Embriyo transferi sonrası bel ağrım çok fazla

teacherellam

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2024
25
4
6
32
Arkadaşlar 27 ağustosta dondurulmuş beşinci gün embriyosu transfer ettiler. Ertesi
Günden itibaren inanılmaz bir bel ağrım var ara ara kasıklarıma bıçak batması gibi kramplar giriyor. Kramplar değil ama bel ağrılarım sürekli yat uzan diyo ayağa kalktığımın beşinci
Dakikası başlıyor ağrılar. Daha öncede bir transferim oldu ama üçüncü aya girerken düşükle sonuçlandı çok endişeliyim. Sizde böyle bel ağrıları olup sonrasında geçti mi ağrılarınız. Geçtiyse ne zaman geçmişti bel ağrılarınız nolur tecrübesi olan yazabilir mi 😢

Merhaba bende 28 Ağustos ta transfer oldum benim de çok sancı ağrım var🍀 insallah güzel sonuçlar alırız 🫠

Bende tüp Bebek yaptırdım transferden sonra benimde bel kasık hatta bacak ağrılarım vardı ama bir zaman sonra geçiyor korkmayın normal şeyler bunlar

Arkadaşlar 27 ağustosta dondurulmuş beşinci gün embriyosu transfer ettiler. Ertesi
Günden itibaren inanılmaz bir bel ağrım var ara ara kasıklarıma bıçak batması gibi kramplar giriyor. Kramplar değil ama bel ağrılarım sürekli yat uzan diyo ayağa kalktığımın beşinci
Dakikası başlıyor ağrılar. Daha öncede bir transferim oldu ama üçüncü aya girerken düşükle sonuçlandı çok endişeliyim. Sizde böyle bel ağrıları olup sonrasında geçti mi ağrılarınız. Geçtiyse ne zaman geçmişti bel ağrılarınız nolur tecrübesi olan yazabilir mi 😢
Merhaba ben de 29 Ağustos'ta dondurulmuş çift embriyo transferi oldum soylediginiz belirtilerin aynısı bende de var belim ayrılıyor Sanki kasıklarımda da bıçak batmasına benzer ağrılar var ek olarak suratım sivilcelendi ilk iki gün ateş bastı geceleri üç ve dördüncü gün ayaklarım çok üşüdü

Kasık krampları bel ağrıları evet ayaklarıma Adana sıcağında havlu çorap giydim 🙈 ben bi öncekinde de iki ay heyet almıştım bu ağrılarım yüzünden. Sonra düşük yaşayıp yine bel ağrılarım olunca korkularım artıyor sanırım 🙈 ama ne yapsakta her şey olacağına varıyor Rabbim en hayırlısını en sağlıklısın nasip etsin hepimize 🥲

Sonrasında bir problem olmamıştır inş 🙏🏻 kaçıncı haftaya kadar devam etti ağrılarınız bu arada doğum yaptınız mı 🙏🏻😍
Evet ben doğum yaptım bebeğim 6 aylık oldu hatta yaklaşık bir ay kadar ağrılarım oldu ondan sonra geçti sadece her ay adet zamanımda o bel ve bacak ağrılarım ağrıdı o zaman adet günlerim geliyor diye bilirdim tabi hamile olduğum için adet olmuyordum ama hissederdim yani korkmayın bu ağrılar normal ben doktoruma sormuştum o zaman bu ağrılarımı bana normal olduğunu tuttuğu için bu ağrıların olduğunu söylemişti

Evet ben doğum yaptım bebeğim 6 aylık oldu hatta yaklaşık bir ay kadar ağrılarım oldu ondan sonra geçti sadece her ay adet zamanımda o bel ve bacak ağrılarım ağrıdı o zaman adet günlerim geliyor diye bilirdim tabi hamile olduğum için adet olmuyordum ama hissederdim yani korkmayın bu ağrılar normal ben doktoruma sormuştum o zaman bu ağrılarımı bana normal olduğunu tuttuğu için bu ağrıların olduğunu söylemişti
Ya mesajınızı okurken içim titredi gözlerimden aktı kendiliğinden. İnş bende sizin gibi doğurduğum günleri görürüm 🙏🏻😘 mesajınız beni
Çok mutlu etti 🥰 inş benim de tutunup iyice yerleşmiştir kendimi dinlemeyeyim diyorum ama her gün başka belirtiler oluyor kötü mü iyi mü
Diye sürekli buraya giriyorum internete soruyorum. İnş bu süreçte kimseyi yormadan gersin Rabbim 🙏🏻🥰 size de çok teşekkür ederim bebeğinizi sağlıkla büyütün inş 🙏🏻😍😘

Rica ederim canım benim ne demek🥰Her gün farklı bir belirti olması normal korkma sakın böyle şeylerden sadece stres yapma yeter bol bol dinlen güzel şeyler düşün Allah sana da kucağına almayı nasip etsin yavrunu inşallah 🙏😘 O zaman sende buraya benim gibi soru soranlara cevap vermek için girersin inşallah..Sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın zamanı görelim beraber inşallah 🥰🙏🌸

Back
X