Embriyo transferi sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Edff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Üzülmicektim bu testlerden de yapmaktan yana değildim zaten ama seni görünce bende yapmak istedim çıkmadı
Olsaydı çıkardı
😔 canim oyle deme. Benim ikinci denemem 37 yasindayim. Zamanim doluyor yavas yavas. Sen benden gencsin muhtemelen. Ilk denemense eger gercekten yoksa ikincide tutar insaallah. Ama yine 12. Gun kan testini yaptir. Rabbim in merhametinden sorgu sual olmaz. Vallahi inan sevinemiyorum. Cunku saglikli gebelik olup olmayacagi bile belli degil. Ne olacagi belli degil.

😔 canim oyle deme. Benim ikinci denemem 37 yasindayim. Zamanim doluyor yavas yavas. Sen benden gencsin muhtemelen. Ilk denemense eger gercekten yoksa ikincide tutar insaallah. Ama yine 12. Gun kan testini yaptir. Rabbim in merhametinden sorgu sual olmaz. Vallahi inan sevinemiyorum. Cunku saglikli gebelik olup olmayacagi bile belli degil. Ne olacagi belli degil.
Anlıyorm seni inşallah sağlıklı olur inşallah doğuma kadar hiçbişy olmaz rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲
İnsallah benimde 12.gün kanda çıkar 🤲

Anlıyorm seni inşallah sağlıklı olur inşallah doğuma kadar hiçbişy olmaz rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲
İnsallah benimde 12.gün kanda çıkar 🤲
Insaallah insaallah. Rabbim hepimize merhamet etsin 🤲🤲🤲

Saol 😊 sende yapta bize haber et. Bu arada istedigin zaman yapabiliyorsun erken gebelik testleri oyle sabah ilk idrar falan degil. Negatif cikarsa uzulme erkendir pozitif cikarsa zaten 💃💃💃💃💃💃

Bugun yaptım ama maalesef negatif. Olsa cikardi diye dusunuyorum :(

E Edff sen de uzulme canim. Asagi yukari ayni durumdayiz. Bugun sekizinci gunum, erken gebelik testim negatif cikti. Kader kısmet diyorum artik.

Üzülmicektim bu testlerden de yapmaktan yana değildim zaten ama seni görünce bende yapmak istedim çıkmadı
Olsaydı çıkardı
Canim sen testini attin mi? Atmadiysan tekrar bakar misin? Copteyse bile cikarip bakar misin?

Herkese merhaba. Benim de yarin transfer sonrasi 7. gunum. Dondurulmus 5. gun embriyosuydu. Bu ikinci denememiz. Sabah test yapacagim. İnsallah her sey gonlumuze gore olur.

Bu arada bendeki belirtiler ozellikle son iki gündür müthiş bir bel ve kalca agrisi, goguslerde dokunulamayacak kadar agri, bir de olur olmaz her seye duygulanip ağlıyorum. Ama tabii bunlar kullandığım ilaclardan da olabilir 😊
Merhabalar test yaptnzmi

E Edff sen de uzulme canim. Asagi yukari ayni durumdayiz. Bugun sekizinci gunum, erken gebelik testim negatif cikti. Kader kısmet diyorum artik.
Evet cnm aynı durumdayız benim de testte negatif çıktı üzülmemek elde değil ama kan testini beklicem
Rail cnm testimi atmadım senin için tekrar baktım ama aynı değişen bşşy yok

Opudan sonra çok fazla şişkinlik ve ağrım oldu onun gibi sıkıntılar oluyor mu peki? Daha ilk adetim bile gelmedi bekliyorum hala merkezden hala ses yok ne nasıl olacak hiç fikrim yok...
bende de aynısı oldu ağrı kesici yapmadılar bile hatanede resmen zonkladı idrara çıkamadım ama kiminde de ağrı felan yok.

Benim de 10. Günüm inşallah kanda pozitif çıkar ikimizin yüzü de güler ve diğer test gününü bekleyen arkadaşların da aynı şekilde inşallah sıkıntılarımız sevince döner 🤲İnşallah pozitif çıkar herkesn
Bu arada fazla üzülüp sıkıntı stres falan yapma kan testini bekle okuduğum bir bilgide önce kana geçer gebelik sonra idrara geçer diyordu 12.günde kanda belli oluyor 15 ise idrarda onun için moralini bozma

Benim de 10. Günüm inşallah kanda pozitif çıkar ikimizin yüzü de güler ve diğer test gününü bekleyen arkadaşların da aynı şekilde inşallah sıkıntılarımız sevince döner 🤲İnşallah pozitif çıkar herkesn
Bu arada fazla üzülüp sıkıntı stres falan yapma kan testini bekle okuduğum bir bilgide önce kana geçer gebelik sonra idrara geçer diyordu 12.günde kanda belli oluyor 15 ise idrarda onun için moralini bozma
Canim senin testini kardesime gosterdimde sanki belli belirsiz bir cizgi var gibi dedi. Cunku onunda tek cizgi cikmisti tup bebek degildi ama . Testi birakmisti saatlerce is yapmisti sonra tekrar gozu ilistiginde hafif pembe oldugunu gormustu. Ve hamileymis gec dollenme olmus. Ondan dedim. Sakin moralinizi bozmayin evet once kana geciyor.

Canim senin testini kardesime gosterdimde sanki belli belirsiz bir cizgi var gibi dedi. Cunku onunda tek cizgi cikmisti tup bebek degildi ama . Testi birakmisti saatlerce is yapmisti sonra tekrar gozu ilistiginde hafif pembe oldugunu gormustu. Ve hamileymis gec dollenme olmus. Ondan dedim. Sakin moralinizi bozmayin evet once kana geciyor.
Yok ya benimkinde bişy yok tek çizgi sonradan da çok baktım olmadı hala da atmadım burda ama bakmıyorum bakıp bakıp üzülmek istemiyorum birkaç gün sonra atarım zaten
İnsallah kanda çıkar tek umudumuz o
Seninki de inşallah 9 ay boyunca sağlıklı bir şekilde gelişir ve kucağına alırsın hayırlısıyla ❤️🤲

Benimde bugün 2.günüm ilk denemem 3.gün embriyosu hayırlısı bakalım heycanla bekliyorum sonucumu inşallah pozitif görürüz hepimiz hamile olanlar sağlıkla kucağına alsın beklemede olanlarda pozitifi görsün inşallah

Yok ya benimkinde bişy yok tek çizgi sonradan da çok baktım olmadı hala da atmadım burda ama bakmıyorum bakıp bakıp üzülmek istemiyorum birkaç gün sonra atarım zaten
İnsallah kanda çıkar tek umudumuz o
Seninki de inşallah 9 ay boyunca sağlıklı bir şekilde gelişir ve kucağına alırsın hayırlısıyla ❤️🤲
Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin. 12. Gununde mucizen seninle olsun insaallahurahman 🤲🤲🤲🤲🤲

Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin. 12. Gununde mucizen seninle olsun insaallahurahman 🤲🤲🤲🤲🤲

Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun
Bşşy dikkatimi çekti bebeğin 4 haftalık mı oldu orda yazıyor da

Back
X