Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah inşallah testler benide yaniltmistiraynısını bizzat yaşadım. Bu konuda açılan postlari görünce yazıyorum. 3.gun taze embriyo transferim gerçekleşti. 8. Gün idrar testi yaptım bariz tek cizgiydi bembeyaz ufaktan bile bişey yoktu. 10. Gün lekelenmem başladı. Dedim herhalde adet oluyorum 11.gun kan verdim. Değerim 44 inşallah katlanarak artar
Ey güzel Allah'ım
demem o ki asla umudumuzu kaybetmeyelim.
Kesin sonucu sadece kan testi veriyor idrar testi hiç güvenilir değilAllah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah inşallah testler benide yaniltmistir
Sağlık ocağın da verdim bu sabah yarın sabah çıkacakKesin sonucu sadece kan testi veriyor idrar testi hiç güvenilir değil![]()
O duyguyu 20 gün önce ben de yaşadım çok zor bir duygu .tekrar başlayacağım tüp bebek için 3.adet bekliyorumSonucum negatif kızlar bu duyguyu Allah kimseye yaşatmasın
3ncu adette mi başlanıyor ikinci denemeyeO duyguyu 20 gün önce ben de yaşadım çok zor bir duygu .tekrar başlayacağım tüp bebek için 3.adet bekliyorum
2.adet gel dedi doktorum ama ben 3.adetle başlayacağım çünkü vücut hormonları atsın3ncu adette mi başlanıyor ikinci denemeye
Fark ediyormu ki bende bu adette baslicaktim daha olmadım2.adet gel dedi doktorum ama ben 3.adetle başlayacağım çünkü vücut hormonları atsın
Bence 3.adet başlayacağım tamamen hormonları atmış olalım .biraz daha bekleyelim.kullandığımız ilaçlardan kist oluşmuş olabilir .adetle atar ben yaş (42) dan dolayı acele etmem gerekiyor ama beklemeyi tercih ediyorumFark ediyormu ki bende bu adette baslicaktim daha olmadım
Bende 26 yaşındayım doktorumla görüşüyorum beklemek gerekirse beklerim yeterki tutma şansı yükselsinBence 3.adet başlayacağım tamamen hormonları atmış olalım .biraz daha bekleyelim.kullandığımız ilaçlardan kist oluşmuş olabilir .adetle atar ben yaş (42) dan dolayı acele etmem gerekiyor ama beklemeyi tercih ediyorum
Malesef olumsuz hersey yolundaydi kismet olmayinca olmuyorDurum ne? Ins olumludur