Embriyo transferi sonrası ne yapılmalı?

Peki bu kan gelmesi felan yazıyor leke gibi olursa embriyo tutunmuştur diye yazılar okudum ne kadar doğru. Bende öyle bişey olmadı şeffaf bir akıntı oluyor ilaç kalıntısı oluyor başka bişey yok. Kasığımda bugün bıçak batması başladı.
Bumların da kesin bi anlamı yok. Kasılmayı kullandığınız ilaçlar da yapabiliyor
Yerleşme kanaması benim negatif denemelerimde de pozitifte de hiç olmadı

Bugün çok bel ağrısı kasık ve ayak ağrılarım başladı halsizlik var devamlı yatıyorum hep uyku halim var sizlerde böyle oldumu. Evde testi ne zaman yapmamız lazım. Pazartesi günü nakil oldum.
Benim arada sancı kasıklarıma giriyor ama uyku hali bendede var gün içinde uyuyakalıyorum . Fitil uyku yapıyor yazıyor kullanım klavuzunda o mu yapar bilmiyorum. Bende çarşamba transfer oldum 11.günü bekleyecem kaset test için 12.gün hastaneye gidicem bir gün öncesinden öğreneyim istiyorum

Benim arada sancı kasıklarıma giriyor ama uyku hali bendede var gün içinde uyuyakalıyorum . Fitil uyku yapıyor yazıyor kullanım klavuzunda o mu yapar bilmiyorum. Bende çarşamba transfer oldum 11.günü bekleyecem kaset test için 12.gün hastaneye gidicem bir gün öncesinden öğreneyim istiyorum
Benimde 17 eylülde test günü tam da doğum günü inşallah rabbim nasip eder. O uyku hali hep var halsizlik var. Bende evde denedim bişey çıkmadı bugün de kan test verdim yine yok artık günü bekliyorum

Benimde 17 eylülde test günü tam da doğum günü inşallah rabbim nasip eder. O uyku hali hep var halsizlik var. Bende evde denedim bişey çıkmadı bugün de kan test verdim yine yok artık günü bekliyorum
Aynen günü bekle takma kafaya son zaman bile çıkıyor sonuç hayırlısı olsun 🦋

Merhaba arkadaşlar. Ben ilk tüp bebek denememi yaptım ama maalesef tutmadı. Doktorun dediklerini uygulamaya çalıştım. Günlük hayatına devam et sadece ağır kaldırma,uzanma, eğilme vs. Söyledi. Transferden sonraki gün hastaneye yürüyerek iğne vurulmaya gittim. Hergün yürüyerek gidiyordum iğne vurulmaya. 5 katta oturuyorum asansör yok hep merdiven çıktım. Acaba o yüzden mi olmadı diye düşünüyorum.Ama hamile kalan bazı arkadaşlara baktığımda çoğunluğu dinlenerek geçirmiş. Burada merak ettiğim konu var biraz araştırdım ama detaylı bulamadım. Tüp bebek sonrası hamile kalan arkadaşlar transferden sonra ne yaptınız? Sürekli yattınız mı? Yürüdünüz mü? Neler yaptınız? Nasıl hareket etmeliyiz? Tabiki Allah nasip ederse herşey olur ama bizimde biraz çaba harcamamız lazım değil mi?
Çok geçmiş olsn ikinci denemeyi düşünüyormusunz benimde eş kaynaklı ve ilk denemem inşallah hayırlı sonuç alırım pek umudum yok ama Allah hepimize ikram eder inşallah

Ben de 10 gun boyunca ise gitmedim evin icinde asiri az hareket ettim ve ilk deneme basarisiz oldu.doktorum 2 gun dinlenip gunluk hayatima devam etmemi iletmisti fakat annem ve esim gozetiminda asla mumkun olmadi ise donmem :) 2.denememde 3.gun isime gidecegim zaten masa basi calisiyorum ve stresli bir iste degil.

Back
X