Tüp Bebek Merkezleri Embriyo transferi yapılıp sonucunu bekleyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi glnm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

glnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
33
0
36
Bursa
Arkadaşlar ben geçen perşembe embriyo transferim gerçekleşti ve sonucunu beklemekteyim. Benim durumumda olanlar lütfen burdan duygu ve düşüncelerinizi paylaşalım ki, bizimle aynı durumda olanlar olarak birbirimize destek olmamlım.

canım merhaba benimde geçen perşembe transferim gerçekleşti:))) 3.denemem; bazen ümitleniyorum hayal ediyorum bazen de karamsarlığa kapılıyorum , gelgitlerim çok oluyor

Vallahi hiç sorma benim de 18 de testim yapılacak:) İnşallah ikimizde çok güzel müjdeli haberler alırız ayın 18.de. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Tatlım benim de kafam çok karmakarışık çok umutsuzluğa kapılıyorum acaba bebişim yok mu diye.Neden pozitif düşünemiyorum acaba.Bu benim ilk tüp bebek denemem ve acayip meraktayım.Pazartesi işe başladım kafam dağılsın diye evde olmak da çok can sıkıcı çünkü.Sen neler yapıyorsun , beklemek çok zor dimi.Ben kendimi uykuya verdim habire evde uyuyorum akşamları.Eşim ben umutlanıp üzülmeyeyim diye bebek olmicak gibi kendini ve beni hazırlamaya çalışıyor. Nasıl bişi acaba hamilelik tanrım sen bize nasip edesin, sen bizleri sevindiresin...

canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam,o duygu karışıklıkları, ne olacak merakı,stres,kaygı ve hayallerimimn verdiği haz....herşey var anlıcan,çok bilinmeyenli denklem,çöz çözebilirsen;ama 18 ekimde İNŞAALLAH seninde benimde bu denklemi çözülür ve bu seferki gözyaşlarımız mutluluktan olur,tüm bu yolda emek veren kardeşlerimizde İNŞAALLAH EN KISA ZAMANDA BEBİŞLERİNİ KUCAKLARINA ALIRLAR...

canım ben de çalışıyorum ama test tarihine kadar izin aldım işe gitmicem,bazen yatıyorum,bazen tv,bazen net,kadınlar kulübü vazgeçilmezim zaten,evin içinde de dolanıyorum, benim 3.denemem, aklıma geliyor bazen ya yine kan değerim 0,1-1 arası bişi çıkarsa yine yıkılırsam diye,sonra ağlamak istiyorum ama tutuyorum, kafamı başka şeylerle dağıtmaya çalışıyorum,ya içimdeyse bebeğim o zaman üzülmemem lazım diye

aklına geldikçe yaz paylaşalım duygularımızı,bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz

AMİN diyorum.RABBİM HAYIRLISINI VERSİN SEVİNDİRSİN BİZLERİ İNŞALLAH.Ben acaba bebiş yokmu içimde diye endişeleniyorum.Bu arada bana hergün doktor progesteron verdi 3 defa onu ve yarım folibol içiyorum.Acaba bebek yok da boşuna mı alıyorum diyorum bugün kasık ve bel ağrılarım artık kalmadı, acaba kalmadıysa bebişde mi kalmadı diye salak saçma düşüncelere dalıyorum:)Doktorumu aradım sordum ağrı varsa bebek var yoksa yok demek değil dedi.Sen ilk ikisinde bebeğin olmadığını anlamışmıydın peki... inşallah bu sefer hepimiz için pozitif olur sonuçlar.

canm bende ilk denememde kendimi çok dinledim kasıklarda ağrım oldu belim ağrıdı şu oldu bu oldu diye,kullandığımız progesteron ve diğer ilaçların etkisinden dolayı kasıklarda sanki adet olacakmışın gibi ağrı,göğüs uçlarında hassasiyet,iştah artışı vs vs hep olabiliyor,mesela sbenim ilk denememde az miktarda kan gelmişti çok korkmuştum endişelenmiştim,2.sinde de kan falan gelmedi ümitlendim açıkçası kan gelmeyince ama yine olmadı, yani demek istediğim kendini dinleme,herkeste belirtiler farklı olabiliyor çünkü,ben düşünce yönünden aaşamadım bazı şeyleri,zaten karakter olarak sabırsız aceleci endişeli biriyim önemsediğim bir konuysa bide düşün artık ne kadar panik yaptığımı;ama sakin olmaya çalışıyorum olumlu olmaya çalışıyorum pozitif olmamız lazımmmmmmmmmmmmmmmmmm İNŞAALLAH OLURUZZZZZZ

arkadaşlar inşallah 18 ekimde pozitif sonucları görür sonrada sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeklerinizi benim de tahminen o gün transferim olacak inşallah hepimiz isteyen herkes bebeklerine kavuşur

