Şehirlerarası taşınıyor mu acaba? Bi zararı vs olur mu acabaBen taşımadım ama bilgi almıştım, taşıyacağınız merkez buz tankı veriyor onunla taşıyorsunuz diye biliyorum ayrı bir ücret istememişti o merkez ama taşıyacağınız merkezle iletişim kurmanız lazım
Taşıyanlar var şehirlerarası, bende Dr Meryem Kürek ekende dinlemiştim instagramında var isterseniz girip izleyin 19 ağustos 2023 te paylaşmışŞehirlerarası taşınıyor mu acaba? Bi zararı vs olur mu acaba
Bakayım teşekkür ederimTaşıyanlar var şehirlerarası, bende Dr Meryem Kürek ekende dinlemiştim instagramında var isterseniz girip izleyin 19 ağustos 2023 te paylaşmış
Merhabalar taşıma yaptınız mı acaba?Bakayım teşekkür ederim
Merhaba evet taşıdımMerhabalar taşıma yaptınız mı acaba?
Ücret ve süreç bilgisi verebilir misiniz? İnşallah olumlu sonuçlanmıştır.Merhaba evet taşıdım
Henüz transfer olmadım. Ankara da Gürgan Klinikten, Novaartaa taşıdım. Önce hastaneler ile telefonda görüşerek hangi gün taşıma olacağına karar verdik. İki hastaneninde müsait olması lazımmış. Daha sonra önce Novarta gittik tank aldık daha sonra gürgan kliniğe gidip tankı teslim ettik imza işleri vardı onları hallettik sonra geri novarta teslim ettik tankı. Ücret alınmadıÜcret ve süreç bilgisi verebilir misiniz? İnşallah olumlu sonuçlanmıştır.
Teşekkür ederim ben de novaarttan genarta taşımak istiyorum. Umarım ücret istemezler teşekkür ediyorum.Henüz transfer olmadım. Ankara da Gürgan Klinikten, Novaartaa taşıdım. Önce hastaneler ile telefonda görüşerek hangi gün taşıma olacağına karar verdik. İki hastaneninde müsait olması lazımmış. Daha sonra önce Novarta gittik tank aldık daha sonra gürgan kliniğe gidip tankı teslim ettik imza işleri vardı onları hallettik sonra geri novarta teslim ettik tankı. Ücret alınmadı
doktor mu değiştiriyorsunuz bende novarta taşıdım ama kötü müydü novartTeşekkür ederim ben de novaarttan genarta taşımak istiyorum. Umarım ücret istemezler teşekkür ediyorum.
Hem doktoru hem de lab ı beğenmedim. Sizin hali hazırda embriyonuz var zaten sadece novaartta transfer olacaksınız sanırım. Transfer kısmını deneyimlemedim bilemem. Benim doktorum Gurur Polattı novaartın lab ını kullanıyordu. 3 tane kalitesi saçma sapan olan embriyo oluştu. Hem doktorun hem lab ın acemiliğiydi. Bana iyi gelmedi fakat belki sizin için öyle olmaz. Genart hakkında da bir fikrim yok fakat Tolga Ecemişle devam edeceğim sürece o da genartla çalışıyor. Tolga hocaya güvendiğim için Genarta taşıyacağım.doktor mu değiştiriyorsunuz bende novarta taşıdım ama kötü müydü novart
Anladım umarım her şey gönlünüzce olsun benim de doktorum ayşe saltık o yüzden oraya taşıdım h bi fikrim yok hastane ile ilgiliHem doktoru hem de lab ı beğenmedim. Sizin hali hazırda embriyonuz var zaten sadece novaartta transfer olacaksınız sanırım. Transfer kısmını deneyimlemedim bilemem. Benim doktorum Gurur Polattı novaartın lab ını kullanıyordu. 3 tane kalitesi saçma sapan olan embriyo oluştu. Hem doktorun hem lab ın acemiliğiydi. Bana iyi gelmedi fakat belki sizin için öyle olmaz. Genart hakkında da bir fikrim yok fakat Tolga Ecemişle devam edeceğim sürece o da genartla çalışıyor. Tolga hocaya güvendiğim için Genarta taşıyacağım.
Sizin de inşallah olumlu sonuçlanır. Hakkımızda hayırlısı olsunAnladım umarım her şey gönlünüzce olsun benim de doktorum ayşe saltık o yüzden oraya taşıdım h bi fikrim yok hastane ile ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?