Embriyo transferi sonrası

Darknight33

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
64
23
18
34
Merhabalar.Donmuş embriyo transferim olacak.Sizler transferinizden sonra neler yaptınız.Neler yiyip içtiniz.Sonuçları belli olan var mı 😊

Selam. 13 Nisanda dondurulmuş 3. gün embriyosu transferi oldum. bugün 5. günüm. Klasik belirtiler dışında ( kasıkta batma ve ağrı, ayakta kalınca sırt ağrısı, akıntı vs ) herhangi bir belirti yok. Bu belirtiler de herhangi bir durum için belirleyici değilmiş ... Yani pozitif olanlarda da negatif olanlarda da oluyormus . Bekleyip göreceğiz bakalım. Sizin transfer ne zaman ?

Merhabalar.Donmuş embriyo transferim olacak.Sizler transferinizden sonra neler yaptınız.Neler yiyip içtiniz.Sonuçları belli olan var mı 😊
Ben kahvaltıda avakado yumurta peynir tükettim hep . Baklagil ve et ağırlıklı beslendim bol su içtim 3 gün pek hareket etmedim sonrasında ev içinde ufak tefek işlerimi yaptım 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi sonrası 6. Gün pembe leke gördüm ertesi gün kan verdm sonuç pozitifti

Maşallah çok sevindim senin adına.Sağlıkla doğsun güzel günler görsün inşallah🤗Benim de 4.günüm bugün biraz fazla ayakta durdum sanırım beyaz akıntı geldi ben de korktum ama şimdilik bekliyorum

Benimde 3.gun emriyom bugün 6.gunum ama karnım ağrıyor kasıklarımda batma var akıntım vardı doktorum korkulcak bişey değil dedi birde kokulara migdem bulanıyor

Back
X