• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo transferi sonrası idrar testi

Yanı umudumu kaybetmemelıyım 🙈 Allah bıze de nasıp etsın ıns ısteyen herkese🤲
Amin canim insallah bende hayali bir çizgi görmüştüm inan ki o kadar merak ettim ki transferin 6.gunu baktim yok dedik hatta. Sonra kan verdik 11. Gün pozitif di.

Merhaba arkadaşlar, bugün transferımın 10. Günü test yaptım ama bu sekılde hayali cızgı oluştu , sızce bıse var mıdır ? Yoksa negatıfmıdır? Umudumu kaybetmekte ıste ıstemıyorum:KK43:
Canım bence var ilk kızım tüp aynı böyle cıkmıstı hatta ertesi gün tekrar yapmıstım. Bariz var orda yani cizgi

Merhaba arkadaşlar, bugün transferımın 10. Günü test yaptım ama bu sekılde hayali cızgı oluştu , sızce bıse var mıdır ? Yoksa negatıfmıdır? Umudumu kaybetmekte ıste ıstemıyorum:KK43:
Canım var gibi bende böyle öğrendim hemen çıktıysa eğer kan ver yarın bence

Kan verdim 7,26 çıktı cok moralım bozuldu ıns artar 🤲
Ya 5 ve üstü var kabul ediliyor ama inşallah kimyasal değil çok dua et iyi düşün canım bende 22 ile öğrendim artmaz dedim 2 günde 104 oldu inşallah sende güzel sonuç alırısn geç tutunmuştır da ondandır düşük olması

Ya 5 ve üstü var kabul ediliyor ama inşallah kimyasal değil çok dua et iyi düşün canım bende 22 ile öğrendim artmaz dedim 2 günde 104 oldu inşallah sende güzel sonuç alırısn geç tutunmuştır da ondandır düşük olması
Ins tek duam bu🤲 Rabbım mübarek günde ısteyen herkese nasıp etsın ıns sağlıkla sıhhatle 🤲

Amin..kimseyede derdini anlatamiyosun daha dogrusu anlatmak istemiyosun burda birbirimizi anliyoruz insallah iyi gider herşey
Aynen canım insan çekiniyor tedavi olduğunu söylemeye çünkü olmassa bak olmadı derler diye kimseye söylemiyoruz rabbim büyük şu mübarek ay hürmetine nasip etsin inşallah herkese içinde bizlerede 🤲🤲

Back
X