Cok uzuldum ama umarim bir dahakine rabbim nasip etsin sizede bendede belirti yok pek bakalim ne olscakRabbim insallah nasip etsin transferin pozitif sonucu alırsın sımsıkı tutunsun embriyoların benim 5.gun embiryosu genetik yapıldı sağlıklı 2tanesi koyuldu 11.gun bugün test günüm maalesef 0.0 çıktı hiç bi belirti yoktu ne agri ne sancı ne lekelenme vs vs
Hayırlısı ile insallah tutar Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın kucağımızı boş bırakmasınMerhaba benim de bgn 9.günüm. Bi oğlum var şükür o da tüp bebek tedavisiyle. Şimdi kardeş denemesi yapıyoruz ama 2 transfer de başarısız olduSıfırdan başladık bakalım inşallah bu sefer tutar. Hayırlısı
Insallah allah yuzunuzu guldursun bugun benim 6.gunum epeyce bel agrim var umarim iyiye yormaliyimMerhaba benim de bgn 9.günüm. Bi oğlum var şükür o da tüp bebek tedavisiyle. Şimdi kardeş denemesi yapıyoruz ama 2 transfer de başarısız olduSıfırdan başladık bakalım inşallah bu sefer tutar. Hayırlısı
Amin Allah herkesin yardımcısı olsun. Mutlu haberler alalım bol bol. transferin 10. günü ama test yapmayakorkuyorum ve kasıklarımda adet sancısına benzer ağrılar var.Insallah allah yuzunuzu guldursun bugun benim 6.gunum epeyce bel agrim var umarim iyiye yormaliyim
Dualarim sizinle hadi guzel haberler verin hayirlisiylaAmin Allah herkesin yardımcısı olsun. Mutlu haberler alalım bol bol. transferin 10. günü ama test yapmayakorkuyorum ve kasıklarımda adet sancısına benzer ağrılar var.
Transfer gününü de sayıyor musınuz ? Pazar günü mü transfer oldunuz ?Nasıl geçiyo günleriniz hanımlar benimde 6.gün ara ara adet sancısı girip çıkıyo
Ayın 1inde oldum. Sayıyorum ben bir günden çok bişey değişeceğini düşünmüyorumTransfer gününü de sayıyor musınuz ? Pazar günü mü transfer oldunuz ?
Yanlış yazmışım 4 Ağustos ta transfer oldumBende 4 Eylül
Bende geçen ne şancı ne de başka bir şey olmamıştı. Sadece aldığım ilaçlardan dolayı göğüslerin davul gibi şişti. Şimdi de keza öyle. Bugün 2. Günüm. Umarım tutunur ve yerleşme kanaması vs de olurNasıl geçiyo günleriniz hanımlar benimde 6.gün ara ara adet sancısı girip çıkıyo
Benimde göğüslerim şişti genel olarak belim çok ağrıyo ara ara sol kasığımda ağrı çok olduBende geçen ne şancı ne de başka bir şey olmamıştı. Sadece aldığım ilaçlardan dolayı göğüslerin davul gibi şişti. Şimdi de keza öyle. Bugün 2. Günüm. Umarım tutunur ve yerleşme kanaması vs de olurbeslenmede nelere dikkat ediyorsunuz. Ben günlük avakado, semizotu yiyorum kesinlikle. Kahve ve çay içmiyorum
Benimde göğüslerim şişti genel olarak belim çok ağrıyo ara ara sol kasığımda ağrı çok oldu
Sebze meyve kabak çekirdeği ceviz fındık badem yedim. Süt içtim
[/QUOTE
6. gününümüş Benim de 2. Gün. Kanama vs oldu mu. Bende geçen sene hiç-bir şey olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?