- 4 Eylül 2015

- 90

- 51

- 88

- 30

Sizin de test tarihiniz 8 Temmuzdu değil mi? Erken mi yaptınız testiCanim sonucun ne çıktı. Banada 5. Gun çift embriyo transferi yapıldı. Mimea marka erken gebelik testi yaptım 6. Günden itibaren hep 5 6 saat sonra cizgi belirdi. 7. Gun kan testi verdim. Çok moralim bozuldu negatif diye. 62.83 çıktı.bazi testler çok yanıltıcı
Evet 8 temmuzdu.Dayanamadım erkenden yaptimSizin de test tarihiniz 8 Temmuzdu değil mi? Erken mi yaptınız testi
Çok sevindim benim de yarın, cesaret edemiyorumEvet 8 temmuzdu.Dayanamadım erkenden yaptimerken gebelik testi kafami cok karıştırdı.bi çok formda okudum burda. Varsa kan testinde bi sekilde çıkıyor diye. Bi cesaret gittim. Şükürler olsun sonuç pozitif çıktı. 
Maalesef negatif benimCanim sonucun ne çıktı. Banada 5. Gun çift embriyo transferi yapıldı. Mimea marka erken gebelik testi yaptım 6. Günden itibaren hep 5 6 saat sonra cizgi belirdi. 7. Gun kan testi verdim. Çok moralim bozuldu negatif diye. 62.83 çıktı.bazi testler çok yanıltıcı
İnşallah pozitif sonuç alırsın. Doktorum benimde tekrar yarın test vermemi söyledi. 10. Gün değeri önemliymişÇok sevindim benim de yarın, cesaret edemiyorum
Rabbim hepimizin kucağını doldursun canm pes etme benim ilk denememde tutunmustu düşük yaptım. 2 ay sonra tekrar denedik.Maalesef negatif benim
Test verdim negatif çıktı benim kısmet değilmişİnşallah pozitif sonuç alırsın. Doktorum benimde tekrar yarın test vermemi söyledi. 10. Gün değeri önemliymiş
Kuzum benim ilk 5 gun falan sürekli kasiklarim ağrıdı.sonra biraz gecti ama ara ara olmaya devam ediyor. Göğüs hassasiyeti bende de var. Benim 7. Gün pembe leke geldi açık kahveye dönüp bitti. Bide bugün geldi ama uzun sürmüyor 1 kere gördüm. Doktorum kan sulandirici hapi kesmemi söyledi. Şimdilik bi sıkıntım yok elhamdülillahKızlar benim bugün 9. Günüm ilk 2-3 gün hariç hiçbir ağrım yoktu ama bugün karnım çok ağrıyor biraz da göğüs hassasiyetim var benim gibi olanlar var mııı
Test verdim negatif çıktı benim kısmet canini
Canını sıkma kuzum. Biliyorum elde değil ama yine denersiniz. Rabbimin hazinesi bol. En kısa sürede bebeğine kavuşursun inşallahTest verdim negatif çıktı benim kısmet değilmiş
İnşallah çok teşekkür ederimm Rabbim herkesin gönlüne göre versinCanını sıkma kuzum. Biliyorum elde değil ama yine denersiniz. Rabbimin hazinesi bol. En kısa sürede bebeğine kavuşursun inşallah
Amin canmİnşallah çok teşekkür ederimm Rabbim herkesin gönlüne göre versin
10.gunde kan testinizde ne cikti acaba? Diger gunler kan testiniz neydi?İnşallah pozitif sonuç alırsın. Doktorum benimde tekrar yarın test vermemi söyledi. 10. Gün değeri önemliymiş
7. Gün ~6210.gunde kan testinizde ne cikti acaba? Diger gunler kan testiniz neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?