Embriyo transferi sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Edff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Edff

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2021
131
56
13
24
Mrb embriyo transferi 6.gününde olan var mı nasıl gidiyor sizinde adet sancısı gibi ara ara gelen sancınız var mı 😏

Opudan sonra çok fazla şişkinlik ve ağrım oldu onun gibi sıkıntılar oluyor mu peki? Daha ilk adetim bile gelmedi bekliyorum hala merkezden hala ses yok ne nasıl olacak hiç fikrim yok...
Kaç gündür opu oldun? Benim transfer 4 gün sonra oldu opu işleminden sonra
Hayır onun gibi değil tabi ki ben normalde çok korkardım anestezi isticem dedim ama 1 dklık bi işlem ağrısız yarım saat yatırıyorlar sonra istersen ayağa kalkıyorsun lavaboya gidiyorsun idrara sıkışık olduğun için

Opudan sonra çok fazla şişkinlik ve ağrım oldu onun gibi sıkıntılar oluyor mu peki? Daha ilk adetim bile gelmedi bekliyorum hala merkezden hala ses yok ne nasıl olacak hiç fikrim yok...

Çok stresli bir süreç..Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah 🙏
Evet inşallah stres yüzünden bşşy olmamıştır uyuyamıyorum geceleri düşünceden...
Amin inşallah Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 🤲

Herkese selam... herkes pozitifi gorur insaallah. Bende transferden sonra 8. Gunumdeyim. Dun bir parca kahverengi akinti geldi bugun sabahta cok az dahasi yok. Nedir ne degildir anlayamadim. Doktorlar ne dedigi belli zaten bekle den baska sey demiyorlar. Fikri olan bana biseyler soyleyebilir miiiiii

Herkese selam... herkes pozitifi gorur insaallah. Bende transferden sonra 8. Gunumdeyim. Dun bir parca kahverengi akinti geldi bugun sabahta cok az dahasi yok. Nedir ne degildir anlayamadim. Doktorlar ne dedigi belli zaten bekle den baska sey demiyorlar. Fikri olan bana biseyler soyleyebilir miiiiii
Yerleşme kanaması tatlım 2 gune testte çıkar ins.pozitiftir

Bende tüp bebek ile hamile kaldım kendinizi fazla dinlemeyin ve belirti aramayın bende hiçbir belirti olmadığı için tutmadığını düşündüm hep ama şimdi 19 haftalık olduk inşallah darısı başınıza sizlerde mucizeleriniz haberini alırsınız dualarım sizinle ve minik yavrularımıla inşallah kuzularımız annelerine sıkı sıkı tutunurlar😍

🤗🤗🤗🤗 ne guzel soyledin. Pek umudum yok ama icimi azda olsa rahatlattin. Doktorun da boyle birsey demesini bekledim ama demedi. 2 tane 1. Kalite 3. Gun embriyosu. Insaallah dedigin gibi olur. 2. Denemem ve 37 yasindayim. Bir daha bu skntiyi cekmek istemiyorum.

Cnm bu iyi bşşy yerleşme kanı diye bir şey embriyo tutunduğu yere gittiği için zedelenmiş oran onun için geliyor o akıntı benim de inşallah 9. Gün yada 8 de öyle olur

Ne
Bende tüp bebek ile hamile kaldım kendinizi fazla dinlemeyin ve belirti aramayın bende hiçbir belirti olmadığı için tutmadığını düşündüm hep ama şimdi 19 haftalık olduk inşallah darısı başınıza sizlerde mucizeleriniz haberini alırsınız dualarım sizinle ve minik yavrularımıla inşallah kuzularımız annelerine sıkı sıkı tutunurlar😍
Ne guzel cook sevindim adina. Bende dun lekelenince adet okdugumu dusundum belirti aramaktan ziyade. Birde son gunlerde asiri uykum geliyor. Ben az uyuyan birisiyim nornalde. Bu uyuklama mevzusunu bile mevsime bagliyorum. O derece aramiyorum yani.

Ay ne güzel inşallah sağlıkla kucağına alırsın ❣️🤗

Cnm bu iyi bşşy yerleşme kanı diye bir şey embriyo tutunduğu yere gittiği için zedelenmiş oran onun için geliyor o akıntı benim de inşallah 9. Gün yada 8 de öyle olur
Yani insaallah oyledir. Ben adet oldugumu dusundum hatta esime dedim unut bebek filan adwtim basladi diye. Hatta namazi bile adet oldum diye biraktim. Bilemiyorum kafamda dsli sorular.

Ne

Ne guzel cook sevindim adina. Bende dun lekelenince adet okdugumu dusundum belirti aramaktan ziyade. Birde son gunlerde asiri uykum geliyor. Ben az uyuyan birisiyim nornalde. Bu uyuklama mevzusunu bile mevsime bagliyorum. O derece aramiyorum yani.
Bazı lekelenmeler tutma belirtisi olabiliyor tabiki ama uyku olması çok normal aldığımız ilaçlar uyku yapıyor ve kendimizi uykuya veriyoruz güzel düşün ve herşey çok güzel olsun minik mucizeniz inşallah tutunmuştur size benimde 4. Denemde oldu çok şükür

Yani insaallah oyledir. Ben adet oldugumu dusundum hatta esime dedim unut bebek filan adwtim basladi diye. Hatta namazi bile adet oldum diye biraktim. Bilemiyorum kafamda dsli sorular.
Tutmamış olsa bile Bi sonraki adetinde atılıyor embriyo. Öyle düşük olmuş gibi hemen gelmiyor
İnşallah poztiftir yanılmayız ❣️

Benim 7. Gun geldi. 8. Gunun sabahi da hafif bulasti o kadar. Insaallahurahman senin de poztif sonucunu goruruz implantasyon kanamasi olmasa bile 🤗

Back
X