Embriyo transferi sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Edff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doktorun dediyse dogrudur ama sen doktoruna demeden bence 2gün sonra tekrarla nacizane tavsiyem umut vermek istemiyorum ama burda çok okudum değeri 5lerden yülselenleri
Valla ağladım ağladım Yeni durdum o kadar sinirim bozuldu ki küfür eder gibi tahlili sonucu çıkmış direk 5in altı çıksa bu kadar sinir olmazdım 5.3 nedir . 2017 de kimyasal gebelik yaşadım onda bile 145 perde çıktı beta. Yükselir mi diye sordum yok dedi bana hemşire şu ana kadar yükselse yükselirdi dedi. Hiç ümit vs yok valla battı balık yan gider. Doktorumun hemşiresi aradı Randevu ayarlayayim gelin görüşelim dedi gelmem dedim onada . YAPACAK bir şey yok amannn

Hayırlısı canım demekki vakti gelmemiş daha moralini bozma modunu düşürme Allah hayırlısı ile en kısa sürede isteyen herkese versin

Dün yaptırdım transferin 10 cu günü dün yaptırdım bugün Sonucu aldım.
Canim gec dollenme olabilir. Evet 5 in ustu pozitif diye biliyorum bende. 12. Gunde 10 u gecebir degerin. Sakin ihmal etme. Gec dollenme olunca boyle oluyor yaniltiyor. Insaallah degerin artar.

Canim gec dollenme olabilir. Evet 5 in ustu pozitif diye biliyorum bende. 12. Gunde 10 u gecebir degerin. Sakin ihmal etme. Gec dollenme olunca boyle oluyor yaniltiyor. Insaallah degerin artar.
Çok teşekkür ederim canım nasip değilmiş demekki bide iki embriyo transferi olmuştu yaşım genç olsa da araya gitti keşke birini donuk biraksaydim .. inan hiç yaptirasim yok tahlil vs . Zaten dün doktorun hemşiresi aradı kesinlikle negatif dedi ilaçları da kes dedi zaten âdet olursun dedi zerre umut falan kalmadı

maya_gallo bende bugün kan verdim sonuç negatif düşündüğüm gibi
Baştan hissediyordum zaten olmayacağını

Canim ancak bugun okuyabildim yazdigini, cunku kendimi ancak toparlayabildim. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Simdi kendimizi toparlayip ileriye bakma zamani.

Canim ancak bugun okuyabildim yazdigini, cunku kendimi ancak toparlayabildim. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Simdi kendimizi toparlayip ileriye bakma zamani.
Anladım cnm üzme kendini o kadar aynn şimdi geleceği düşünelim doğru adımlarla ilerleyelim ben çok hata yaptığımın yenı yeni farkına varıyorum çok acele etmişim hemen tüp bebek yapmakla meğerse çok bilgiye ihtiyacım varmış hiçbişy bilmeden direk yaptık ve olmadı en az 1 yıl boyunca hep araştırma yapıcam

Canim adet oldun mu merak ettim.

Hic oyle düşünmeyin demek ki ikiside olumsuz olacakti tek seferde bu sonuca varmis oldunuz

Iki kere aynı şeyi yaşamaktansa yeni bir başlangıç daha iyi değil mi

Hic oyle düşünmeyin demek ki ikiside olumsuz olacakti tek seferde bu sonuca varmis oldunuz

Iki kere aynı şeyi yaşamaktansa yeni bir başlangıç daha iyi değil mi
Haklısınız illaki bi yerden başlanicakta Yeni başlangıç için kendimi çok ümitsiz ve yorgun hissediyorum

Haklısınız illaki bi yerden başlanicakta Yeni başlangıç için kendimi çok ümitsiz ve yorgun hissediyorum
O çok normal ama elimizden geleni yaptıktan sonra üzülecek bisey kalmıyor ...

Hormon ilaclari alt üst ediyor dengemizi yoruyor bosvermeye kadar bile götürüyor ama biz napicaz

Yeniden elimizden geldiğince uğraşa devam edicez

Sonra totolarina vura vura aliriz hıncımızi

Aynen öyle kesinlikle denge filan kalmıyor ya İnşAllah ALLAH nasip eder o günleri görmeyi nasip etsin

Yok ya. Hiç belirtisi lekelenme bile yok daha canım
Canim benim bak hemen adet olman lazimdi. Bak te persembe gunu yazmissin yorumunu. Bugun c tesi. Ilaclari biraktigin an adet olman lazim. Yada en hec ertesi gunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…