Embriyo transferi sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Edff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yapacagım mutlaka kuzum hatta sımdı kolonya uyguladım sıcak havluda yapacagım benım iğnem her gun ıkı ampul bide.. vallahi canıma okudu sımdıden daha on gunum var🥲
Ayy hergün iki tane bide benim 4 günde bir zor dayanıyorum şimdi sizin çok daha kötü olmuştur 🙁inşallah emeğimizin karşılığını alırız 🤲

Benim de üçüncü gün. Hiç birşey hisetmiyorum 😂 Galiba çok erken.
Evet ama kendime yapiorum sanki bı belirti olmasi gerek die iki gündür kendimi üzdüm sizinde 21 nde ozaman 1 Kasım dedi doktorum tek embriyo mu hayırlı olsun🥰

Evet inşallah bizimledirler nasi geçiriyorsunuz zamanı bana doktorum pazartesi ye kadr yatmami soledi 21 nde oldum bakalım evde dolasiorum biraz 🙂
Bana da ılk üç gun dınlen denıldı evde uzanarak gecırıyorum ama arada yürüyorum iğnenin dağılması için.. çok merak edıyorum nasıl şu an yerinde mi yer buldu mu vs 😅

Ayy hergün iki tane bide benim 4 günde bir zor dayanıyorum şimdi sizin çok daha kötü olmuştur 🙁inşallah emeğimizin karşılığını alırız 🤲
İnşaAllah alırız canım tek embriyo mu senın kacıncı gun kacıncı deneme🥰

Bana da ılk üç gun dınlen denıldı evde uzanarak gecırıyorum ama arada yürüyorum iğnenin dağılması için.. çok merak edıyorum nasıl şu an yerinde mi yer buldu mu vs 😅
Evet bı sinyal verse anlicaz aslında iyi yerleştiğini felan 😂 benim de oskapar iğne çok fena yakıo zor girio

İnşaAllah alırız canım tek embriyo mu senın kacıncı gun kacıncı deneme🥰
İki embriyo birinci kalite dediler
İkinci denemem birincisinde transfer olmadan iptal olmuştu 3. Gün gelişimi durmuştu embriyonun bu ikincisi bugün 7. Günüm
8 diyelim zaten akşam oldu yarın 8 😂😂

Evet ama kendime yapiorum sanki bı belirti olmasi gerek die iki gündür kendimi üzdüm sizinde 21 nde ozaman 1 Kasım dedi doktorum tek embriyo mu hayırlı olsun🥰
Aynen 21 de tek embriyo transferi yapıldı.Bana da ikisinde dediler ama o kadar sabredebileceğimi sanmıyorum😂 Sizin de tek embriyo mu? Hakkımız da hayırlısı.

Aynen 21 de tek embriyo transferi yapıldı.Bana da ikisinde dediler ama o kadar sabredebileceğimi sanmıyorum😂 Sizin de tek embriyo mu? Hakkımız da hayırlısı.
Evet canım tek aynen hayırlısi belirti olursa haber ver canim kendini dinlemek de iyi deilmis ama işte arioruz istemsizce 🙂

da Aaaa öyle mi benim yarın 8 oluyor yarın yapsam mı bende acaba ama çıkmazsa üzülürüm korkuyorum, test gününe kadar test yapmayın diyorlar
Balla yap bence ne olacak hayırlısı ne ise o olur sabah erkenden yap at banada mutlaka

Herkese merhaba. Bende 4 gün önce transfer oldum insallah hepimiz hayırlı sonuclar alırız 🤲 sadece kasikta şişkinlik hissediyorum tuvalet ihtiyacım olunca sonra geçiyor normal mi acaba duygusal olarak da bisey hissedemiyorum acaba tutmamış mıdır diye bunalıma giriyorum😔

Herkese merhaba. Bende 4 gün önce transfer oldum insallah hepimiz hayırlı sonuclar alırız 🤲 sadece kasikta şişkinlik hissediyorum tuvalet ihtiyacım olunca sonra geçiyor normal mi acaba duygusal olarak da bisey hissedemiyorum acaba tutmamış mıdır diye bunalıma giriyorum😔
Mrb cnm
Bende bşşy hissetmiyorum valla hep olmamış diyorum ama bakalım nasip
Benimde karnımda şişlik ve kabızlık problemim de var bakunis ilaç almadan lavaboya gidemiyorum 3 günde bir alıyorum öyle gidiyorum lavaboya

Back
X