- 3 Ekim 2022
- 99
- 27
- 8
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi ama çok erken yapmışsınız bu kadar erken çıkar mı beilemedimMerhaba kızlar bugün embriyo transferi olalı 5 günüm gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı var mıdır sizce bakar mısınız lütfen![]()
5 gün embriyosu olduğu için çıkabiliyormuşVar gibi ama çok erken yapmışsınız bu kadar erken çıkar mı beilemedim![]()
Bence de kan verin5 gün embriyosu olduğu için çıkabiliyormuş
Salı günü test günüm o zamana kadar beklemeyi düşünüyorum hergun test yapıcam koyulaşma devam ederse pazartesi günü yapabilirim beklemek istiyorum aslında değerimin yükselmesiniteste göre kesin var :) kan versenize kafanız rahat etsin. sağlık ocakları ücretsiz yapıyor ama sonuç akşama kadar anca çıkıyor
Taze değil dondurulmuş embriyo transferi oldumTaze transfer mıydı eğer oyleyse çatlatma iğnesinin etkisi gördüğünüz bu pozitif değil ise evet gebeliktir
Öncekine göre çok koyulaşmış tebrik ederimMerhaba kızlar bugün embriyo transferi olalı 5 günüm gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı var mıdır sizce bakar mısınız lütfen![]()
10 gün kan vermeyi düşünüyorum doktorum öyle söylediÖncekine göre çok koyulaşmış tebrik ederimkan verin beta artışına bakılsın o da çok önemli
Tutunmuşş annesi tebriklerKızlar merhaba benimde bugün transferimin 7. Günü 5.gün dondurulmuş embriyo sizce sevinmeliyimiyim 3. Denemem olacak
Ay inşallah canım yaTutunmuşş annesi tebrikler![]()