Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anestezi yaptırdınız mı acaba??Mrb embriyo transferi 6.gününde olan var mı nasıl gidiyor sizinde adet sancısı gibi ara ara gelen sancınız var mı![]()
Evet gerçekten günler geçmiyor benim 6 gün oldu daha 6 gün var nasıl dayanırımBen henüz ikinci günündeyim, daha bir belirti filan yok tabiAma beklemek ne zor şeymiş. Sanki iki gün değil iki aydı
![]()
Hayır yapılmıyor zor değil alttan muayene gibiAnestezi yaptırdınız mı acaba??
Opudan sonra çok fazla şişkinlik ve ağrım oldu onun gibi sıkıntılar oluyor mu peki? Daha ilk adetim bile gelmedi bekliyorum hala merkezden hala ses yok ne nasıl olacak hiç fikrim yok...Hayır yapılmıyor zor değil alttan muayene gibi
Kaç gündür opu oldun? Benim transfer 4 gün sonra oldu opu işleminden sonraOpudan sonra çok fazla şişkinlik ve ağrım oldu onun gibi sıkıntılar oluyor mu peki? Daha ilk adetim bile gelmedi bekliyorum hala merkezden hala ses yok ne nasıl olacak hiç fikrim yok...
Opudan sonra çok fazla şişkinlik ve ağrım oldu onun gibi sıkıntılar oluyor mu peki? Daha ilk adetim bile gelmedi bekliyorum hala merkezden hala ses yok ne nasıl olacak hiç fikrim yok...
Evet inşallah stres yüzünden bşşy olmamıştır uyuyamıyorum geceleri düşünceden...Çok stresli bir süreç..Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah![]()
Yerleşme kanaması tatlım 2 gune testte çıkar ins.pozitiftirHerkese selam... herkes pozitifi gorur insaallah. Bende transferden sonra 8. Gunumdeyim. Dun bir parca kahverengi akinti geldi bugun sabahta cok az dahasi yok. Nedir ne degildir anlayamadim. Doktorlar ne dedigi belli zaten bekle den baska sey demiyorlar. Fikri olan bana biseyler soyleyebilir miiiiii
Cnm bu iyi bşşy yerleşme kanı diye bir şey embriyo tutunduğu yere gittiği için zedelenmiş oran onun için geliyor o akıntı benim de inşallah 9. Gün yada 8 de öyle olurHerkese selam... herkes pozitifi gorur insaallah. Bende transferden sonra 8. Gunumdeyim. Dun bir parca kahverengi akinti geldi bugun sabahta cok az dahasi yok. Nedir ne degildir anlayamadim. Doktorlar ne dedigi belli zaten bekle den baska sey demiyorlar. Fikri olan bana biseyler soyleyebilir miiiiii
Ne guzel cook sevindim adina. Bende dun lekelenince adet okdugumu dusundum belirti aramaktan ziyade. Birde son gunlerde asiri uykum geliyor. Ben az uyuyan birisiyim nornalde. Bu uyuklama mevzusunu bile mevsime bagliyorum. O derece aramiyorum yani.Bende tüp bebek ile hamile kaldım kendinizi fazla dinlemeyin ve belirti aramayın bende hiçbir belirti olmadığı için tutmadığını düşündüm hep ama şimdi 19 haftalık olduk inşallah darısı başınıza sizlerde mucizeleriniz haberini alırsınız dualarım sizinle ve minik yavrularımıla inşallah kuzularımız annelerine sıkı sıkı tutunurlar![]()
Ay ne güzel inşallah sağlıkla kucağına alırsınBende tüp bebek ile hamile kaldım kendinizi fazla dinlemeyin ve belirti aramayın bende hiçbir belirti olmadığı için tutmadığını düşündüm hep ama şimdi 19 haftalık olduk inşallah darısı başınıza sizlerde mucizeleriniz haberini alırsınız dualarım sizinle ve minik yavrularımıla inşallah kuzularımız annelerine sıkı sıkı tutunurlar![]()
Yani insaallah oyledir. Ben adet oldugumu dusundum hatta esime dedim unut bebek filan adwtim basladi diye. Hatta namazi bile adet oldum diye biraktim. Bilemiyorum kafamda dsli sorular.Cnm bu iyi bşşy yerleşme kanı diye bir şey embriyo tutunduğu yere gittiği için zedelenmiş oran onun için geliyor o akıntı benim de inşallah 9. Gün yada 8 de öyle olur
Bazı lekelenmeler tutma belirtisi olabiliyor tabiki ama uyku olması çok normal aldığımız ilaçlar uyku yapıyor ve kendimizi uykuya veriyoruz güzel düşün ve herşey çok güzel olsun minik mucizeniz inşallah tutunmuştur size benimde 4. Denemde oldu çok şükürNe
Ne guzel cook sevindim adina. Bende dun lekelenince adet okdugumu dusundum belirti aramaktan ziyade. Birde son gunlerde asiri uykum geliyor. Ben az uyuyan birisiyim nornalde. Bu uyuklama mevzusunu bile mevsime bagliyorum. O derece aramiyorum yani.
Tutmamış olsa bile Bi sonraki adetinde atılıyor embriyo. Öyle düşük olmuş gibi hemen gelmiyorYani insaallah oyledir. Ben adet oldugumu dusundum hatta esime dedim unut bebek filan adwtim basladi diye. Hatta namazi bile adet oldum diye biraktim. Bilemiyorum kafamda dsli sorular.
Benim 7. Gun geldi. 8. Gunun sabahi da hafif bulasti o kadar. Insaallahurahman senin de poztif sonucunu goruruz implantasyon kanamasi olmasa bileCnm bu iyi bşşy yerleşme kanı diye bir şey embriyo tutunduğu yere gittiği için zedelenmiş oran onun için geliyor o akıntı benim de inşallah 9. Gün yada 8 de öyle olur