizin için öyle olmaz. Genart hakkında da bir fikrim yok fakat Tolga Ecemişle devam edeceğim sürece o da genartla çalışıyor. Tolga hocaya güvendiğim için Genarta taşıyacağım.

Hem doktoru hem de lab ı beğenmedim. Sizin hali hazırda embriyonuz var zaten sadece novaartta transfer olacaksınız sanırım. Transfer kısmını deneyimlemedim bilemem. Benim doktorum Gurur Polattı novaartın lab ını kullanıyordu. 3 tane kalitesi saçma sapan olan embriyo oluştu. Hem doktorun hem lab ın acemiliğiydi. Bana iyi gelmedi fakat belki sizin için öyle olmaz. Genart hakkında da bir fikrim yok fakat Tolga Ecemişle devam edeceğim sürece o da genartla çalışıyor. Tolga hocaya güvendiğim için Genarta taşıyacağım.
Anladım umarım her şey gönlünüzce olsun benim de doktorum ayşe saltık o yüzden oraya taşıdım h bi fikrim yok hastane ile ilgili

Back
X