Ben varım. Çarşamba günü transferim oldu 3 gündür tuvalete çıkamıyordum ama bugün 3 kere çıktım :) Duphalac şurup+kuru kayısı üstüne su+1 yemek kaşığı zeytinyağı+elma ve nar bugün bunları yedim içtim biri iyi gelmiştir muhtemelen :)
Ben varım. Çarşamba günü transferim oldu 3 gündür tuvalete çıkamıyordum ama bugün 3 kere çıktım :) Duphalac şurup+kuru kayısı üstüne su+1 yemek kaşığı zeytinyağı+elma ve nar bugün bunları yedim içtim biri iyi gelmiştir muhtemelen :)
İnşallah canım hepimizin pozitif olur emeklerimizin karşılığını alırız inşallah Şurupu bana doktorum verdi hamileliğin boyunca kullanabilirsin dedi. Günde 1-2 ölçek içebilirsin dozunu kendin ayarla dedi. Sıkışınca dozu artırıyorum ishale dönüyor ama kabız olmaktan iyidir ıkınmaya gerek kalmıyor en azından :))
Merhaba arkadaşlar
Benim de transferimin 4. Günü Bugün
Kabizlik ve beraberinde cok yoğun agrilar yasıyorum , kabizlik icin kuru kayısı , erik yedim fayda etmeyince de doktorumun tavsiyesi ile duphalac şurup aldım hemen tuvalete çıkardı cok şükür ama bel ve karın agrim devam ediyor ... normal mi bilmiyorum