İNŞALLAH CANIM İNŞAALLAH,şu cuma geceleri yüzü suyu hürmetine RABBİM bu yolda emek veren tüm kardeşlerimizin dualarını kabul eder,hayırlısı ile bu denememizde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder,senin ilk denemen mi?hangi merkezdesin?

glnm canım bugün gelmedin sanırım nete,merak ettim seni,nasılsın halin keyfin nasıl?

Rabbim dileyen herkese bu duyguyu tattırsın arkadaşlar...dualarını kabul olsun inşallah..benim de sizlere bir sorum olucak bana amh hormonu testi yapılacak sizler yaptırdınızmı?sonucu kaç günde aldınız???hoşçakalın

hayırlı geceler canım,AMİNNNNNNN İNŞAALLAH HEPİMİZ TADARIZ BU DUYGUYU hayırlısı ile en kısa zamanda...

hayır canım benden istenmedi bu test?içeriği nedir bilgin var mı,senin kaçıncı denemen hangi merkezdesin ?

Benim ilk olucak ama amh hormonu iyi çıkarsa uygulamaya geçilecek...egede olucak inşallahhh..amh hormonu yumurta rezervi hakkında en iyi sonuç alınan hormonmuş..

glnm canım bugün gelmedin sanırım nete,merak ettim seni,nasılsın halin keyfin nasıl?

Tatlım nasıl olayım iyiyim çok şükür.İşe gidip geliyorum kafamı dağıtıyor iş yerinde işlere dalmak.Keyfim iyi bazen karamsar bazen umutsuz çoğu meraklı.Sen neler yapıyorsun

Tatlım nasıl olayım iyiyim çok şükür.İşe gidip geliyorum kafamı dağıtıyor iş yerinde işlere dalmak.Keyfim iyi bazen karamsar bazen umutsuz çoğu meraklı.Sen neler yapıyorsun
Canım benim bende Evdeyim,canım sikiliyo ya sanırım yine karamsar bir gunumdeyim,basım ağrıyor...

Canım benim bende Evdeyim,canım sikiliyo ya sanırım yine karamsar bir gunumdeyim,basım ağrıyor...

hiç canını sıkma, tv izleyerek kafanı dağıtmaya çalış tatlım.Rabbim inşallah gönlümüzdeki muradımızı verir.Senle ben aynı günü iple çekiyoruz salı günü ikimizde testlerimizi yaptıracağız.
Canım salı sabahtan mı gidecekin test yaptırmaya, ben sabah 8. de gideyim diyorum.İyi hafta sonları diliyorum, evimde internet yok onun için pzartesi görüşürüz

tedavileriniz hayırlı uğurlu olsun inşallah kızlar , Rabbim yüzünüzü güldürsün emeklerinizi , gönlünüzdekine göre nasiplendirsin inşşşş yakında müjdelerle dolsun şenlensin topiğiniz

Kaderdasim benim INSAALLAH iyidindir,haftasonun güzel gecmistir,ben evdeyim,dolaniyorum bir o oda bir o oda,ben salı öğlen gibi giderim herhalde,RABBIM isteyen herkesin hayırlisiyla yüzünü guldursun,tadalim o güzel duyguları hepimizde

AMINNNNNNNNNNN
Canım benim ne güzel dualar etmissin RABBIM RAZI OLSUN SENDEN,SENDE OMRUNDE HEP GUZELLIILER GOR INSAALLAH,salı gününü bekliyoz ışte karmakarisik duygularla...

AMINNNNNNNNNNN
Canım benim ne güzel dualar etmissin RABBIM RAZI OLSUN SENDEN,SENDE OMRUNDE HEP GUZELLIILER GOR INSAALLAH,salı gününü bekliyoz ışte karmakarisik duygularla...
hepsi içimden gelerek ettiğim dualardı benimde durumum tüp bebek tedavisi ama henüz başlayamadık 2-3 ay sonra yaptırabiliriz ilk denememiz olacak inşşşş Rabbim hiçbirimizi evlat hasretiyle bırakmasın hepimiz anne olallım takipçinizim artık inşşşş mutluluğunuza ortak olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…