- 14 Nisan 2022
- 64
- 23
- 18
- 34
- Konu Sahibi Darknight33
Merhabalar.Donmuş embriyo transferim olacak.Sizler transferinizden sonra neler yaptınız.Neler yiyip içtiniz.Sonuçları belli olan var mı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı günde test verdiniz.İnşallah katlanarak artarMerhaba ben pazartesi 5.gün embriyosu transfer oldum dayanamayıp dün kan verdim 26 çıktı ama artmaya devam eder mi bilmiyorum tabi. Yeme içme olarak da normal besleniyorum
Merhaba, transferden sonraki 5.gün akşamında kan verdim. Dün de 9. Gündü 217 çıktı değerimKaçıncı günde test verdiniz.İnşallah katlanarak artar![]()
Merhaba, transferden sonraki 5.gün akşamında kan verdim. Dün de 9. Gündü 217 çıktı değerimÇok şükür
maşallah.Sağlıkla sıhhatli kucağına almak da nasip olsun
Oh maşallah.Sağlıkla sıhhatli kucağına almak da nasip olsun inşallah
![]()
Ben kahvaltıda avakado yumurta peynir tükettim hep . Baklagil ve et ağırlıklı beslendim bol su içtim 3 gün pek hareket etmedim sonrasında ev içinde ufak tefek işlerimi yaptım 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi sonrası 6. Gün pembe leke gördüm ertesi gün kan verdm sonuç pozitiftiMerhabalar.Donmuş embriyo transferim olacak.Sizler transferinizden sonra neler yaptınız.Neler yiyip içtiniz.Sonuçları belli olan var mı![]()