Embriyo transferi sonrası kabızlık

Sezsnk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
224
75
98
Merhaba arkadaşlar embriyo transferi sonrası kabızlık sorunu yaşayan varmı? Varsa neler yaptınız

Ben varım. Çarşamba günü transferim oldu 3 gündür tuvalete çıkamıyordum ama bugün 3 kere çıktım :) Duphalac şurup+kuru kayısı üstüne su+1 yemek kaşığı zeytinyağı+elma ve nar bugün bunları yedim içtim biri iyi gelmiştir muhtemelen :)

Ben varım. Çarşamba günü transferim oldu 3 gündür tuvalete çıkamıyordum ama bugün 3 kere çıktım :) Duphalac şurup+kuru kayısı üstüne su+1 yemek kaşığı zeytinyağı+elma ve nar bugün bunları yedim içtim biri iyi gelmiştir muhtemelen :)
Su içiyorum canım dün oldu transfer erik yedim yarın da olmazsa şurup alayım

İnşallah pozitif olur sonuç 🙏🙏

İnşallah canım hepimizin pozitif olur emeklerimizin karşılığını alırız inşallah 🤲🏻 Şurupu bana doktorum verdi hamileliğin boyunca kullanabilirsin dedi. Günde 1-2 ölçek içebilirsin dozunu kendin ayarla dedi. Sıkışınca dozu artırıyorum ishale dönüyor ama kabız olmaktan iyidir ıkınmaya gerek kalmıyor en azından :))

Benim de ilk denememde böyle bi sorunum oldu korkunçtu, sonra şurubu değiştirdik duphalaca başladım bu aralar, ikinci transferimi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar transfer sonrası kabızlıktan dolayı ıkınıpta pozitif sonuç alan var mı :(

Merhaba arkadaşlar transfer sonrası kabızlıktan dolayı ıkınıpta pozitif sonuç alan var mı :(
Merhaba bende transfer sonrası 3 gün kabızlık çektim mürdüm erik yedim kuru kayısı ve bol su bence ikinmayin bunları deneyin

Merhaba arkadaşlar
Benim de transferimin 4. Günü Bugün
Kabizlik ve beraberinde cok yoğun agrilar yasıyorum , kabizlik icin kuru kayısı , erik yedim fayda etmeyince de doktorumun tavsiyesi ile duphalac şurup aldım hemen tuvalete çıkardı cok şükür ama bel ve karın agrim devam ediyor ... normal mi bilmiyorum

Back
X